- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
-
- Konu Sahibi suheylaylmz
valla huzurum kacıcaksa simdi oflasın ora kavga etsen onlara laf vercem en azındna simdiden koy tavrını ha susarım yemek temizlik bana göre dersen o baska ama ben baskasının kölesi degilim heleki sadece 3 gun tatılım var esimle ve onun anasını danasını göremem sen beni istemiyosan kendin git de en son cek rest,Totom yemiyo kuzum şimdiden içerde offluyo bütün huzurumuz kaçtı şimdiden
yazık ya inşallah kurtulursunuz bu olaydan,Ayyy evet bu daha zevkli benceeeee
Ben sizi yierim içimi actin yaaa biraz olumlu düşünmeye başladımIyi de üç günmüş babam annemi 2 ay götürürdü ailesinin yanına deniz meniz de yok
Aynı şartlarda sizin ailenizin evine gidilecek olsa giderdiniz bence
Ayrıca kızınız küçük yabancı ortamda huysuzlanır alın kucağınıza oturun eşiniz bir şey derse de sıcak durmuyor vs dersin
Zaten evde de eşiniz ilgilenmiyor orda da ben bakarım demez
Foça güzel yer havası vs iyi boğucu değil kalabalık haklısınız ama zaten süre kısa gittik geldik derken biter
Kendinizi şimdiden germeyin her şeye Bayram 2 tane birinde foça gidin diğerine de şimdiden tatil ayarlayın değişik bir yere
Bu sıralar dolusunuz çocuk küçük geriliyorsunuz konu açarak da kendinizi fazlaca germeyin
Eşinizi ailesini eltiyi görümceyi azıcık duymayın
Geçecek hepsi az daha sabır
Canına minnet işler bana kalacağı icinyazık ya inşallah kurtulursunuz bu olaydan,
peki elti falan bir şey demiyor mu böyle birlikte gitmeye
Allah beee deyim demesine de dayağı yerim diye korkuyorumvalla huzurum kacıcaksa simdi oflasın ora kavga etsen onlara laf vercem en azındna simdiden koy tavrını ha susarım yemek temizlik bana göre dersen o baska ama ben baskasının kölesi degilim heleki sadece 3 gun tatılım var esimle ve onun anasını danasını göremem sen beni istemiyosan kendin git de en son cek rest,
zaten kendiler iş yapmadığı için istiyordur beraber tatil yapmayıCanına minnet işler bana kalacağı icin
Keşke ölsembaşka kurtulamayacagim bunlardan eşimi de sevmiyorum artık çok anlayissiz
var mı öyle huyları eşinizinAllah beee deyim demesine de dayağı yerim diye korkuyorum
Burnumdan getirir kuzum 3 günü zehir zemberek eder bana anasigil de düşman zaten daha beter düşman olurlar o vakte kadar inşallah ölürüm
yuhh canım o kadarda degil heralde yaniiAllah beee deyim demesine de dayağı yerim diye korkuyorum
Fiziksel değil de psikolojik şiddete mmaruz kalabilirimyuhh canım o kadarda degil heralde yanii
Tokat attı 1 sene önce ama o oldu bidn yıkama psikolojik şiddete mmaruz kalabilirimvar mı öyle huyları eşinizin
Canına minnet işler bana kalacağı icin
amannn hic umurama valla cek bacagını bak keyfineFiziksel değil de psikolojik şiddete mmaruz kalabilirim
Sizin yorumlar cok tatli :)Iyi de bu sefer bebek var de işleri yapma al eline birşey sonra bırak koş bebeğe kustu mu aksırdı mı diye bakmaya
Ardından da iş bitince git ay kusura bakma benimki de bir büyüse de 3 gün sen değil diğerleri sinir olsun
Hiç bir şey yoksa al bebeği güneşlendireyim zaten 3 güne geldi yavrum o kadar yoldan sonuna kadar yararlansın de
Ama hep konu bebek olsun kendinize de üzülün hatta ah ben iki yıl önce böyle miydim tüm evi çekip çevirirdim diye
Teşekkür ederim tontişimSizin yorumlar cok tatli :)
Ayy pardon bana dememissin beynim gitti nerdeyse kafamSizin yorumlar cok tatli :)
Ayyy ne kadar doğru soylursun canimmmmmmIyi de bu sefer bebek var de işleri yapma al eline birşey sonra bırak koş bebeğe kustu mu aksırdı mı diye bakmaya
Ardından da iş bitince git ay kusura bakma benimki de bir büyüse de 3 gün sen değil diğerleri sinir olsun
Hiç bir şey yoksa al bebeği güneşlendireyim zaten 3 güne geldi yavrum o kadar yoldan sonuna kadar yararlansın de
Ama hep konu bebek olsun kendinize de üzülün hatta ah ben iki yıl önce böyle miydim tüm evi çekip çevirirdim diye