• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi Katili'nin üniversiteden atılması için destek !

Şerefsiz mahluk !!! Böylelerine orman kanunlarını işleteceksin arkadaş. Kısasa kısas. Yok psikolojisi bozukmuş yok uyuşturucu alıyormuş falan hikaye. İstediğin kadar psikolojin bozuk olsun bu kadarını yapamazsın. Şu insan hayatı hayvan hayatından ya da bitki yaşamından üstündür anlayışını da bırakalım artık. Dünya hatta kainat sadece bizler için yaratılmadı. Öyle olsaydı dünyada sadece insanlar yaşıyor olurdu. Ha bir de Suriyeliler denmiş. Siyasi ya da herhangi bir tartışmaya girmek istemem ama hükümetimiz sağolsun yeteri kadar düşünüyor onları. Üniversitelere sınavsız giriş hakkı, asgari ücret bağlanması, ellerindeki ücretsiz market alış veriş kartları...Eh birileri de savunmasız, dilsiz canlıları savunsun değil mi?

arkadaşlar serbest kalması şaşırtıcı değil
hakkında dava yok çünkü
eskişehirde bu sahiplendirmeyi yapan cafe sahipleri gidip şikayetçi olduğunda
kişi hakkında dava açılacak
ama cana kasttan değil tabi mala zarardan, kedi burda mal çünkü
o dava sonucunda da bir şey çıkmaz para cezasından başka muhtemelen
kabahatler kanunu değişmediği müddetçe
ama artık değişmeli bimere lütfen sizde yazın. bu kanun değişmedikçe ortada psikopatlar
hayvanlara tecavüz, işkence yapmaya devam edecek.

Çok mantıklı. Nasıl bir şey yazılması doğru olur sizce. Hani daha resmi olması bakımından.

Eşim şimdi msj attı;
üniversite açıklama yapmış,atılacakmış katil o...... ç........u.

Adam kendisiyle bile çelişiyor.

$vvvv.png

adamın serbest bırakılmasına şaşırmıyorum, zira ülke olarak tecavüzcülerün de serbestçe gezebildigi bir hukuk söz konusu şuan.. benm anlamadıgım bu adama zorla da olsa psikolojik tedavi de mi vermediler.. bu adamı anası babası hiç bir arkadaşıda mı sevmiyor da psikolojik destege yoneltmiyor..bu kadar mı dışlanmış bu kadar mı yalnız, bu kadar mı gereksiz bir adam bu.. psikolojisi normal deil o kesin de tedavi görmezse yarın arabasını çizdi die insan da öldürür bu, o zaman mı tedavi görmeye başlayacak.. her seferinde olana bitene şaşırmayacagım diyorum ama yok arkadaş ben yine şaşırıyprum yani.

İmzamı attım.
Haberi gördüğümden beri düşünüyorum.
O kendini insan zanneden hayvanın twitter hesabına baktım, bu arada bakmak isteyenler rahatlıkla bulabilir, ilk adını kullanmadan kalan adı ve soyadı ile açmış.
Paylaştığı fotoğraflar, yazdıkları...
O kadar ucuz, o kadar dikkat çekmeye çalışan, o kadar asosyal bir kişiliğin göstergesi ki.
Kimseye kendini anlatamamış, horlanmış, saçma sapan bir kimlik.
Hatta ortada kimlik bile yok!
Daha 21 yaşında!
Ama sanki hayatla ilgili çok şey biliyormuş gibi tavırlar, zırvalar.
Tüm bunlar ne için?
Diye düşündüm.
Sanırım sadece kendini ispat çabası.
Dikkat çekme çabası.
Gerçek hayatta bir yere varamamış, bir şey başaramamış olmanın sosyal medyadaki dışa vurumu.
Bu video, bu fotoğraflar, arkadaşıyla paylaşımı.
Hep bir özenme peşinde.
Çok uzattım.
Demem o ki, İnşallah biz çocuklarımızı sosyal medyanın çığrından çıkan yaklaşımlarından uzak, kişilik sahibi bireyler olması için elimizden geleni yaparız.
Çünkü bu konu, üzülerek söylüyorum ki masum kedinin katlinden bile daha ciddi :14:

Benim de bir kedim var...Geceden beridir uyuyamıyorum ve ağlıyorum kedime bakıp bakıp...Acaba yakalandığına dair bir haber gelir mi diye...300 TL para cezası ile salıvermişler...Satanist dövme ve kolyesi ile saçma sapan pozlar falan...Özentinin teki gerçekten.Şahsen malesef merhamet doloubir kalbim yok böyleleri için...Bazılar işte hasta ruhlu da, tedavi görse böyle olmaz da falan...Bu asla son olmayacak ve bu insanın(!) 1 saat 35 dk boyunca kedinin ölmesini izlediği gibi aynısını insanlara da yapmayacağının bir garantisi yok...Tedavi görüp de orta yerde akıl hastası ayağı yapan çok katil var...Bİ tweetinde gitar çaldığı için tek parmağının kopmasındansa bacaklarımı veririm daha iyi demiş...Bi kereye mahsus halk linç edicek...Kapatıvvaksın bunu karanlık ve sesinin çıkamayacağı bi yere Tırnak maksı ile çinik çintik kesiceksin her yerinden...sonra tuz döküceksin üstüne...Sonra limon...bakalım 1 saat 35 dk dayanıcak mı?:19:

arkadaşlar serbest kalması şaşırtıcı değil
hakkında dava yok çünkü
eskişehirde bu sahiplendirmeyi yapan cafe sahipleri gidip şikayetçi olduğunda
kişi hakkında dava açılacak
ama cana kasttan değil tabi mala zarardan, kedi burda mal çünkü
o dava sonucunda da bir şey çıkmaz para cezasından başka muhtemelen
kabahatler kanunu değişmediği müddetçe
ama artık değişmeli bimere lütfen sizde yazın. bu kanun değişmedikçe ortada psikopatlar
hayvanlara tecavüz, işkence yapmaya devam edecek.

Tatlım Işın Görmüş isimli bir bayan var Elle dergisinin editörü.
Hayvanlar ile ilgili her türlü yardıma koşuyor.
Dün link attık twit adresine ve gördük ki dava açmaya hazırlanıyorlar PİSLİĞE.
Peşi bırakılmayacak inşallah.

Çok mantıklı. Nasıl bir şey yazılması doğru olur sizce. Hani daha resmi olması bakımından.

bimer@başbakanlik.gov.tr

TC. BAŞBAKANI Sn. RECEP TAYYİP ERDOĞAN,

Başbakanım sokak hayvanlarına yapılan işkenceler, tecavüz ve öldürmeler ve dahi dövüşler artık nereye kadar gidecek?

Tarafınızdan bu zulmun sonu getirelecek mi?

Yoksa hiç bir şekilde korumaya çalıştıklarımızı umursamıyor musunuz?

Yaşam hakkının var olmadığına mı inanıyorsunuz?

Baştacı kutsal kitabımızda Yaradanımızın dahi kullarımdır haklarını çiğnemeyiniz dediği canları ilelebet görmezden mi gelmeyi tercih ediyorsunuz?

Biz yaşam hakları savunucuları sokak hayvanlarımızı korumak için anayasada metin istemiştik... Uzlaşma taslak metine girmeyi başarmış olmasına rağmen bunu hayata geçirmeyi arzu etmiyor musunuz?

Sayın Başbakanımız en acil bir biçimde hayvanlara yapılan eziyetlerin Türk Ceza Kanuna girmesini ve bu zalimlikleri hapis cezası ile cezalandırılmalarını sağlamanızı çok rica ediyoruz?

Yardım edecek misiniz?

Saygılarımızla,

ben bu metne kendi fikirlerimi de ekleyip gönderdim.
bu tarz şeyler yazılabilir diye düşünüyorum.

canim kedi icin gercekten cok uzuldum ama, suriyede olen binlerce insan icin bu kadar uzulmuyorsunuz .bukadar konusmuyorsunuz .

Olmasinki biri bisey icin üzülsün, konu hemen baska durumlara baglaniyo.
Suriyelilerede üzülüyoruz, o kediyede üzüdük.
Konulari bir kerede, birileri saptirmasin lütfen

Çocuğun paylaştığı şeylere bakın ya :19:

Son düzenleme:
canim kedi icin gercekten cok uzuldum ama, suriyede olen binlerce insan icin bu kadar uzulmuyorsunuz .bukadar konusmuyorsunuz .

Zamanında kendi rejimlerine karşı çıkmayı ses çıkarmayı bilselerdi de bu halde olmasalardı...Kendi ülkemizde de zor durumda olan, yardım eli bekleyen milyonlarca insan var...Açlıktan öleni mi ararsın, yokluktan intihar edeni mi? 2013 yılından bu yada Türkiyede 100 tane şirket kuran Suriyelilere üzülemem ben... :20:

ikisi de can değil mi? bunun kıyaslaması yapılmaz....
konu başka yerlere çekilmesin...

O nasıl bir twitter hesabı. Kediye işkence etmesine gerek yokmuş. Zaten belli gidişat. Bir de tutarsız yazılar falan.

Bir keresinde arabayla az kalsın kedi eziyordum. Allahım o manzara kaç gece rüyama girdi. Her gece rüyamda ölü kedi görüyordum. Bu videoyu da izleyemedim zaten resmini görmeseydim iyidi.

Eşim şimdi msj attı;
üniversite açıklama yapmış,atılacakmış katil o...... ç........u.

Telefonda mı söylediler merak ediyorum, inşallah okuldan atılmıştır.

Allahım söyleyecek sözlerim kalmadı. Sen çok sabırlısın, ama ben dayanamıyorum kahhar sıfatınla kahret o mahluğu inşallah...

Bu pislik serbest bırakılmış, umarım ilahi adalet peşini bırakmazz:14:

Son düzenleme:
Kürk için hayvanların canlı canlı derilerinin yüzülmesiyle ilgili video paylaşmış beyimiz bir de kedisini ne kadar sevdiğiyle ilgili. Ulan bununla sevgili olduğunuzu falan düşünsenize. Canım cicim yaparken çat kafayı keser. Bu da olmadı mı sanki. Bunu da görmedi mi bu ülke..

Back