Tatlı Tarifi Kedi Dilli Çikolatalı Yaş Pasta (Kızımın Elleri Sponsorluğunda)

çok beğenmiştim ama oylamamıştım bulgum ve hemen sana oy verdim canım çok çok beğendim en çok bu pstayı sevdim ben :)

çok çok güzel görünüyor
bu yüzden oyumu sana verdim
ama diğer pastalarda çok güzeller
herkesin eline sağlık
sanada başarılar dilerim

Çok çok teşekkür ederim canım,çok sağol:KK16:...Her pasta güzeldir tabi ama herkesin pastası kendine çok daha güzeldir.TÜm arkadaşlarım emek sarfettiler sonuçta.

Canım ben üzerine çikolata sos yapacagım için krema şekerini az tuttum sen verdigim ölçüden 2 kaşık fazla eklersen tam krema tadı olur
Ve üzerne çikolata eritmek yerine mutlaka ekmek üzeri sürülen krem çikolatadan dolu dolu 2 kaşık ekle pişir o şekilde kullan
Zaten pişirmekten kastım çikolatanın tümden erimesi
Tadını begeneceksin
Ve lütfen yapabilirsen pasta tabanını sen yap işte o zaman cok daha güzel olur:KK16:

Çok tşk ederim tavsiyelerin için, kısmet olursa bu hafta içinde yapacağımbu pastayı. Tekrar bi bakayım dedim yeni tavsiyelerini gördüm, çok tşk ederim tekrar.
SEy-ren'cim,
Anladığım kadarıyla kremaya şekeri 5değil 7 kaşık olcak değil mi? Bide hazır çikolata demişsin ya, sade çikolatamı kullanacağız yoksa çikolatayı kemaya eriyip öylemi kullanacağız.

Tekrar çok teşekkür ediyorum:KK54:

Çok tşk ederim tavsiyelerin için, kısmet olursa bu hafta içinde yapacağımbu pastayı. Tekrar bi bakayım dedim yeni tavsiyelerini gördüm, çok tşk ederim tekrar.
SEy-ren'cim,
Anladığım kadarıyla kremaya şekeri 5değil 7 kaşık olcak değil mi? Bide hazır çikolata demişsin ya, sade çikolatamı kullanacağız yoksa çikolatayı kemaya eriyip öylemi kullanacağız.

Tekrar çok teşekkür ediyorum:KK54:

Rica ederim canım,teyzem yoğun bakımda idi giremedim siteye umarım yapmamışsındır da yardımcı olurum sana.
Kremaya şekeri ben 5 kaşık ekledim ama şekeri belli olsun dersen 7 kaşık çok ideal.
Canım çikolatalı sos içinse önce kremayı kısık ateşte ısıt ve üzerine istersen ekmek üstü sürülen çikolatalar var ya (sarelle,nutella ) falan olur 2 tam dolu kaşık koyup krema ile erit.Yada bir paket 80 gr lık çikolatayı ufalayıp kremanın içine koy kısık ateşte eriyene kadar karıştır.
Kremanın altı olabildiğince kısık olsun canım yoksa krema yanar.:KK16::KK16:

Resmen tatlı krizine girdim, çünkü kendisi en sevdiğim pasta türüdür ve sen de harika yapmışsııınnn :KK9:Çok lezzetli gözüküyor. En kısa zamanda tarifi anneme deneteceğim, umarım güzel sonuçlar alırız.

Herşeyini kendin yapacaksın canım katkı maddesi olmayacak ve çikolata sos tarifimdeki gibi yaparsan damak tatlarımızda yakınsa inan tadı harika olacak.:nazar:
Pastamı yapan arkadaşalrımdan resim istiyorum ya ve iyi yada kötü yorum :):KK76:
Sende yaparsan merakla beklicem canım.
Anneciğinin ellerinden öperim.Selamlar.

Bende yaptım bu güzel pastadan fotoğraf ekliyorum kırılan kedi dilini üste süsledim boşluğuda Bonibon serpicem bu tarife bayıldım ben teşekkürler $image.jpg

Bende yaptım bu güzel pastadan fotoğraf ekliyorum kırılan kedi dilini üste süsledim boşluğuda Bonibon serpicem bu tarife bayıldım ben teşekkürler Eki Görüntüle 750089

:nazar:Ellerine saglık canım degişik bir deneme ama maşallah cok maharetli ellerden çıkma olmuş pastan
Denemene ve özellikle resim eklemene ise çook teşekkür ederim
Afiyet olsun canım,1 dilimde bana yollamayı unutma:KK30:
Aklıma gelmişken çikolata sosun tadını yazarmısın:KK1::KK1::KK16:

:nazar:Ellerine saglık canım degişik bir deneme ama maşallah cok maharetli ellerden çıkma olmuş pastan
Denemene ve özellikle resim eklemene ise çook teşekkür ederim
Afiyet olsun canım,1 dilimde bana yollamayı unutma:KK30:
Aklıma gelmişken çikolata sosun tadını yazarmısın:KK1::KK1::KK16:

Tadı güzel oldu sosta senin aldığın çikolatalardan kullandım üstünü ya meyve yada bonibonla süslüycem ama yiğenlere özellikle sos nasıl olmuş diye sorarım canım

Tabikide buyrun gelin beraber yiyelim

Son düzenleme:
X