kecinin sevmediği ot

Totom yemiyo kuzum şimdiden içerde offluyo bütün huzurumuz kaçtı şimdiden
valla huzurum kacıcaksa simdi oflasın ora kavga etsen onlara laf vercem en azındna simdiden koy tavrını ha susarım yemek temizlik bana göre dersen o baska ama ben baskasının kölesi degilim heleki sadece 3 gun tatılım var esimle ve onun anasını danasını göremem sen beni istemiyosan kendin git de en son cek rest,

Iyi de üç günmüş babam annemi 2 ay götürürdü ailesinin yanına deniz meniz de yok

Aynı şartlarda sizin ailenizin evine gidilecek olsa giderdiniz bence

Ayrıca kızınız küçük yabancı ortamda huysuzlanır alın kucağınıza oturun eşiniz bir şey derse de sıcak durmuyor vs dersin

Zaten evde de eşiniz ilgilenmiyor orda da ben bakarım demez

Foça güzel yer havası vs iyi boğucu değil kalabalık haklısınız ama zaten süre kısa gittik geldik derken biter

Kendinizi şimdiden germeyin her şeye Bayram 2 tane birinde foça gidin diğerine de şimdiden tatil ayarlayın değişik bir yere

Bu sıralar dolusunuz çocuk küçük geriliyorsunuz konu açarak da kendinizi fazlaca germeyin

Eşinizi ailesini eltiyi görümceyi azıcık duymayın

Geçecek hepsi az daha sabır

Iyi de üç günmüş babam annemi 2 ay götürürdü ailesinin yanına deniz meniz de yok

Aynı şartlarda sizin ailenizin evine gidilecek olsa giderdiniz bence

Ayrıca kızınız küçük yabancı ortamda huysuzlanır alın kucağınıza oturun eşiniz bir şey derse de sıcak durmuyor vs dersin

Zaten evde de eşiniz ilgilenmiyor orda da ben bakarım demez

Foça güzel yer havası vs iyi boğucu değil kalabalık haklısınız ama zaten süre kısa gittik geldik derken biter

Kendinizi şimdiden germeyin her şeye Bayram 2 tane birinde foça gidin diğerine de şimdiden tatil ayarlayın değişik bir yere

Bu sıralar dolusunuz çocuk küçük geriliyorsunuz konu açarak da kendinizi fazlaca germeyin

Eşinizi ailesini eltiyi görümceyi azıcık duymayın

Geçecek hepsi az daha sabır
Ben sizi yierim içimi actin yaaa biraz olumlu düşünmeye başladım

valla huzurum kacıcaksa simdi oflasın ora kavga etsen onlara laf vercem en azındna simdiden koy tavrını ha susarım yemek temizlik bana göre dersen o baska ama ben baskasının kölesi degilim heleki sadece 3 gun tatılım var esimle ve onun anasını danasını göremem sen beni istemiyosan kendin git de en son cek rest,
Allah beee deyim demesine de dayağı yerim diye korkuyorum

Keşke ölsem :KK61:başka kurtulamayacagim bunlardan eşimi de sevmiyorum artık çok anlayissiz

Allah korusun öyle deme ben ne hastalar görüyorum çok günah bak hayatının düzeleceği varsa bile düzelmez sen kayınvalidenden sürekli kaçarsan onu haklı çıkarırsın anlıyorum görmek istemiyorsun hepimizin hayatında görmek istemeyip görmek zorunda olduğu insanlar var.
Eşine onun hakkında konuşma eşin gitmek istediğinde git. Sık sık olmasa bile git.
Bu şekilde davranıp seni kötülemesi için fırsat verme eşinde kalmış ikinizin arasında tamam dengeyi kuramıyor o sıkıntı ama sende biraz adım at

Canına minnet işler bana kalacağı icin

Iyi de bu sefer bebek var de işleri yapma al eline birşey sonra bırak koş bebeğe kustu mu aksırdı mı diye bakmaya

Ardından da iş bitince git ay kusura bakma benimki de bir büyüse de 3 gün sen değil diğerleri sinir olsun

Hiç bir şey yoksa al bebeği güneşlendireyim zaten 3 güne geldi yavrum o kadar yoldan sonuna kadar yararlansın de

Ama hep konu bebek olsun kendinize de üzülün hatta ah ben iki yıl önce böyle miydim tüm evi çekip çevirirdim diye

Iyi de bu sefer bebek var de işleri yapma al eline birşey sonra bırak koş bebeğe kustu mu aksırdı mı diye bakmaya

Ardından da iş bitince git ay kusura bakma benimki de bir büyüse de 3 gün sen değil diğerleri sinir olsun

Hiç bir şey yoksa al bebeği güneşlendireyim zaten 3 güne geldi yavrum o kadar yoldan sonuna kadar yararlansın de

Ama hep konu bebek olsun kendinize de üzülün hatta ah ben iki yıl önce böyle miydim tüm evi çekip çevirirdim diye
Sizin yorumlar cok tatli :)

Ayyy ne kadar doğru soylursun canimmmmmm:-)

X