- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.868
- 498
Çok hadsizsiniz ya. Hedef göstermeyin yazık denilmedi o adama.Bu tarz bir sapığı savunmak mümkün mü? Sapık,hasta,canavar.Keşke çok büyük acılar çekerek ölse.Ama bu olaya tepki gösteren insanlar çok temiz yürekli insanlar belli.Hatta tepki seviyesi arttıkça daha da büyüyorlar benim gözümde.Ama adresini vs. paylaşanlar var.O insanların tamamen iyi niyetin hezeyanıyla yaptıkları şeyin sonucu o insanları da hiç istemedikleri halde suçlu hale getirebilir.Bu yönünü de göz önünde bulundurun bayanlar diye hatırlatma yapıldı.
ayni zamanda yazmisiz unutmak mumkunmu
videoyu izledikten sonra midem agzimda geziyorum hic dayanamiyorum hayvanlara yapilan eziyetlere agzi dili olmayan varliklar
umarim dediginiz gibi olur ama hic umamiyorum nedense kesin bi bilginiz varmi hapise girdigi ile bilgili yoksa o hapis cezasida para cezasina cevrildi?
ilk defa duydum bunuuzaktan bakınca vahşet ama o kadının yaşadığı da vahşet.
En altlarda bir kedi fotoğrafı paylaşmış kedinin sırtına da bıçağı dayamış 20 fav'a kediyi keserim diye fotoğraf paylaşıyor! neler yapabiliriz? rektörlüğü aradım işlemler başlatıldı dedi. Ufuk Günaydının haberi televizyonlara yayınlandığında herkes tepkisini göstermişti ama bu olay daha çok taze ve herkes tarafından bilinmiyor bunun için ana haber bültenlerini aradım ama açan olmadı!
Allah kahretsin elimden birşey gelmiyor!!!!!!
haddimi bildirmek size mi kaldı pardon?
hadsiz ne demek???
konuya yorumunuzu yapın
temiz yürekli insanlar da öfkesini paylaşan insanlara ders vereceğim diye kasarkan
karşı tarafı savunuyor pozisyona düşmesin bir zahmet.
kimsenin avukatlığını yapmaya lüzum yok zira.
evet o haysiyetsiz ölse zerre üzülmem, acılar içinde can çekişerek ölmeyi
nasıl olursa olsun hak eden bir pislik o. zerre acımam!!!
ya inanamıyorum kasıtlı can almak kabahatler kanunundan çıkmalı o kadar sinirlendim ki gerizekalının twitterına bakınca... başka bir kedinin üstüne bıçak koymuş oyle fotoğraf atmış şerefsiz adi pisliktwitter üzerinden kanallara ve gazetecilere ulaşmaya çalışıyorum ben de.
Eğer haddinizi benim yazdığım şey üzerinden aşıyorsanız evet bana kaldı.Kimse kimseye ders vermiyor.Sadece aman dikkat bu yönünü de düşünün diyor en azından ben öyle diyorum. O ünlemler filan ne yani? Burada kimse ama bayanlar yazık onun da sebepleri vardır demedi,savunmadı.
Bu şahsın okuldan atılması tek başına çözüm değil malesef! yapacak insan okuldan atıldıktan sonra da yapar bunun para cezası dışında bir ceza alması veya ruh ve sinir hastalıkları hastanesine kapatılması lazım.Herkes ana haber bültenlerine, gazeteye falan ulaşmaya çalışsın! Bu şerefsiz cezasız kalmamalı!
hiç size kalmadı kusura bakmayın.
avukatlığa soyunacaksınız yanlış yerdesiniz
ünlemin cümle içindeki anlamını da siz araştırın bir zahmet...
bilinçli protesto adı atında resmen katil zarar görecek diye endişe duyan insanlar var
ben katilin değil ama bulunduğu ortamdaki insanların hayatından endişe ediyorum daha çok
adam sosyal ağ üzerinden hayatta olan başka kedinin üzerine bıçağı koyup bunu da keserim diye insanları tahrik ediyor
ve devlet bu adamı sokağa salıyorsa emniyetini de sağlar endişeniz olmanız.
kimi kimden koruyorlar sokaklar kedi kesen psikopatlarla mı dolu?
ne kadar sevgi ve iyilik dolu kalpler diyemiyorum ben o insanlara üzgünüm.
farklı görüneceğim derken buz dağının büyük kısmını görmek istemeyen insanlar diyorum.
tehlikede olan o insan değil, o tehlike unsuru!
tamam teşekkür ederimCanım adını soyadını yazdıktan sonra aşağıdaki resimde turkuaz çerçeve içndeki kutucuktaki tik işaretini kaldırırsıan gözükmez.
Eki Görüntüle 970864
tamam teşekkür ederim
bu ş.refsizin cehennemin dibine gitmesine bir faydamz olsun
Eğer ki bu adamın cezasını alacağı gerekli yasa olsaydı, ya da güzel ülkemde para pul için değil de can için de yasalar bir gecede çıksaydı, derdim ki dağ başı mı burası herkes adalete güvenecek. Adalete benim güvenim yok ki size güvenin diyim.
Bazı durumlar vardır soğukkanlı ve mantıklı hareket etmek çok zordur. Bir kediyi kendi çocuğun gibi sevmenin ne demek olduğunu anlamadan mantıklı söylemler kolaydır ama eğer ki bir kediniz varsa nasıl ki bir çocuk işkenceyle öldürülse değil adresini vermek meydanda sallandırılmasını bizzat kendiniz isteyecekken, kediyi de çocuktan ayırmazsınız. Ama beni anlamak için bir kediye oğlum/kızım demeniz lazım önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?