canım selam benim köpeğim var aile evinde kedim vardı bekarlığımda kediyle büyüdüm. Şöyle sıralıyım sana eksilerini ve artılarınıMerhaba kızlar, 4 aylık tekir erkek kedi için bir arkadaşım beni aradı. Sahibi sokakta yaralı bulup, tedavi ettirmiş ama yurt dışına çıkması lazımmış sahiplendirmek istiyor, arkadaşıma rica etmiş.
Hayvanları çok seviyoruz, hele oğlum Fanatik derecede. Bana sahiplenilene kadar bakabilir misin? Dedi. Başka kimseye emanet etmek istememişler uygun yer bulunana kadar.
Bahçede sokak kedilerimiz daha doğrusu oğlumun kedileri var. Eve düşündüm ama cesarette edemedim çünkü bu eşya değil, bakamayınca, sıkılınca bırakılmaz. Garibim zaten bir sürü tedaviden geçmiş
Kedi evde nasıl bakılır bilmiyorum, zor mu acaba? Artısı ve eksisi nedir? Misafir olarak gelecek yavrum açıkta kalmışama duygularını düşünüyorum gideceği vakit geldiğinde incinirse? Yaa sinirim bozuldu ağlıyorum şu an
Sormak istediğim, hazırlıksız yakalandım. Sıfır bilgi ile ne yapacağımı bilmiyorum. Misafir ederim seve seve ya sonra? Şimdiden içime öküz oturdu.
Kızlar nolur bir şeyler söyleyin vicdanım geri salmamaktan yana
Merhaba kızlar, 4 aylık tekir erkek kedi için bir arkadaşım beni aradı. Sahibi sokakta yaralı bulup, tedavi ettirmiş ama yurt dışına çıkması lazımmış sahiplendirmek istiyor, arkadaşıma rica etmiş.
Hayvanları çok seviyoruz, hele oğlum Fanatik derecede. Bana sahiplenilene kadar bakabilir misin? Dedi. Başka kimseye emanet etmek istememişler uygun yer bulunana kadar.
Bahçede sokak kedilerimiz daha doğrusu oğlumun kedileri var. Eve düşündüm ama cesarette edemedim çünkü bu eşya değil, bakamayınca, sıkılınca bırakılmaz. Garibim zaten bir sürü tedaviden geçmiş
Kedi evde nasıl bakılır bilmiyorum, zor mu acaba? Artısı ve eksisi nedir? Misafir olarak gelecek yavrum açıkta kalmışama duygularını düşünüyorum gideceği vakit geldiğinde incinirse? Yaa sinirim bozuldu ağlıyorum şu an
Sormak istediğim, hazırlıksız yakalandım. Sıfır bilgi ile ne yapacağımı bilmiyorum. Misafir ederim seve seve ya sonra? Şimdiden içime öküz oturdu.
Çok teşekkürler, çok ihtiyacım var
Ya ne bileyim hani bahçede varlar ama evde hiç bakmadım. O da bebek, oturdum ağladım. Üzülmesi beni kahreder.Kediler kopekler kdr yikilmaz diye dusuncem olusmus, simdi iyi olsun sen rahat ol
Tesekkur ediyorum onun adina
Geçici yuva olabilirsiniz ne güzel olur. Kedi bakmanın öyle ekstrem bir zorluğu yok ama mobilya tırmalanması, tüy dökülmesi vs gibi şeylere takılmayacaksanız. Mesela benim kedilerim hiç mobilya tırmalamaz ama ev tüy dolu döküyorlar napim.Merhaba kızlar, 4 aylık tekir erkek kedi için bir arkadaşım beni aradı. Sahibi sokakta yaralı bulup, tedavi ettirmiş ama yurt dışına çıkması lazımmış sahiplendirmek istiyor, arkadaşıma rica etmiş.
Düşünüyordum ama bakmaya cesaretim yoktu evin içerisinde. O da bir evlat nihayetinde, şartların uyar mı? Bakabilir miyim? Korkusu taşıdım hep. Sizin adınıza çok sevindimBenimki de öyle bir sebepten gelmişti. 11 yıldır en yakın arkadaşım .
Bazen şaşırıyorum, en yakın arkadaşım bir sokak kedisi ! Ağlarken gözümün yaşını yalar, bir gün vedalaşacak olmak bile içimi burkar.
Ah canım benim , iyi ki derim her gün. (-Ki benim ki huylu bir kedidir. Sanırım benden başkası asla bakmazdı)
Ne güzelben de gecmiste sokak kedilerine çok baktım. doğumundan itibaren baktığım kedilerim vardı. onlar için eski evde (babamın doğup büyüdüğü ama artık kullanılmayan) odalar yapmistim vs. ömrüm kedilerle gecti.
evlenince esim eve kedi almak istedi ama ben istemedim. cünkü Allah korusun basına bir sey gelirse kaldıramazdım. ama esim tüm sorumluluğu alacağını söyleyip aldı. su an 1.5 yasinda. biz 2.5 aylıkken sahiplenmistik. bes dakika peşimden ayrılmaz o kadar seviyorum ki ben doğurdum öyle yani
bakımı vs de zor değil. en azından bizim kedimiz bizi zorlamadı hiç. uysal ve temizliğini, bakımını, iğnelerini yapmamıza izin veriyor. bazen yaramazlık da yapıyor ama olur o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?