Bir canlıyı öldürmek , acı çektiğini izlemek bu bambaşka bir ruh hali. Böylelerinin sokakta dolaşmaması lazım. Daha acı olan bu şahsın üniversitede okuması sözüm ona cahillerden olmaması. Ne zevk alınır bilmem. Hiç bir zamanda bilemiyeceğim ama sistem böyle oldukça bu hayvanlar daha çok acı çeker. Bu şahsın okuldan atılmasını bırak , hapis cezası alması lazım. İmzamı tabi ki şimdi atıyorum.
İnsanlık ölmüş gömelim.
canim kedi icin gercekten cok uzuldum ama, suriyede olen binlerce insan icin bu kadar uzulmuyorsunuz .bukadar konusmuyorsunuz .
Üniversiteyle ne alakası var? Cehalet eğitimle mi ölçülüyor? İlkokul mezunu olsaydı yaptığı bu iğrençliğin bahanesi mi olacaktı? Üniversite okumayana cahil diyemezsiniz "Sözüm ona cahillerden olmaması" sözünüze dayanarak yyapıyorum bu eleştiriyi.
Üniversiteyle ne alakası var? Cehalet eğitimle mi ölçülüyor? İlkokul mezunu olsaydı yaptığı bu iğrençliğin bahanesi mi olacaktı? Üniversite okumayana cahil diyemezsiniz "Sözüm ona cahillerden olmaması" sözünüze dayanarak yyapıyorum bu eleştiriyi.
Yargının cezasını vermediği her cani suç için kısasa kısası mübah görüyorum. Küfürler de ne için var? Bu yaratıklar için var. Terbiye başka bir şeydir canilere küfretmek başka birşeydir.
canim kedi icin gercekten cok uzuldum ama, suriyede olen binlerce insan icin bu kadar uzulmuyorsunuz .bukadar konusmuyorsunuz .
Ahh ne güzel yazmışsınnnnbu adamın cehenneme kadar yolu var bildiğim bütün küfürleri sonuna kadar hakediyor....
yeteri kadar üzülmüyorum her konuda ayyy sureyililer demiyorum
çünkü onlara sıra gelmiyor...
kötü bir insan mıyım ben şimdi? (belki evet)
ülkede ne kadar insan var kaçı zor durumda?
Suriyelileri görünce kendi ülken aklına geliyor mu?
Önce can önce benim kendi ülkemde nefes alan insan önce benim ülkemde geceleri soğukta yatan çocuklar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?