Bayıldım kedine:) benim minnoş da seninkinin beyazibiraz pahalı
2500 tl cik ama ömürlük diyorlar
alıcam ben kafaya koydum
belki bi alt modelini falan alırım :)
benim de dayımın eşi evde kedi olduğunu duyunca ıyy pis tüy falan dedi. evime bi kere gelmişliği yok, ben de senin muşmula suratını görmeye meraklıydım sanki gelmemen daha iyi :)
senin de kayınvalidesavar gibi bişey olmuş kedin
işte benim peluşum :)
Bayıldım kedine:) benim minnoş da seninkinin beyazi
biraz pahalı
2500 tl cik ama ömürlük diyorlar
alıcam ben kafaya koydum
belki bi alt modelini falan alırım :)
benim de dayımın eşi evde kedi olduğunu duyunca ıyy pis tüy falan dedi. evime bi kere gelmişliği yok, ben de senin muşmula suratını görmeye meraklıydım sanki gelmemen daha iyi :)
senin de kayınvalidesavar gibi bişey olmuş kedin
işte benim peluşum :)
amaaaan tanıdıklara selam olsun :)Evet ya pahalıymış valla bebek de gelecek o masrafa girebilir miyim bilmiyorum :)
Ayyyy çok şekerrr tam mıncırmalık
Ben de paşamın fotoğrafını atardım ama tanıdıklar çıkar diye cesaret edemiyorum
Bu bile yeter alışır o zaman dert etmeyin kayınvalideyide boşver konuşsun öle. Hem çocuğunuz sanki bir kardeşi var mış gibi hissediyor ilerde ikinci bi çocuk daha düşünürseniz kıskançlık ya da kardeşine zarar verme gibi durumlarda yaşanmıyor her yönden pozitif bir şey kedi beslemek. Hayvanla büyüyen çocukların hayattaki duruşu her zaman daha farklı oluyor bunu unutmayın.Kedim çok uysaldır kendini çok sevdiriyor ama sadece eşime ve bana. Misafir gelince koltuk altlarına kaçıyor hiç oralı bile olmuyor insanlarla. Ama çok uysaldır bebeğe de zamanla alışır umarım :)
amaaaan tanıdıklara selam olsun :)
daha uygun modelleri de var
alerji için olanı da aynı işi görüyor diyolar
araştırmak lazım
ama ben halılardaki tüylerden sıkıldım biraz
halılar beyaz kedi siyah
pis görünüyor azıcık dökülse bile
Yok en kaliteli mamalardan hep kullandığım ama bu sefer kuzu etlisini aldım sevmedi, tavukluyu seviyordu. E napiim ben de nazlansa da yiyecek bu paketi bitirecek diyorum. Yaş mama takviyesi ile de bitireceğiz inşallah bu paketibenimki de aynı
eve gelen hiçkimse kedimi göremiyor çünkü koltukların altına kaçıyor
ama bizim hep yanımızda o kadar sıka sıka havaya ata tuta seviyoruz bi kere diş göstermişliği tırnak çıkarmışlığı yok
bizim bebek falan olsa bence kedim bebekten korkar
biz tırnaklarını kendimiz kesiyoruz ayda bir
zaten çok uslu bi kedi
çocuk odasını ona oyun alanı yaptık
genelde orada tırmalama tahtasında oynuyor
bence sizin sorun olmayacaktır bebeği seveceğini düşünüyorum :)
maması alerji falan mı yaptı ki?
bizim kedi uzun siyah tüylü
her gün tarıyoruz bi top tüy döküyor
:)
Oğlum karnımda buda kızım :* :* :*
Bu da benim tembel oğlum
İlk once eger biri hayvan tuyunden ölecek, hasta olacaksa ilk once veteriner fakultesinde okuyanlarin tumu, sonrada barinaklarda veterinerlik yapan ve hayvan bakiminda ki binlerce insan yok olurdu.Herkese merhaba, yine düşüncelerinize ihtiyacım var bayanlar
Aranızda hem kedi besleyip hem bebek büyüten var mı acaba? ya da çevresinde olan?
Yoksa da fikirlerinizi merak ediyorum yardım edin bana ne olur.
Ben hayvanları çok çok çok seviyorum eşim de öyle,kedimiz şuan 6 aylık erkek.
Biz bulduğumuzda sokakta yaralıydı ve çok küçüktü,etrafında annesini aradık bulamadık biz de eve getirdik. Aşıları falan her şeyi tam,öyle yaramaz bir çocuk da değil kendisi. Sadece
3 aylıkken 5. kattan beton zemine düştü 1 ay boyunca kalçadan itibaren bacağı alçıda bekledi,zor zamanlar geçirdik yani. Ona kıyamıyorum oğlum,bebeğim,annecim diye seviyorum canımdan bir parça gibi. Neyse uzatmayayım hayvanseverler anlar beni
Ama şimdi hamileyim 25.haftamdayım ve eşimin ailesi tutturdu (özellikle kayınvalidem) kediyi dışarı atın hem bebek hem kedi olmaz. Bebeğe zarar verir, yok gözünü çıkarır, yok ısırır, yok işte çocuk tüyünü yutar hasta olur. Sürekli bir konuşma halindeler, her telefonda konuşmamızda kediyi sokağa salın zaten büyüdü falan diyorlar. Ben de çocuk bi doğsun bakalım nasıl olacak yaşayıp görürüz diye geçiştiriyorum. Ama bu konuşmalar üzüyor beni nasıl sokağa atarım ki ben canım o benim, yalnız olduğumda neşemi yerine getiren tek arkadaşım. Tabi bebeğim de olacak inşallah ama ikisini de çok seviyorum illa kedimden vaz mı geçmem gerek, ikisini beraber idare edemem mi?
Her türlü yoruma açığım arkadaşlar
not: bu soğuklarda sokak hayvanlarına yardımcı olalım, onlara ısınabilecekleri güzel ortamlar verebiliriz, en azından tepelerine kar yağmadığı içinde maması olan kolilerden sıcak yuvalar yapabiliriz.
şimdiden teşekkürler
Bu da benim tatlı minnoşummm
Aslında erkek ama kız gibi seviyorum ben kuzumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?