• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi Katili'nin üniversiteden atılması için destek !

Çok hadsizsiniz ya. Hedef göstermeyin yazık denilmedi o adama.Bu tarz bir sapığı savunmak mümkün mü? Sapık,hasta,canavar.Keşke çok büyük acılar çekerek ölse.Ama bu olaya tepki gösteren insanlar çok temiz yürekli insanlar belli.Hatta tepki seviyesi arttıkça daha da büyüyorlar benim gözümde.Ama adresini vs. paylaşanlar var.O insanların tamamen iyi niyetin hezeyanıyla yaptıkları şeyin sonucu o insanları da hiç istemedikleri halde suçlu hale getirebilir.Bu yönünü de göz önünde bulundurun bayanlar diye hatırlatma yapıldı.

haddimi bildirmek size mi kaldı pardon?
hadsiz ne demek???
konuya yorumunuzu yapın
temiz yürekli insanlar da öfkesini paylaşan insanlara ders vereceğim diye kasarkan
karşı tarafı savunuyor pozisyona düşmesin bir zahmet.
kimsenin avukatlığını yapmaya lüzum yok zira.
evet o haysiyetsiz ölse zerre üzülmem, acılar içinde can çekişerek ölmeyi
nasıl olursa olsun hak eden bir pislik o. zerre acımam!!!

ayni zamanda yazmisiz unutmak mumkunmu
videoyu izledikten sonra midem agzimda geziyorum hic dayanamiyorum hayvanlara yapilan eziyetlere agzi dili olmayan varliklar
umarim dediginiz gibi olur ama hic umamiyorum nedense kesin bi bilginiz varmi hapise girdigi ile bilgili yoksa o hapis cezasida para cezasina cevrildi?

Hükmün açıklaması geriye bırakılmış.hapis cezası aldı ama benzer bir suç işlerse cezası infaz olacak.Bunun yanı sıra şahsın sosyal hayatı çok büyük zarar gördü.Bu bir nebze insanı rahatlatıyor.Ne kadar doğru bilemiyorum ama iş bulamıyormuş,herkes yüzüne katil diyormuş vs.Ben Can Aksoy olayının daha ciddi ilerleyeceğini düşünüyorum bu tamamen kişisel fikrim.Para cezasıyla da olay kapanabilir ama bu farklı dünya TT listesine girdi. He tabi çok ciddi bir suç almayacaktır çünkü kabahatlere giriyor olay.Şu saatten sonra kanun değişse bile kanunlar geriye dönük uygulandığı için bir şey farketmeyecek.Ki bu insan bence hasta.Toplumdan acil şekilde izole edilip tedavi görmesi lazım.Hapis cezası vs. değil yani.Beni şu noktada rahatlatan şu ki bu insan ne olursa olsun toplum tarafından dışlanacak.

En altlarda bir kedi fotoğrafı paylaşmış kedinin sırtına da bıçağı dayamış 20 fav'a kediyi keserim diye fotoğraf paylaşıyor! neler yapabiliriz? rektörlüğü aradım işlemler başlatıldı dedi. Ufuk Günaydının haberi televizyonlara yayınlandığında herkes tepkisini göstermişti ama bu olay daha çok taze ve herkes tarafından bilinmiyor bunun için ana haber bültenlerini aradım ama açan olmadı!

Allah kahretsin elimden birşey gelmiyor!!!!!!

ya inanamıyorum kasıtlı can almak kabahatler kanunundan çıkmalı o kadar sinirlendim ki gerizekalının twitterına bakınca... başka bir kedinin üstüne bıçak koymuş oyle fotoğraf atmış şerefsiz adi pislik :47: twitter üzerinden kanallara ve gazetecilere ulaşmaya çalışıyorum ben de.

haddimi bildirmek size mi kaldı pardon?
hadsiz ne demek???
konuya yorumunuzu yapın
temiz yürekli insanlar da öfkesini paylaşan insanlara ders vereceğim diye kasarkan
karşı tarafı savunuyor pozisyona düşmesin bir zahmet.
kimsenin avukatlığını yapmaya lüzum yok zira.
evet o haysiyetsiz ölse zerre üzülmem, acılar içinde can çekişerek ölmeyi
nasıl olursa olsun hak eden bir pislik o. zerre acımam!!!

Eğer haddinizi benim yazdığım şey üzerinden aşıyorsanız evet bana kaldı.Kimse kimseye ders vermiyor.Sadece aman dikkat bu yönünü de düşünün diyor en azından ben öyle diyorum. O ünlemler filan ne yani? Burada kimse ama bayanlar yazık onun da sebepleri vardır demedi,savunmadı.

Yeter artik ya herkesin agzinda bir suriye lafi!!!!kimin kime ne kadar uzuldugunu nerden biliyorsun.o melek kedi icin agliyorum evet!!!!! Kahroldum goruntuleri izlemeden!!!!yapanin gebermesini istiyorum!!!!herkesin oldugu kadar o kedininde yasamaya hakki vardi.o psikopat heriften bin kat daha degerli bir cani vardi.alt tarafi bir hayvanmis, bu kadar duyarli olunmazmiS
Seri katillerin hikayelerini okuduysaniz eger,iskence yapmaya ve oldurmeye hayvanlardan baslamislar.gun gelir kedicige kiyap pislik ,kapimizin onunden cocugumuzu calip oldurur!!!!omur boyu hapse tikilmali bu pislik!!!!!

allah bin türlü cezasını versin..
bişey sorcam kızlar. kampanyaya imza için ad soyad istiyorlar. herkese açık mı bırakılıyor bu isimler?:26:

Canım adını soyadını yazdıktan sonra aşağıdaki resimde turkuaz çerçeve içndeki kutucuktaki tik işaretini kaldırırsıan gözükmez.

$sss.jpg

ya inanamıyorum kasıtlı can almak kabahatler kanunundan çıkmalı o kadar sinirlendim ki gerizekalının twitterına bakınca... başka bir kedinin üstüne bıçak koymuş oyle fotoğraf atmış şerefsiz adi pislik :47: twitter üzerinden kanallara ve gazetecilere ulaşmaya çalışıyorum ben de.

Bu şahsın okuldan atılması tek başına çözüm değil malesef! yapacak insan okuldan atıldıktan sonra da yapar bunun para cezası dışında bir ceza alması veya ruh ve sinir hastalıkları hastanesine kapatılması lazım.Herkes ana haber bültenlerine, gazeteye falan ulaşmaya çalışsın! Bu şerefsiz cezasız kalmamalı!

Eğer haddinizi benim yazdığım şey üzerinden aşıyorsanız evet bana kaldı.Kimse kimseye ders vermiyor.Sadece aman dikkat bu yönünü de düşünün diyor en azından ben öyle diyorum. O ünlemler filan ne yani? Burada kimse ama bayanlar yazık onun da sebepleri vardır demedi,savunmadı.

hiç size kalmadı kusura bakmayın.
avukatlığa soyunacaksınız yanlış yerdesiniz
ünlemin cümle içindeki anlamını da siz araştırın bir zahmet...
bilinçli protesto adı atında resmen katil zarar görecek diye endişe duyan insanlar var
ben katilin değil ama bulunduğu ortamdaki insanların hayatından endişe ediyorum daha çok
adam sosyal ağ üzerinden hayatta olan başka kedinin üzerine bıçağı koyup bunu da keserim diye insanları tahrik ediyor
ve devlet bu adamı sokağa salıyorsa emniyetini de sağlar endişeniz olmanız.
kimi kimden koruyorlar sokaklar kedi kesen psikopatlarla mı dolu?
ne kadar sevgi ve iyilik dolu kalpler diyemiyorum ben o insanlara üzgünüm.
farklı görüneceğim derken buz dağının büyük kısmını görmek istemeyen insanlar diyorum.
tehlikede olan o insan değil, o tehlike unsuru!

Bunu dün gece gördüm. Bu insan edebiyat fakültesinde okuyor. Öğretmen olabilir ve yarın öğretmen olunca sizin bizim benim çocuklarımın sınıfta kulağını çekerken kopartabilir. Darp edebilir her şeyi yapabilir. Kediyi öldürmüş çünkü yatağına işemiş kedi. Şimdi bu insan sizce tehlikeli değil mi?
Düşünüyorum aklım ermiyor nasıl bir insan kediyi bıçaklar bağırsakları dışarda can çekişirken video çekebilir ya. Arkadaşlar maalesef bunun gibi çok insan var hayvanlara işkence eden. Birkaç hayvanlarla ilgili sayfaya üyeyim. O kadar çok görüyorumki böyle şeyler inanın artık bakarken içim bir tuhaf olmuyor. İzmir de de vardı bir kedi katili hatırlarsanız. Kediyi tekmeleyerek öldürmüştü. Yanlış hatırlamıyorsam Antalya'da bir adam tuvaletten su içen kedinin önce bacaklarını kırmış sonrada tuvaletin içinde boğmuştu. Husky cinsi bir köpeğe defalarca tecavüz edilmiş köpeğin korkudan acıdan gözleri pörtlemişti. Yine bir ördeğe tecavüz edildi. İstanbul da bir köpeğin boynuna taş bağlayıp denize attılar. Ve sokaklarda bir sürü kuyruğu kulağı kesilmiş kediler köpekler var.

İlahi adalet elbette var ona asla şüphe yok. Ama hukuken bunların ciddi yaptırımları olmalı. Bugün kediyi öldüren bu adam serbest bırakılmış. Ruh hastası sapık katil şu anda serbest.

Bu şahsın okuldan atılması tek başına çözüm değil malesef! yapacak insan okuldan atıldıktan sonra da yapar bunun para cezası dışında bir ceza alması veya ruh ve sinir hastalıkları hastanesine kapatılması lazım.Herkes ana haber bültenlerine, gazeteye falan ulaşmaya çalışsın! Bu şerefsiz cezasız kalmamalı!

okuldan atılsa ne olacak ki, ruh hastasının dünya umrunda değil. Ailesinin yanında Bartın'da yakalandı diye biliyorum, ama şuan eskişehirde ... Cafe'deyim diye açık adres vererek insanları tahrik ediyor. Bu gerizekalının ailesi neden oğullarını yanlarında tutmuyor :50: Söylediklerinde çok haklısın, paranın yanında asıl verilmei gereken ceza ruh ve sinir hastalıklarında tedavi edilmesi gerektiği çünkü gerçekten bir PSİKOPAT.

hiç size kalmadı kusura bakmayın.
avukatlığa soyunacaksınız yanlış yerdesiniz
ünlemin cümle içindeki anlamını da siz araştırın bir zahmet...
bilinçli protesto adı atında resmen katil zarar görecek diye endişe duyan insanlar var
ben katilin değil ama bulunduğu ortamdaki insanların hayatından endişe ediyorum daha çok
adam sosyal ağ üzerinden hayatta olan başka kedinin üzerine bıçağı koyup bunu da keserim diye insanları tahrik ediyor
ve devlet bu adamı sokağa salıyorsa emniyetini de sağlar endişeniz olmanız.
kimi kimden koruyorlar sokaklar kedi kesen psikopatlarla mı dolu?
ne kadar sevgi ve iyilik dolu kalpler diyemiyorum ben o insanlara üzgünüm.
farklı görüneceğim derken buz dağının büyük kısmını görmek istemeyen insanlar diyorum.
tehlikede olan o insan değil, o tehlike unsuru!

polis bu şerefsize tehdit aldığı için koruma vermiş. Buyur burdan yak! :41: :113:

Bu şerefsizin her şeyi ifşa olsun hiç umurum değil !

Hatta yakalasam elimle boğarım, yok zarar görürmüş yok bilmem neymiş. Herif serbest bırakılmış, bir de bırakıldığı yerden nispet yapıyor insanlara, eli eren biri kafasını gözünü kırar inşallah ! O hayvanına hayatına uzanan elleri un ufak olsun dilerim, hiç de üzülmem, linç etseler yine üzülmem, neyin ölçülü protestosu :47:

ALLAH C.C. var bu dünyada belki hesap sorulamaz senden ama ALLAH yanına koyacak mı o mazluma ettiğini RABBİM EL-KAHHAR İSMİYLE KAHREYLESİN SENİ.

Ne yani, bu şerefsize bu pisliğe bu canavara bir de koruma mı vermişler !!

Bu devlette korunmak için katletmek mi gerekiyor? Onlarca yüzlerce kadın öldürüldü, üstelik can güvenliğim tehlikede diye koruma talep etmelerine rağmen devlet hiçbirine koruma vermedi ! O namussuz o haysiyetsize mi vermişler korumayı ?!

Gel de çıldırma !!!

Eğer ki bu adamın cezasını alacağı gerekli yasa olsaydı, ya da güzel ülkemde para pul için değil de can için de yasalar bir gecede çıksaydı, derdim ki dağ başı mı burası herkes adalete güvenecek. Adalete benim güvenim yok ki size güvenin diyim.

Bazı durumlar vardır soğukkanlı ve mantıklı hareket etmek çok zordur. Bir kediyi kendi çocuğun gibi sevmenin ne demek olduğunu anlamadan mantıklı söylemler kolaydır ama eğer ki bir kediniz varsa nasıl ki bir çocuk işkenceyle öldürülse değil adresini vermek meydanda sallandırılmasını bizzat kendiniz isteyecekken, kediyi de çocuktan ayırmazsınız. Ama beni anlamak için bir kediye oğlum/kızım demeniz lazım önce.

''Allah der ki;Hayvanlar benim sessiz kullarımdır.Onlar şimdi zulme susuyorlar ama hesap günü konuşacaklardır!"

Eğer ki bu adamın cezasını alacağı gerekli yasa olsaydı, ya da güzel ülkemde para pul için değil de can için de yasalar bir gecede çıksaydı, derdim ki dağ başı mı burası herkes adalete güvenecek. Adalete benim güvenim yok ki size güvenin diyim.

Bazı durumlar vardır soğukkanlı ve mantıklı hareket etmek çok zordur. Bir kediyi kendi çocuğun gibi sevmenin ne demek olduğunu anlamadan mantıklı söylemler kolaydır ama eğer ki bir kediniz varsa nasıl ki bir çocuk işkenceyle öldürülse değil adresini vermek meydanda sallandırılmasını bizzat kendiniz isteyecekken, kediyi de çocuktan ayırmazsınız. Ama beni anlamak için bir kediye oğlum/kızım demeniz lazım önce.

:46: noktasından virgülüne katılıyorum. 3 kedimiz var. elimizde büyüdüler. oğlum, kızım diye seviyorum. kazara kuyruğuna bassam karşısına geçip özür diliyorum. evlattan bir farkı yok benim için. ve birilerinin benim evladıma böyle bir ölümü reva göreceği fikri aklıma geldikçe kusura bakılmasın ama sağ duyulu olmam aman ölçülü tepki vereyim demem mümkün değil. ellerimle parçalarım o yaratığı çok ciddiyim. kendilerinin başına gelirse -ki dilerim gelmesin buyursunlar ölçülü tepki versinler sevgi pıtırcığı şeklinde...

Back