Bisküvi - Kurabiye Tarifi Kedi Dili Sandvic-Resimli

Süpersin gullerdiyarı! Gayet net bi şekilde anladım. Dün o kadar mascarpone baktım carrefourda maalesef bulamadım. Araştırmalarım devam ediyor, bulana kadar pes etmiicem :)

yardimci olabildimse ne mutlu bana canimŞeniz
ben TR de migroslarda varmis diye duydum canim birde oraya bak istersenŞeniz

gülüm ben geçen hafta sonu yaptım bunu..sabahın 5i ben internette alışveriş yapıorm..migrosun sanal alışverişinden..aklıma geldi mascarpone vardı orada alsamda yapsam diye..sabah getirip teslim ettiler eve..8 küsurdu..çokta değil bence..bir gün bekletince daha güzel olur diye yazmışsın ama fırsatım olmadığı için bekletemedim..hatta foto bile çekemedim..misafirlerim bayıldı..hepsi tarif aldılar..bu gururu bana yaşattığın için teşekkürler ediyorum bacım..allaha emanetsin..

:nazar:ellerine saglik pinarim:nazar:

gülüm ben geçen hafta sonu yaptım bunu..sabahın 5i ben internette alışveriş yapıorm..migrosun sanal alışverişinden..aklıma geldi mascarpone vardı orada alsamda yapsam diye..sabah getirip teslim ettiler eve..8 küsurdu..çokta değil bence..bir gün bekletince daha güzel olur diye yazmışsın ama fırsatım olmadığı için bekletemedim..hatta foto bile çekemedim..misafirlerim bayıldı..hepsi tarif aldılar..bu gururu bana yaşattığın için teşekkürler ediyorum bacım..allaha emanetsin..

ooooo pinarcim ne sanslisiniz demek eve servis alisveriste yapabiliyorsunuzyerimseniben
valla bizim burada böyle bir sansimiz yok:umursamaz:
begendiginize sevindim tatlim oh oh afiyet bal seker olsun ellerine saglikŞeniz
sorun deyil canim bidahakine cekersin fotosunuyerimseniben
bende begenip yaptigin icin cok tesekkür ederim pinarimŞenizopuyorumnanaktan

iiiihc.jpg

gülüm bunlarda benim yaptıklarım..ilkinin resmini çekememiştim bayramda yapıp dedeciğime götürdüm..bayıldılar..çok hafif ve şık bir lezzet..emeğine sağlık canım benim..paylaşımın için teşekkürler tekrar..

pinarim öncelikle kizina masallah :nazar:nazar deymesin ne tatli olmus ne tatli cikmis ne tatli gülmüs ya
kedi dillerinde harika olmuslar civil civil ellerine emegine saglik

iiiihc.jpg

gülüm bunlarda benim yaptıklarım..ilkinin resmini çekememiştim bayramda yapıp dedeciğime götürdüm..bayıldılar..çok hafif ve şık bir lezzet..emeğine sağlık canım benim..paylaşımın için teşekkürler tekrar..

pinarim nefis görünüyor tatlimcokacimcoook
civil civil rengaren hhhmmmmh yemede yaninda yatcokacimcoook
kizin desen pek tatli cikmis masallah:nazar::nazar: o gülen gözlerinide elindekileride yerim ben:nazar::asigim:
ellerine emciklerine saglik tatlim afiyet bal seker olsunopuyorumnanaktana.s.

bende yapiyorum bunu cok hafif ve lezzetli oluyo ama ben degisik yapiyorum biraz kedi dili büskivileri süte buluyorum bekletmeden aliyorum hazirladigim krem santiden arasina koyuyorum iki büskivinin tabi islatiyorum sütle önceden ve son olarak hindistan cevizine buluyorum bazen yorgun olursam süte bulayip büskivileri bi sira diziyorum üzerine krem santi ve üzerine tekrar kedi dili en sonda hindistan cevizlerini koyuyorum kat kat oluyo pasta gibi ama cok kolay ve pratik oluyo tesekkürler paylasim icin

bende yapiyorum bunu cok hafif ve lezzetli oluyo ama ben degisik yapiyorum biraz kedi dili büskivileri süte buluyorum bekletmeden aliyorum hazirladigim krem santiden arasina koyuyorum iki büskivinin tabi islatiyorum sütle önceden ve son olarak hindistan cevizine buluyorum bazen yorgun olursam süte bulayip büskivileri bi sira diziyorum üzerine krem santi ve üzerine tekrar kedi dili en sonda hindistan cevizlerini koyuyorum kat kat oluyo pasta gibi ama cok kolay ve pratik oluyo tesekkürler paylasim icin

canim eminim senin yaptigin sekildede nefis oluyordurkaydirigubbakcemile5
o sekilde hic denemedim ama kat kat pasta gibi ho$ olacagindan eminim yaptiginda paylasirsan sevinirim hemde görmüs oluruz.opuyorumnanaktan
cok tesekkür ederim canimopuyorumnanaktana.s.

cok tesekkür ederim maharetli arkadasimbenimŞeniz
umarim begenrisin bidenemkaydirigubbakcemile5
senin maharetlerin yaninda sönük kaliryerimseniben
evet canim 15- 20 dakikada pratik hemen yapiliyorzemuszemus
denersen fikirlerini paylasirsan cok sevinirim bidenemŞeniz
cok tesekkür ederim Libyanacimopuyorumnanaktana.s.

Gülüm.:asigim:
Dün misafirlerim için hazırladığım mönüde,sizin tarifleriniz de vardı :*
Çok çok teşekkür ediyorum,sandviçler beğenildi,bir çırpıda bitti..:KK1:
Gönlünden kocaman öpüyorum,bloga da ekledim az önce..
Şimdi çıkmalıyım,akşam döndüğümde,vaktim olursa,resimleri buraya da eklerim..
Sevgilerimle..
Hayırlı,nurlu cumalar , marifetli hanımlar..

kaydirigubbakcemile5

Resimlere göz atmak isterseniz : Cafe Pepela Kedi Dili Sandviç http://cafepepela.blogspot.com/2010/07/kedi-dili-sandvic.html[/URL]

Son düzenleme:
akannehirakannehirakannehir

gece gece bayilazammmmmm
tutun beni
biride seni durdursun ayol
akannehirakannehirakannehir

bir defa yemisdim kermesde
cok haffif ama lezziz bir tad

bak görünce hatirladim

unutmusdum ben bunu

allah nasip ederse cumartesi icin yapmayi düsünüyorum
hatta cumadan yapiim madem bir gün önceside oluyomus

ay iyi iyi pratik ama sunumu cok hos bir tarif daha eklendi menüme

süpersin yengosum tam zamaninda yapip koymussun

dankeschön
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

cokacimcoookellerine saglikcokacimcoook

abla bu tarif tam senlik hafif ve lezziz en son sizde yemistim kesin bi sene oluyodur tarifide sormadiydim unutmustum yengemin tarifled gezinirken denk gldi iyikide denk geldi...yengosum ellerine saglik hem lezziz hemde pratik tarifin icicn sagol mutlaka yapicammopuyorumnanaktanöpüyorum ikinizide

Gülüm.:asigim:
Dün misafirlerim için hazırladığım mönüde,sizin tarifleriniz de vardı :*
Çok çok teşekkür ediyorum,sandviçler beğenildi,bir çırpıda bitti..:KK1:
Gönlünden kocaman öpüyorum,bloga da ekledim az önce..
Şimdi çıkmalıyım,akşam döndüğümde,vaktim olursa,resimleri buraya da eklerim..
Sevgilerimle..
Hayırlı,nurlu cumalar , marifetli hanımlar..

kaydirigubbakcemile5

Resimlere göz atmak isterseniz : Cafe Pepela Kedi Dili Sandviç http://cafepepela.blogspot.com/2010/07/kedi-dili-sandvic.html[/URL]
Canim arkadasim benim tarifimi begenip yapmis bloguna eklemissin admida yazmissin cok incesin cok tesekkür ederimolumunekankayizsmile
tek kelimeyle nefis görünüyor klasik Libyana muhtesemligia.s.
ellerine emgine saglik canimopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

abla bu tarif tam senlik hafif ve lezziz en son sizde yemistim kesin bi sene oluyodur tarifide sormadiydim unutmustum yengemin tarifled gezinirken denk gldi iyikide denk geldi...yengosum ellerine saglik hem lezziz hemde pratik tarifin icicn sagol mutlaka yapicammopuyorumnanaktanöpüyorum ikinizide

cok tesekkür ederim canim benimopuyorumnanaktan
eminim dener ve enfes yaparsin senin elinden hersey gelir maharetli yigenimopuyorumnanaktan

X