Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar duyarlılığınıza hayran kaldım....Şuraya kocam beni aldatıyor yazaydım hepiniz cevap yazardınız.Neyse...
bende canım bende ama önce hapis cezası sonra yıllarca akıl hastahanesinde yatsa keşke.ebruuu valla hepimizin sinirlerini bozdu bu herif.
Ceza almasından çok akıl hastanesine yatırılması taraftırıyım ben
İmzaladım canım Allah belasını versin bu manyakların.Bu aptallardan biri bana dek gelecek ben kadınım o erkekmiş falan gözüm görmez paralarım gerçekten.....
Harikasıngüncel....
İmzaladım canım Allah belasını versin bu manyakların.Bu aptallardan biri bana dek gelecek ben kadınım o erkekmiş falan gözüm görmez paralarım gerçekten.....
Paylaştım tatlım bi sayfa geride kaldı galiba dün TBMM açıklama yayınladı bak onu paylaştım inşallah umutla bekliyorumKanun değişiyormuş sanırım..
Hapis gelecekmiş, Avrupadan daha iyi olacakmış diye duydum annem sabah dinlerken..
Ebru, bilgin var mı canım?
Yok canım hala sorun var alıntı bildirimde dün mune deneme yaptı düzelsin diye oldu ama hala gelmiyor bi sorun var yineKanun değişiyormuş sanırım..
Hapis gelecekmiş, Avrupadan daha iyi olacakmış diye duydum annem sabah dinlerken..
Ebru, bilgin var mı canım?
Alıntı ekledim görebil diye.
Paylaştım tatlım bi sayfa geride kaldı galiba dün TBMM açıklama yayınladı bak onu paylaştım inşallah umutla bekliyorum
Yok canım hala sorun var alıntı bildirimde dün mune deneme yaptı düzelsin diye oldu ama hala gelmiyor bi sorun var yine
Tatlım kendi konumda her yerde aynı bilgileri paylaştım aynı anda 3 topiğe yazıyorum bilgilendirme amaçlı ama maalesef bir burada görüyor insanlar.Hani bazen gereksiz alakasız her şeyi bir derdim vara açıp yazıyor insanlar anlıyorum insanlar buradan bir yerde okumuyor konuları...Düzelir inşallah yaa..
Dur açtığın konuyu bulayım da, bakayım ona ben..
Tatlım kendi konumda her yerde aynı bilgileri paylaştım aynı anda 3 topiğe yazıyorum bilgilendirme amaçlı ama maalesef bir burada görüyor insanlar.Hani bazen gereksiz alakasız her şeyi bir derdim vara açıp yazıyor insanlar anlıyorum insanlar buradan bir yerde okumuyor konuları...