- 28 Ekim 2013
- 1.082
- 173
-
- Konu Sahibi suheylaylmz
Balayına niye eltinlerle gittiniz?Biraz önce bilin bakalım eşim ne dedi......
yaz tatilini kv lerle ,eltimlerle filan yazlikta gecirecekmisiz
Kv leri sevmenem bi yana rahat edemem kp ve kb varken denize de giremem duşa da giremem artı bide minnacik ev tikis tikis. Kv, kp ,gorumce ,eltim ,kaynım ,2 çocuğu ,ben eşim ve kızım Oha yaaa........
bütün gün bulasik yıka yemek yap kabus gibi akıl acilen akıl gitmemiz lazım ya biraz bende dinlesem istemiştimeşimle hiç basbasa tatile gitmedim balayına bile eltimlerle gittik.
Evet demin konuştuk sadece bayram tatilini dedi 3 gün dedi iyide zaten başka tatilimiz yok ki o 3 gün de beraber basbasa olmak hakkım değilmiSizin ki tatil degil iskence olur bence. Esinizle acikca konustunuz mu basbasa gidelim rahat edemiyorum diye?
Bende balayına neden altiyke gittiğinizi merak ettimBiraz önce bilin bakalım eşim ne dedi......
yaz tatilini kv lerle ,eltimlerle filan yazlikta gecirecekmisiz
Kv leri sevmenem bi yana rahat edemem kp ve kb varken denize de giremem duşa da giremem artı bide minnacik ev tikis tikis. Kv, kp ,gorumce ,eltim ,kaynım ,2 çocuğu ,ben eşim ve kızım Oha yaaa........
bütün gün bulasik yıka yemek yap kabus gibi akıl acilen akıl gitmemiz lazım ya biraz bende dinlesem istemiştimeşimle hiç basbasa tatile gitmedim balayına bile eltimlerle gittik.
Balayına niye eltinlerle gittiniz?
evınde oturr daha ıyıı..gıdıp napcaksın??
Burnumdan getirir kuzum 3 günü zehir zemberek eder bana anasigil de düşman zaten daha beter düşman olurlar o vakte kadar inşallah ölürümÜst komşunuzu da alsaydınız yazlığa bir o eksikBende sevmem o kadar kalabalığı rahat edemiyor insan bir de çamaşır bulaşık vs vs tatil mi yapıyor insan çalışıyor mu belli değil Söyleyin eşinize ben gitmek istemiyorum diyin
offf işkenceye bak
sabah kahvaltı hazırla onu topla çocukları denıze havuza gırdır eve gel duşlarını aldırt aksam yemegı öğle yemegı bulasık camasır poffff
Bu erkekler niye bu kadar anlayışsiz olurlar anlamam! 3 gun 3 ay ne fark eder istemiyorsan niye zorluyor ki. Tabiki de en dogal hakkiniz kafaniz rahat olmali tatile mi piknige mi gidiyorsunuz. Bir bahane bulup evde oturun bari hic degilse rahat olursunuz bulasikcilik o kadar insanin derdini bulasigini vs cekmezsiniz.Evet demin konuştuk sadece bayram tatilini dedi 3 gün dedi iyide zaten başka tatilimiz yok ki o 3 gün de beraber basbasa olmak hakkım değilmi
kıııız o nası lafInşallah tatile kadar ölmüş olurum
3 ay mı peki tatil planları eşinin yani bütün yazı ailecek mi geçirecek,benim anlamadığım senin ailen yok mu canım her hafta sonu kayınvalidenlere gidiyorsun kendi ailene gidiyor musun peki?Yaz tatilinin bir kısımını kendi ailenin yanında geçir.BBence de ama burnumdan getirir eşim hatta ağzımdan burnumdan getirir
Tabiki ailesiyle onun ailesi annesi babasıeşine sorman gerek bu tatil kararını kiminle aldın diye ?bana sordun mu diye
Başka kacşım yok ki yada yazlık yansın ne biliyimkıııız o nası laf