• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi Katili'nin üniversiteden atılması için destek !

ne kadar iğrenç. insanlığın son noktası. senin şartları dahi eşit olmayan kendini savunamayan bir varlığa yaptıklarına bak..
öbür dünyaya kalmadan bu dünyada aynısını yaşamanı diliyorum..

sadece türkiyede olan durumlar değil ama güzel ülkemin böyle iğrenç olaylara sahne olması üzücü.cana değer verilmiyor.yerdeki karıncasından gökteki kuşuna kadar can verdiyse rabbim kimseye düşmez yaşama hakkını elinden almak.yazık.hiçbir can diğerinden üstün değil.
izleyemedim görüntüyü ama bin beterini yaşasın.

(saptırmak istemem ama değinmişler madem ben de söylicem içimdekileri.suriyeye,mısıra değil önce kendi vatanına bakmak lazım.daha geçen günlerde 1.5 yaşındaki muharrem bebek vanda cenazesi babasının sırtında çuvalla otopsiye götürüldü.nedeni yardım ulaştırılamadı.yol yoktu.sözde sağlıkta devrim yapıldı.(paletli ambulans,helikopter ambulans nerde?)
başka ülkelere yardım etmeden önce kendi ülkendeki sorunları çöz. bunlar gibi yüzlercesi var.hizmet etmek olan yolu tekrar yapmak değil ulaşımı olmayan yerlere ulaşım sağlamaktır.
kusura bakma arkadaşım konunu sabote etmek değil amacım.hamileyim hassasım.mazur gör :43:

Bir canlıyı öldürmek , acı çektiğini izlemek bu bambaşka bir ruh hali. Böylelerinin sokakta dolaşmaması lazım. Daha acı olan bu şahsın üniversitede okuması sözüm ona cahillerden olmaması. Ne zevk alınır bilmem. Hiç bir zamanda bilemiyeceğim ama sistem böyle oldukça bu hayvanlar daha çok acı çeker. Bu şahsın okuldan atılmasını bırak , hapis cezası alması lazım. İmzamı tabi ki şimdi atıyorum.

İnsanlık ölmüş gömelim. :19:

Bir canlıyı öldürmek , acı çektiğini izlemek bu bambaşka bir ruh hali. Böylelerinin sokakta dolaşmaması lazım. Daha acı olan bu şahsın üniversitede okuması sözüm ona cahillerden olmaması. Ne zevk alınır bilmem. Hiç bir zamanda bilemiyeceğim ama sistem böyle oldukça bu hayvanlar daha çok acı çeker. Bu şahsın okuldan atılmasını bırak , hapis cezası alması lazım. İmzamı tabi ki şimdi atıyorum.

İnsanlık ölmüş gömelim. :19:

Üniversiteyle ne alakası var? Cehalet eğitimle mi ölçülüyor? İlkokul mezunu olsaydı yaptığı bu iğrençliğin bahanesi mi olacaktı? Üniversite okumayana cahil diyemezsiniz "Sözüm ona cahillerden olmaması" sözünüze dayanarak yyapıyorum bu eleştiriyi.

canim kedi icin gercekten cok uzuldum ama, suriyede olen binlerce insan icin bu kadar uzulmuyorsunuz .bukadar konusmuyorsunuz .

Al.
Uzulmedigimizi nerden biliyorsun canim ?
Ne kadar da eminsin kendinden .
Boyle yapinca artı sevap falan da kazanmiyorsun.
Bizim ülkemizde kaç tane şehit haberi var.
Suriyeli cocuklar benim ulkemden önce gelmez benim için .
O da ayri mesele .

Üniversiteyle ne alakası var? Cehalet eğitimle mi ölçülüyor? İlkokul mezunu olsaydı yaptığı bu iğrençliğin bahanesi mi olacaktı? Üniversite okumayana cahil diyemezsiniz "Sözüm ona cahillerden olmaması" sözünüze dayanarak yyapıyorum bu eleştiriyi.

Katiliyorum .
+1.

Kanunen hiç bir ceza verilmeyecektir ki günümüzde insanlar ölürken bile ceza almıyorlar Eğer ki ilahi adalet varsa dileğim o dur ki aynı acıyı kat ve kat o da yaşasın çoluğundan çocuğundan çıksın hemen ölmesin sürünsün yıllarca o kedinin çektiği acıyı çeksin ve bunlar olacak benimde bir sürü kedim var ve biliyorumki kedilerin bedduası kesin tutuyor kediye eden en kısa sürede cezasını buluyor Allahtan tek isteğim o hayvanın çektiği acının aynısını bu şerefsiz yıllarca çeksin ölmek için yalvarsın

Arkadaş sözüm ona demiş zaten. Türkiyede eğitim sistemi layıkı ile yapılabilseydi, sadece öğretim değil eğitim de verilebilseydi o zaman evet üniversite mezunu olmak cehaleti alacaktı ama öyle değil. O yüzden de sözüm ona demiş. Bence sinirlenmeye gerek yok.

Yargılamadan adam öldürmek mi?

Neyini yargılayacağım bu adamın ben ? Ne diyecek bana da, ona hak vereceğim , ben küçükken babamda benim karnımı deşer , bağırsaklarımı dışarıda dolaştırır , sonra anneme diktirirdi mi diyecek ? Hangi yaşadığı psikolojik travma ona bunu yapma hakkı verecek de ben onu haklı göreceğim ?

Sapla samani karistirmayin !!! Ilkokul mezunu olsaydi tabi ki bu sacma davranisinin bir bahanesi olmayacakti. Universitede okuyan genclerimizden daha tutarli, ilimli, insancil bir davranis beklerim her zaman... Bu benim bakis acimdir , sizi ilgilendirdigini sanmiyorum. Bir canli oldurmenin egitimle alakasi olamaz, davranisla alakasi olur.

Imzami attim efem.

Yargının cezasını vermediği her cani suç için kısasa kısası mübah görüyorum. Küfürler de ne için var? Bu yaratıklar için var. Terbiye başka bir şeydir canilere küfretmek başka birşeydir.

Arkadasım sana katılıyorum degıl sadece bır hayvana yapılan zulüm yüzünden tum canlılar için bu gecerlı olsun. Kısasa kısas.... sadece bır tane örnek yapılsın bak bakalım bırdaha oluyormu.
haberlerde ızlemıstım Bır Köy yerınde Evlı barklı cocuklu bır kadın, Köyunde şerefsız bır adam gelıp kadına tecavuz edıyor bırde tehdıt edıyor kımseye soyleme kocanı öldürürüm diye kadında korkuyor dıyemıyor . pıs kopek yıne bırgun gelmıs yeltenmıs kadına ....kadında yettı demıs adamın kelleyı kesmıs... koy yerınde orta yere atmıs ıbretı alem olsun dıye.... sonra gıtmıs teslım olmus cok sukurde kadın haklı bulundu ve serbest kaldı.

Kendi malına zarar verdiği için serbest bırakılmış sanırım bu cani :47:
Düşünün, hayvanlar mal olmuş da haberimiz yok, ahh ahh doğa bir gün intikam alıcak insanlardan bu yaptıkları yüzünden.
Şu an biz hayvanların yaşam alanını işgal ediyoruz, hatta onlara yaşam alanı bile bırakmaz olduk.
İstanbul'da oturanlar varsa bilir. Kurtköy'de viaport çevresi terkedilmiş köpeciklerle dolu :50: İtilip kakılmaya alışmış zavallılar, havlamıyorlar bile insanlara :14:

bu adamın cehenneme kadar yolu var bildiğim bütün küfürleri sonuna kadar hakediyor....:47::47::47::47::47:

canim kedi icin gercekten cok uzuldum ama, suriyede olen binlerce insan icin bu kadar uzulmuyorsunuz .bukadar konusmuyorsunuz .

yeteri kadar üzülmüyorum her konuda ayyy sureyililer demiyorum
çünkü onlara sıra gelmiyor...
kötü bir insan mıyım ben şimdi? (belki evet)
ülkede ne kadar insan var kaçı zor durumda?
Suriyelileri görünce kendi ülken aklına geliyor mu?
Önce can önce benim kendi ülkemde nefes alan insan önce benim ülkemde geceleri soğukta yatan çocuklar....

Son düzenleme:
Ayy yine konu Suriyelilere gelmiş, onları birbirine kırdıran kim acaba ??
Kendi ülkenizin dertleriyle ilgilenmiyosanız gelip buraya yazmayın.

bu adamın cehenneme kadar yolu var bildiğim bütün küfürleri sonuna kadar hakediyor....:47::47::47::47::47:

yeteri kadar üzülmüyorum her konuda ayyy sureyililer demiyorum
çünkü onlara sıra gelmiyor...
kötü bir insan mıyım ben şimdi? (belki evet)
ülkede ne kadar insan var kaçı zor durumda?
Suriyelileri görünce kendi ülken aklına geliyor mu?
Önce can önce benim kendi ülkemde nefes alan insan önce benim ülkemde geceleri soğukta yatan çocuklar....
Ahh ne güzel yazmışsınnnn :46::46: Binlerce beğeni sana benden :16::16:

sabah sabah bu haberle açtım gözümü içim acıdı ,hele videoyu izleyince kendime gelemedim :(

kedinin can cekişmesi gözümün önünden gitmiyor..

ister hayvan olsun ister insan, her türlü canlıya işkence yapanları dilerim Allah ömür boyu cehenneminde tutar..

Bu cani 300 lira ceza ile serbest birakilmis! Sosyal paylasim sitelerindeki yazdiklarina bakarsaniz bu canide utanma arlanma yok.

Benim ülkemin ölen çocukları,o ülkenin ölen çocukları tamam onlara da üzülürüm ama önce benim ülkemin ölen çocukları.Ya çocuklar ölmese de bu düşüncedeki insanlar ölse dünya ne kadar güzel olurdu. ..Konuya gelince ''mala zarar verme'' suçuna giriyor.Cezası var.mevcutlu veya ikmalen bırakmak savcının takdirindedir.Özellikle sosyal medyada çok yer aldığı için olay kesinlikle cezasız kalmayacaktır benim görüşüm bu yönde ama istenildiği kadar imza toplansın eğitim haktır,ve henüz failin şahıs olduğu belli olmayan bir olay yüzünden eğitim hakkını elinden almazlar.Bayanlar ayrıca dikkat edin ifşa,hedef gösterme bunlar da çok ciddi suçlardır.

Back