Kedi Katili'nin üniversiteden atılması için destek !

Canım üniversitenin sitesi açıklama yapmış,girip bakabilirsin.

Son düzenleme:
bende ımzaladım
bu pislik serbest dolaşıyorya ....adaletın olmadıgı bır ulkede yasamak ne kadar zor...

Uyuyamıyorum, düşünemiyorum, böyle şeyler hep vardı hep oluyor biliyorum ama insanın yüzüne vurulunca böyle...

Kamuoyunun Bilgisine

Sosyal paylaşım ve çeşitli iletişim sitelerinde yayınlanan, Üniversitemiz Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümü hazırlık sınıfı öğrencisi M.Can AKSOY’un, hayvan haklarını ihlal eden ve bizleri derinden üzen video görüntülerini nefretle kınıyoruz. Yapılan fiil ile ilgili olarak, söz konusu öğrenci hakkında gerekli inceleme ve soruşturma başlatılmış olup, fiilin Üniversitemiz Disiplin Yönetmeliği çerçevesinde en ağır şekilde cezalandırılması konusundaki hassasiyetimizi kamuoyuyla paylaşıyoruz.

Gençlerimizin insani bir takım değerlere bağlı ve etik kurallar çerçevesinde yetiştirilmeleri konusunda toplumda her kesimin gerekli hassasiyeti ve özeni göstermesi hepimizin ortak arzusudur.

Boyle insanlara soylenecek cok soz var aslinda da susmakta istemiyorum aslindaa fakat nese yaaa allahindan bulsun adaletsiz dunya iste ...

Evet yaptığı çok iğrenç bir şey..
Ama bizim insanlarımız güya tepki olarak bu katilin adresini vs. sosyal medyada aleni olarak yayınlıyor.
Bir de işin terbiye sınırlarını çoktan aşmış küfür tarafı var..
Küfürbazlar içlerinde tutamadıkları pisliklerini dışa vurmak için sosyal medyada ne yazık ki 15 yaş ve altı çocuklarımızın ulaşabilecekleri alanlarda özellikle face..k denilen sitede iğrenç şekilde küfredip duruyor.

Haklı bir imza kampanyası var ortada evet ona destekçiyim, ama bu şahsın ADRESİNİN, resminin ve kimliğinin sosyal medyada yayılmasına, ÖZELLİKLE ülkemizin saçma bahanelerle insan öldürme kapasitesine sahip magandalarla dolu olduğunu düşününce kedi öldürmesini bahane ederek içlerinde ki vahşeti ortaya vuracak ve bu şahsın cezasını kendi elleri ile vermeye kalkacak bir zihniyeti düşündükçe tüylerim diken diken oluyor!!!!

Bu şahsa ait kişisel bilgiler sosyal medyaya değil polise verilmeli.
Zira bunun ötesi, insan cinayetine giderse ve o zaman bu kişinin kişisel bilgilerini yayanların bu pis insanın katledilmesi ve katili olması konusunda ondan aşağı kalmayacaklarını bilmeleri lazım.

Bu şahsı arayıp, cezasını verecek tek kurum karakol ve adliyedir, bu kurumlardan başka bu kişiyi arayanların dikkatine!!!!

Bilinçli protesto lütfen!

Son düzenleme:

Şahsen ölse üzülmem.

Böyle bir yaratık için "terbiyemi" kenara koyarım ben.
Kimse bana şu pislik için terbiye dersi vermeye kalkmasın.
Ben ancak canlıya saygılı olanlara terbiyeli olurum.

allahım bildiği gibi yapsın seni. sana diyecek söz bulamıyorum. ALLAHından bul...

yazıklar olsun bu şahsiyete ve onu yetiştiren ailesine
aileler çocuklarına hayvan sevgisini aşılamalı
ben kedileri aslında tüm hayvanları severim herkes aşırı sevmek zorunda değil ama onlar da bir canlı olduğu için onların da yaşamaya hakkı var saygı duymak zorundalar.
büyük ihtimal bunu yapan kişi insanlar tarafından dışlanmış ezilmiş kendini kanıtlamak için bişeyler yapmaya kalkışmış bir zavallıdır. derhal psikolojik destek alması gerekir. hatta gerekirse hastaneye yatırsınlar. akıl sağlığı yerinde olan bir insanın yapacağı şey değil bu.

keşke izlemeseydin ya ben izlemedim sabah öğrendim bu olayı

inanmıyorum ben böyle insanların olmasına..yalnız ceza almayacak bu pislik

daha öncede kedileri tekmeleyerek öldüren pislikllerde para cezası almıştı en fazla yanliş hatırlamıyorsam..

Allah bunları ıslah etsin..

Ben her durumda terbiyemi korurum,
Ortada ki durum ne olursa olsun, hakaret etmenin de bir sırını vardır, hiç bir durum terbiyesizlik için bahanem olamaz!
Herkesin yaptığı, ettiği, söylediği kendinedir, ağzından çıkan her kelime insanın söz sanatını/kelime dağarcığını ifşa eder.
Çocuklarımızın örnek alacağı bir ortamda bu küfürlerden rahatsız olmayan varsa onlara bir şey diyemem..
Ama ben bir çocuğum olursa, ne bu cani gibi bir insan ne de bu caniye güya tepki vermek adına küfreden bir küfürbaz olmasını istemem!
Benim çocuğum, küfür değil haklı muhabbetler yapsın, hakaret ve kınama da terbiyesizliğini değil vakarını ortaya koysun isterim.
Adalet adı altında karmaşa çıkarmak yerine, işini düzgün yapsın, suçlunun cezasını insan hakkı adı altında çıkarılmış kurallara göre vermesini / verdirmesini isterim.
Bir insanın yargılanmadan öldürülmesinden her ne sebeple olursa olsun rahatsızlık duyarım!

Tabi ki herkesin kendi bileceği iş!
Ben her iki durumu da tepkimi koydum!
Caniyi de, Pis zihniyeti de şiddetle kınıyorum!

Yargının cezasını vermediği her cani suç için kısasa kısası mübah görüyorum. Küfürler de ne için var? Bu yaratıklar için var. Terbiye başka bir şeydir canilere küfretmek başka birşeydir.

Nasıl ceza almayacak ya :S ?
İnsan değil diye canı yok mu yanii ne hale getirmiş inanamıyorum keşke izlemeseydim

Benim bu yaratıklara karşı "kelime dağarcığım" çok geniştir.
Canice bir katliam yapılacak,ben de"aman arkadaşlar terbiyemizi bozmayalım lütfen,küfür falan ne ayıp şeyler" diyeceğim?
Bu o.... ç........ na herşey müstahak.

Selam Arkadaslar....ızledım vıdeoyu maalesef ınan canımın yandıgını hıssettım yazık ben zaten bu tur olen hayvanlara degılde dısarda sogukta ac kalan butun hayvanlara cok uzuluyorum elımden gelen herseyı yapıyorum yazın kısın .hatta mahallemde 3 tane kopegım var üçününde ismi Bobi :))) bazen kendım yemıyorum evde tavuk vs turu seyler oldugunda yeterkı onlar yesın dıye.
degıl onlara bu tur ıskence yapanı affetmek bırı bagırdıgında sokakta bagıranlarla kavga etmısımdır cok kez karakolluk oldum yanı bu yuzden adamları elımden zor aldılar....
yazık günah cok günah hele hele boylesı vahset .! ki youtube yı açarsanız orda buna benzer binleeeerceee vıdeo o var beyaz tavşanlara canlı canlı yapılan vahset adam dikiş makınesıne baglıyor ve tuylerını ellerıyle yoluyor sonrada atıyor bır kenara .
Yunuz balıklarına denız aslanlarının yavrularına Çinde yapılanları saymıyorum bile canlı canli köpeklerın derilerini yüzüyorlar bunlara dur denmeli... ben burdan o Hayvan severler derneklerıne seslenmek ıstıyorum bılıyorum bu sekılde benı kımse duymaz ama sadece sokaktakı kedıyı kopegı koruyoruz havasını yaratmakla bagırıp cagırmakla olmaaazzz bırseyler yapılmalı ....
“Allah der ki: hayvanlar benim sessiz kullarımdır. onlar şimdi zulme susuyorlar ama hesap günü konuşacaklardır...” ALLAHA havale edıyorum bu gibi ınsanları.

böyle bir canilik insanın yapacağı bir iş değil bu adam insan değil şeytan bence yaptığı cezasız kalmamalı...rabbim bunun cezasını inş bu dünya da en ağır şekilde verir ona...

Allahım bu nasıl bir vahşettir izlerken bile kanım dondu hiçmi vicdan yok bu yaratıklarda

O masum hayvancağız nasıl acı içinde öldüyse sen onun çektiği acının milyon katını çek ama öleme !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…