- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
Telefonda mı söylediler merak ediyorum, inşallah okuldan atılmıştır.
Allahım söyleyecek sözlerim kalmadı. Sen çok sabırlısın, ama ben dayanamıyorum kahhar sıfatınla kahret o mahluğu inşallah...
♥gözyaşı♥;33940839 .!.:Evet yaptığı çok iğrenç bir şey..
Ama bizim insanlarımız güya tepki olarak bu katilin adresini vs. sosyal medyada aleni olarak yayınlıyor.
Bir de işin terbiye sınırlarını çoktan aşmış küfür tarafı var..
Küfürbazlar içlerinde tutamadıkları pisliklerini dışa vurmak için sosyal medyada ne yazık ki 15 yaş ve altı çocuklarımızın ulaşabilecekleri alanlarda özellikle face..k denilen sitede iğrenç şekilde küfredip duruyor.
Haklı bir imza kampanyası var ortada evet ona destekçiyim, ama bu şahsın ADRESİNİN, resminin ve kimliğinin sosyal medyada yayılmasına, ÖZELLİKLE ülkemizin saçma bahanelerle insan öldürme kapasitesine sahip magandalarla dolu olduğunu düşününce kedi öldürmesini bahane ederek içlerinde ki vahşeti ortaya vuracak ve bu şahsın cezasını kendi elleri ile vermeye kalkacak bir zihniyeti düşündükçe tüylerim diken diken oluyor!!!!
Bu şahsa ait kişisel bilgiler sosyal medyaya değil polise verilmeli.
Zira bunun ötesi, insan cinayetine giderse ve o zaman bu kişinin kişisel bilgilerini yayanların bu pis insanın katledilmesi ve katili olması konusunda ondan aşağı kalmayacaklarını bilmeleri lazım.
Bu şahsı arayıp, cezasını verecek tek kurum karakol ve adliyedir, bu kurumlardan başka bu kişiyi arayanların dikkatine!!!!
Bilinçli protesto lütfen!
dün bütün gece kabuslar içinde kaldım bu ruhu bozuk yüzünden.
videoyu izlemiş bulundum, böyle bir işkence şekli olamaz.
dilerim o da acılar içinde, bağırsakları dışarda geberir pislik herif.
kendisi yakalanmış bartında adliyeye sevk edilmişti en son.
ayrıca suriye için üzülmüyorsunuz diyen arkadaş konuyu provoke etme
biz üzülmüyor bir şey yapmıyoruz madem siz napıyorsunuz?
en azından biz her canlının yaşam hakkına saygı duyuyoruz
sadece suriyeli, filistinli diye ayırmıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?