• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi Katili'nin üniversiteden atılması için destek !

kedinin hiç mi sesi çıkmadı ya?kediler bağırmaz mı çok...niye komşular gelmedi kapıya...:44:

offfffffffff :14::14::14:

Suratından belli zaten meymenetsiz canice bakıyo gözleri. Neymiş yatağına pislemiş. Allahım aklım almıyor madem hayvan sevmiyosun ne akla hizmet alıyosun kediyi evine. Eğitim verseydi kediye o zaman hayvan ne etsin kapıyı açıpta tuvalete mi gitsin. Nasıl bir ruh hastası. nasıl bir delidir anlayamadım. Hayvanı ikiye bölmek istemiş ama bağırsakları dışarı fırlamış falan olmamış 20 kiloluk damacanayı üzerine atmış. Ben anlamıyorum nasıl midesi aldı o kediye öyle işkenceler yapmayı. Birde eli bile titremeden video çekiyo. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onu inş. bunca insanın bedduası illa ki gelip bulur onu. Şimdi serbest bırakılmış olabilir ama Allah asla onun yanına bırakmaz. Masum bir kedinin ettiğine bile sinirlerine engel olamıyosa yarın bir gün bir insanı bile hunharca doğrar ,keser, biçer her şeyi eder. Birde para cezası almış bitmiş gitmiş. Asla hayvanlara kıyamam ne ederse etsin sanki bilerek isteyerek mi yapıyo. O sevimli şeylere bir insanın eli kalkar mı kıymaya ,canını acıtmaya.Bir keresinde okulumun bahçesinde yavru hasta bir kedi bulmuştum öleceği belliydi herkes bırak dokunma hastalık kaparsın demesine rağmen ben derse girmeyip o minicik yavruyu belki iyi ederim umudu ile veterinere getirmiştim sonrada eve getirdim. 1 gün yaşatabildim. Onun başında ne kadar ağladığımı düşününce hala içim acıyo. Belki ona can veremedim ama en azından sorumsuz davranmamış oldum. Bana düşen görevi yerine getirdiğim için içim rahat. Şimdi bu adam böyle bir şeyi nasıl gözü döndü de yaptı aklım almıyor. O kedi ne kadar acı çekerek can çekişerek öldüyse dilerim kendi de aynı acıyı çeke çeke ölür. Bu yaratığın yaptıklarının bir mazereti yokk asla da olamaz. Kendisi hayvan bile değil. Duygusuz, sevgisiz, ruh hastası bir yaratık olabilir ancak..

Kızlar lütfen destek olun bu görmezden gelinebilecek bir konu değil
Aciz bir hayvanı vahşice kes 1bucuk saat can çekiştir sonra ölsün diye içi su dolu büyük damacanayla vurarak öldür!
Bu insanlık değil bunu yapan asla insan olamaz ve dalga geçiyor kedinin iç organları dışına çıkmış sen daha ölmedin mi diyor??
Ve bu kedi kendi beslediği kedi kendi büyüttüğü. Diyecek söz yok sinirden oturup agladığım bir olay lütfen destek kızlar 1 dakikanızı almaz ve mümkün oldukça herkese duyurmaya çalışalım bu linki

http://www.change.org/tr/kampanyala...atlar-kanunundan-çıkarılıp-suç-sayılsın#share

Kızlar lütfen destek olun bu görmezden gelinebilecek bir konu değil
Aciz bir hayvanı vahşice kes 1bucuk saat can çekiştir sonra ölsün diye içi su dolu büyük damacanayla vurarak öldür!
Bu insanlık değil bunu yapan asla insan olamaz ve dalga geçiyor kedinin iç organları dışına çıkmış sen daha ölmedin mi diyor??
Ve bu kedi kendi beslediği kedi kendi büyüttüğü. Diyecek söz yok sinirden oturup agladığım bir olay lütfen destek kızlar 1 dakikanızı almaz ve mümkün oldukça herkese duyurmaya çalışalım bu linki

http://www.change.org/tr/kampanyala...atlar-kanunundan-çıkarılıp-suç-sayılsın#share
imzalaz mıyım canım dün haberi öğrendiğim gibi imzaladım,bugün üniversiteye uğrayacağım yds başvurusu için bu durumu birebir soracağım rektörlükten.Dün aynen sinirden nasıl ağladım.Bu arada aşağıda imza nedenlerinde haytap ın bir açıklaması var.Onu takip ediyorum nolur şu pislik hapis cezası alsın.

Son düzenleme:
Bir kedinin ölümü
Eskişehir'de adı Can Aksoy olduğu iddia edilen vicdansızın bir kediyi işkence ederek öldürdüğü video sosyal medyayı yıktı. İzlemez olsaydım o videoyu ama baktım bir kere.
Tarihte insanoğlu ile en uzun süreli dostluğu kuran, mırıltısı tüm stres ilaçlarına bedel, dünyanın en tatlı hayvanlarından biri olan kediye bu vahşet nasıl ve neden yapılır? Söyleyecek söz bulamıyorum, yazık!

HAYVAN SEVGİSİ...
Aksoy kendi hayatını mahvetti aslında.
Hayvanseverler ölümle tehdit ediyorlar onu! Ne kadar kızgın olsalar da elbette ölüm tehdidi, savunulacak bir şey değil. Aksoy mutlaka bir ceza almalı ama bu göstermelik bir para cezası olmamalı.
"Bir milletin büyüklüğü ve ahlaki gelişimi, hayvanlarına nasıl davrandığıyla anlaşılabilir."
-Mahatma Gandhi
Ben size Allah'tan korkunuz, hayvanları incitmeyiniz, rahatlarını bozmayınız demiyor muyum? -Hz. Muhammed Ne güzel sözler bunlar… Bizde hayvan sevgisi de eksik. Yasalarımız yetersiz. Türkiye'de hayvan haklarıyla ilgili daha sert yasalar çıkartılmalı.
İnanın bana şiddet olayları, tecavüzler, ırkçılık, hoşgörüsüzlük vs. tüm bu sorunlarda ucundan kıyısından hayvan sevgisi eksikliğinin de payı var… Anatole France'ın dediği gibi; "İnsan ruhunun bir parçası hayvan sevgisini tadana kadar uyanmaz"
Toplum olarak uyandıralım ruhumuzdaki o parçayı!
Mevlüt Tezel

imzalaz mıyım canım dün haberi öğrendiğim gibi imzaladım,bugün üniversiteye uğrayacağım yds başvurusu için bu durumu birebir soracağım rektörlükten.Dün aynen sinirden nasıl ağladım.Bu arada aşağıda imza nedenlerinde haytap ın bir açıklaması var.Onu takip ediyorum nolur şu pislik hapis cezası alsın.

bizede haber verir misiniz ?

bende imzaladım suç sayılması için:47::47::47::47::47::47:

bu dünyadada çeksin cezasını ama dilerim sonsuza kadar cehennemde acı çeker adi heriff :47::47:

bu yaratığa biri işkence etsin, zevkle seyrederim. elimde keyif sigaramla birlikte...

Suriyede,filistinde,arakanda,doğu türkistanda okadar can alınıyor masum bebekler anne karnında ölen çocuklar birde bu çıktı şimdi kimin gücü kime yeterse hesabı .Rabbim'e havale ediyorum hepsini ateşleri bol olsun inşallah.. :47:

Eki Görüntüle 973123

rektörlüğe uğradım kızlar durumu sordum soruşturma açılmış hakkında.Dilerim en kısa sürede atılır okuldanda.Eskişehir barosu,haytap ve internet kafe sahibi de dava açtı şahsa.

bizede haber verir misiniz ?

Yazdım canım üste uğradım bugün öğrendiğim sadece soruşturma açıldığı,koca üniversitede olayı bilmeyen yok cani Bolu daymış galiba.Tabi buralara bi uğrasa insanlar çok öfkeli neler olacak kim bilir....

Son düzenleme:
rektörlüğe uğradım kızlar durumu sordum soruşturma açılmış hakkında.Dilerim en kısa sürede atılır okuldanda.Eskişehir barosu,haytap ve internet kafe sahibi de dava açtı şahsa.

Ohh yanına kalmasın ettikleri. İçim biraz olsun rahatladı. Gözümün önünden gitmiyo günlerdir o caninin yüzü..

Kız ben 2 gündür uyuyamıyorum bu haber yüzünden! etmediğim beddua kalmadı. Benimde kedim var, çocuğum gibi.. Bir insan nasıl olurda kıyar o masum yavrucağa aklım almıyor! Çektiği acıları düşündükçe başıma ağrılar giriyor.

Yemin ederim bu insan müsveddesi karşımda öldürülse üzülmem. Kısasa kısas bazılarına yanlış gelebilir ama ben bu tür insanlar için aynı acıyı çekmesi taraftarıyım. Zerre de acımam. Adi pislik.

Bu arada öğrendiğim 2 şey var;

1. Çocuğun babası polismiş! Niye bu cezayla yırttığı anlaşılıyor böylece.

2.Bu hesap Can Aksoy'a ait değil. Dikkat çekmeye çalışan biri tarafından açılmış.
https://twitter.com/CanAksoyOnline

Can Aksoy'un gerçek hesabı bu;
https://twitter.com/fastantu

Son düzenleme:
Yazdım canım üste uğradım bugün öğrendiğim sadece soruşturma açıldığı,koca üniversitede olayı bilmeyen yok cani Bolu daymış galiba.Tabi buralara bi uğrasa insanlar çok öfkeli neler olacak kim bilir....

Onun yatacak yeri yok artık hangi ilde olursa olsun her an linç edilmeye müsait ..
Ceza alması için doğradığının ağızlı dilli insan mı olması lazım illaki anlamıyorum . O hayvanın canı yok mu !
üstelik savunmasız :(

Bu şahıs şimdi sokakta elini kolunu sallayarak dolaşıyor değil mi? Verdi 300 lirayı, yırttı yani. Bana hiç öyle ''bu ülkede katiller sokaklarda'' falan demeyin çünkü bu şahıs o katillerden daha beter psikopat. O katillerin çoğunun belki bir sebebi vardı (kadın katilleri dışında, onlarınki tamamen güç gösterisi) tabi ki de onları savunmak değil amacım ama masum, kendini korumaktan aciz, bir bakışıyla insanın yüreğini yakan bir canlıyı böylesine bir soğukkanlılıkla öldüren yaratığın aramızda dolaştığı gerçeğini aklım almıyor.

Bir de can çekişmesini izlemiş pislik! Bir de üstüne videoya almış!

Bence bu yaratığın kısırlaştırılması gerekir. Yarın öbür gün çocuğu olursa ağladı diye aynısını yapar ona da.

Bir de kendini savunuyor, yok böyle buldum, yok yardım amaçlı çektim videoyu falan filan. Yemezler canım. Ben de bağırsakları dışarıda kedi buldum ama ben videoya alıp da can çekişmesini izlemedim. Yaşatmak için elimden geleni yaptım. Ağlayarak, dalga geçerek değil.

Tek dileğim bir an önce gerçekten hakettiğin cezayı bulman!

bende bu haberi duyunca sok oldum nasıl bir vicdan anlamıyorum şimdi kediye bunu yapan ilerde sinirlendiği karısına cocuguna neler yapar tahmin bile edemiyorum.

Back