kecinin sevmediği ot

eger ne yapip edip yinede bu tatil sizin icin kacinilmazsa

-denizede girt, dusada gir, hatta normal degil goze batan mayo al, hiiiiiiic utanma.. skiysa esin agzini acip laf soylesin, yilda bir kez tatile geliyorum istedigim gibi yaparim, ailenle getirmeseydin ozaman dersin

cocugun var mi bilmiyorum varsa sadece ama sadece cocugunla ilgilen mizmizlaniyor de, hizmet yapmaktan kacin
kisacasi sadece ve sadece kendi keyfine bak, basim agriyor de hastayim de hicbir is elleme

esin birsey derse
eee ben mi dedim gelelim diye, herkes secimlerinin sonuna katlanir hayatim de

Canım aman diyim şimdiden tedbirini al eşinle konuş yapamam banada yazık falanda. Senin de canın var yazık ama. Eşinle konuş bu durumu.

Nefret yaaaa, yazık Sana canım benim. Sen en iyisi son dakika arıza çıkar, ne bilim hasta ol falan

Iyyyk her yaz tatile giderim dönerim kv başlar seneye tatile hep beraber gitçez bilemem ne kısmet derim. Eşime de derim sakın kafana göre söz vereyim deme size tatil bana hizmetçi lik. Cümbür cemaat tatil olur ama herkes kafa dengi olur . Kimse yan gelip yatmaz herkes bi işin ucundan tutarsa olur. Eşine kesin olarak hayır demelisin. Çünkü o önüne yemeği koyulup çamaşırı temizliği yapılıp rahatça denizine girdiği içim senin orda neler çektiğini hiiiç anlamayacak

süper fikir bence.

tebeşir tozu yut gitmeden ateşlendim amaaan diye yat ne bileyim ya da bayılma numarası yap? ya da şakacıktan psikolojin bozulmuş olsun(gerçi onlarla beraber tatile gideceksen şakacıktanı kalmicak sanırım) yani şimdi hee de eşine zamanı gelince bi sebep bul.

Istemsizce güldüm ay çok tatlisin yaa

Cok sinir bozucu bir durum. Ben normalde sevmem böyle kalabalığı, tıkış tepiş ortamları. Birde tatilimi onlara hizmet ederek ziyanmı edeceğim?
Nasıl olur bilmiyorum ama bir yolunu bulmanız sart.
Eşiniz rahat tabi kabul eder. Bütün gün afedersiniz dana gibi yayılacak denize havuza girecek sizdende gelinsiniz diye hizmet bekleyecekler.
Sonra birde mangal yakar o erkekler aman yorulduk ettik.
En nefret ettiğim durum.

Ayyy valla bayilacam kesin olmeliyim

bizde bayram tatiline bi bekar kaynım iki evli kaynım kayınvalidem 3 tane bir eltimin çocuk ikitane büyük eltimin çocuk birde benimki eşim ben derken 1 oda 1 salon eve gittik yemek bulaşık balkonda bile sana oturacak yer kalmaz gelen gidende var bayram olduğu için eltiler direk denize saatlerce gelmezler kv hiç bişeye el sürmez çok kötü günlerdi zaten gelirken dönüş yolunda kv yüzünden eşimle kavga ettik otobanda polis falan geldi 3 günün acısı fena çıkmıştı sakın gitmeyin derim başta kötü olun sonradan daha kötüsü oluyor çünkü

Ya kizlar vala anlamiyorum ya ben mi cok cazgırım acaba yoksa esim mi cok uysal..simdi taa gelelim en basa akrabayla balayina gitmek..esim bana dicekti ki sıkılırm..once burnundan getirirdim...
snrada ölsem o balayina gitmezdim...snrada madem sklacaksin bnmle hr deyip ayrilmakla tehdit ederdim baktim konu buyuyosa artik Allah ne verdiyse...ilk hatayi orda yapmissiniz..bunu nasl kabul edebiliyosun anlamiyorm...
gelelim ikinci konuya ben bu sekilde bi tatil istemiyorum ya basbasa gideriz yada gitmiyorm bi yere deyip cikin isin icinden..
Esim bana inat oldugumu soyler ama ben inat dglm sadece istemedigim biseyi asla yapmam..
Benm sizden bi fazlaligim yok belki eksikligim vardir ha deyince kocama bi tekme atabilecek maddi gucte falan degilim ama kendime olan saygimi asla ne kendim yitiririm nede baskasina musade veririm sizde once kendinize saygi duyun ve bidaha asla kendinize kapinin ........ tarzi bi kelime yakistirmayin ...
lutfen.

açık açık
''gidip tatil adı altında tıkış tıkış evde hizmetcilik yapamam sen çok istyorsan gidebilirsin ama ben evimde daha huzurluyum''der keyfime bakarım.
3 gününü bana ayıramayan koca buyursun gitsin zaten onu dert edemem bir de kendime..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…