- Konu Sahibi Princess of Rain
-
ay prensesim ya harikasin valla bekledigimden daha guzel olmus
bende kedi dilli biskuvili bi tarif ariyodum bak valla bu cok iyi oldu
ayrica mascarpone peyniri aldim is yerinde duruyo tabi biz azcik yedik ona bunu yaparsam yeni alirim
ve sormak istediigm badem aromasi nasil oluyoki yaw bak ben bunu bilmiyorum
resim varsa koysana nail biseymis bende bakayim
Cok guzel oluyor bu tarıfle tramısu..Cuma gunu mısafırlerımız gelecekcokacimcoook tramısu dusunuyorum 3 cesıt tatlım var zaten bır de boyle bırsey olursa harıka olur...Sauyerlere bayılırım zaten yanı kedı dılı bıskuvıye...Ellerıne saglık tekrar canım...
Sempy cım bu aromalar kucuk sıselerde satılıyor burda da foster clarks..
Her turlusu var gul aromalı badem aromalı vanılya coconut cıkolaata ben cok sık kullanıyorum lımon da var...Sanırım prenses de ondan kullanmıs sıvı seklınde degıl mı canım?
Ben de foto eklerım ınsallah...Yanlız bardakta yapıyorum bazen tarıf de bıraz daha farklı oluyor o zaman...Insallah paylasırım..Bu arada koy pıttasını da yaptım muthıs bız lezzettı ama o aralar pc de problem oldugu ıcın foto da cekmedım acıkcası ama emınım tekrar ıstıyecek esım o zaman fotograf ceker eklerım canım tekrar sagolkaydirigubbakcemile5
caım bu kedi dillerini marketlerde bulammız olanaklımıdır acaba...bana daha çok yurtdışı işi gibi geldi...norveçte bende çok gördümde ondan dedim..türkiyede var mı acaba....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?