- 6 Mart 2015
- 25
- 25
- 32
-
- Konu Sahibi suheylaylmz
Iyyyk her yaz tatile giderim dönerim kv başlar seneye tatile hep beraber gitçez bilemem ne kısmet derim. Eşime de derim sakın kafana göre söz vereyim deme size tatil bana hizmetçi lik. Cümbür cemaat tatil olur ama herkes kafa dengi olur . Kimse yan gelip yatmaz herkes bi işin ucundan tutarsa olur. Eşine kesin olarak hayır demelisin. Çünkü o önüne yemeği koyulup çamaşırı temizliği yapılıp rahatça denizine girdiği içim senin orda neler çektiğini hiiiç anlamayacakBiraz önce bilin bakalım eşim ne dedi......
yaz tatilini kv lerle ,eltimlerle filan yazlikta gecirecekmisiz
Kv leri sevmenem bi yana rahat edemem kp ve kb varken denize de giremem duşa da giremem artı bide minnacik ev tikis tikis. Kv, kp ,gorumce ,eltim ,kaynım ,2 çocuğu ,ben eşim ve kızım Oha yaaa........
bütün gün bulasik yıka yemek yap kabus gibi akıl acilen akıl gitmemiz lazım ya biraz bende dinlesem istemiştimeşimle hiç basbasa tatile gitmedim balayına bile eltimlerle gittik.
süper fikir bence.eger ne yapip edip yinede bu tatil sizin icin kacinilmazsa
-denizede girt, dusada gir, hatta normal degil goze batan mayo al, hiiiiiiic utanma.. skiysa esin agzini acip laf soylesin, yilda bir kez tatile geliyorum istedigim gibi yaparim, ailenle getirmeseydin ozaman dersin
cocugun var mi bilmiyorum varsa sadece ama sadece cocugunla ilgilen mizmizlaniyor de, hizmet yapmaktan kacin
kisacasi sadece ve sadece kendi keyfine bak, basim agriyor de hastayim de hicbir is elleme
esin birsey derse
eee ben mi dedim gelelim diye, herkes secimlerinin sonuna katlanir hayatim de
Ben senin yerinde olsam giderim bi güzelde eşimin burnundan getiririm bak bakalim ömrü hayatinda bidaha ailesiyle tatile gitmek istiyormu..Eşimi bi tanisan kuzum fitil fitil getirir burnumdan
insan balayında sıkılacak vakit bulur mu ya :)Eşim sikilirmismis kasımda gittik bide usuttum hastalandim aptal kocam yüzünden
Istemsizce güldüm ay çok tatlisin yaatebeşir tozu yut gitmeden ateşlendim amaaan diye yat ne bileyim ya da bayılma numarası yap? ya da şakacıktan psikolojin bozulmuş olsun(gerçi onlarla beraber tatile gideceksen şakacıktanı kalmicak sanırım) yani şimdi hee de eşine zamanı gelince bi sebep bul.
Ben Kimim ki kapının köpeğiEsiniz neden size sormadan bir karar aliyor? Ben olsam gitmem!
Ayyy valla bayilacam kesin olmeliyimCok sinir bozucu bir durum. Ben normalde sevmem böyle kalabalığı, tıkış tepiş ortamları. Birde tatilimi onlara hizmet ederek ziyanmı edeceğim?
Nasıl olur bilmiyorum ama bir yolunu bulmanız sart.
Eşiniz rahat tabi kabul eder. Bütün gün afedersiniz dana gibi yayılacak denize havuza girecek sizdende gelinsiniz diye hizmet bekleyecekler.
Sonra birde mangal yakar o erkekler aman yorulduk ettik.
En nefret ettiğim durum.
Ben Kimim ki kapının köpeği