- 30 Mart 2009
- 3.315
- 1
- Konu Sahibi gullerdiyari
Arkadaslar bu sandvicleri bir arkadasim her zaman kermese yapar bende ordan yerdim,
artik gecende sordum nasil yapiyor diye anlatti megerse cok kolaymis hemencik yaptim
bu sandvicleri vaktiniz varsa bir gün önceden yapmak daha iyi oluyormus ama ben yaptim iki saat sonra yedik öylede oldu.
hem cok lezzetli hemde pratik bir tarif herkese tavsiye ederim.
mascarponeyi migroslardan alabilirsiniz.
malzemelerimizi hazir edelim yeter.
1 paket kedi dili bisküvi
250 gr mascarpone
200 gr ciy kremsanti
1 kücük su bardagi hindistan cevizi
Öncelikle ciy kremsantiyi bir tabaga dökelim,
ayri kabada hindistan cevizimizi dökelim,
kedi dili bisküvisinden bir tanesini alip kremsantiye batiralim icine bir kasik yardimi ile mascarpone koyup bir tane daha bisküvi alip onuda kremsantiye batirdiktan sonra üstüne kapatalim ve hindistan cevizine bulayip bir tepsiye siralayalim,
bu sekilde hepsini yaptiktan sonra üzerini strec folyo ile kapatip buz dolabina koyalim,
iki saat beklesede yetiyor ama isterseniz bir gün öncedende yapabilirsiniz.
afiyet bal seker olsun arkadaslar.
artik gecende sordum nasil yapiyor diye anlatti megerse cok kolaymis hemencik yaptim
bu sandvicleri vaktiniz varsa bir gün önceden yapmak daha iyi oluyormus ama ben yaptim iki saat sonra yedik öylede oldu.
hem cok lezzetli hemde pratik bir tarif herkese tavsiye ederim.
mascarponeyi migroslardan alabilirsiniz.
malzemelerimizi hazir edelim yeter.
1 paket kedi dili bisküvi
250 gr mascarpone
200 gr ciy kremsanti
1 kücük su bardagi hindistan cevizi
Öncelikle ciy kremsantiyi bir tabaga dökelim,
ayri kabada hindistan cevizimizi dökelim,
kedi dili bisküvisinden bir tanesini alip kremsantiye batiralim icine bir kasik yardimi ile mascarpone koyup bir tane daha bisküvi alip onuda kremsantiye batirdiktan sonra üstüne kapatalim ve hindistan cevizine bulayip bir tepsiye siralayalim,
bu sekilde hepsini yaptiktan sonra üzerini strec folyo ile kapatip buz dolabina koyalim,
iki saat beklesede yetiyor ama isterseniz bir gün öncedende yapabilirsiniz.
afiyet bal seker olsun arkadaslar.