- 28 Ekim 2013
- 1.082
- 173
-
- Konu Sahibi suheylaylmz
3 ay mı peki tatil planları eşinin yani bütün yazı ailecek mi geçirecek,benim anlamadığım senin ailen yok mu canım her hafta sonu kayınvalidenlere gidiyorsun kendi ailene gidiyor musun peki?Yaz tatilinin bir kısımını kendi ailenin yanında geçir.
rda mılletın ıcınde getırmesınden yalnız getırmesı daha ıyıdır canımmBBence de ama burnumdan getirir eşim hatta ağzımdan burnumdan getirir
tatıle gıtmeyelım de daha ıyı vallahıBaşka kacşım yok ki yada yazlık yansın ne biliyim
Anca olursem gitmem kuzum yada yazlık yanrsa yada bosanirsaksen buna tatil demişsin bu bildiğin hizmetçilik
acil itiraz et bahane bul ve kurtul
Evet o da bir bakış açısı tabio
rda mılletın ıcınde getırmesınden yalnız getırmesı daha ıyıdır canımm
Hakkaten cok guldum bu kismi okuyunca.. balayinda elti ne alaka :)Balayına niye eltinlerle gittiniz?
Ben ikna ederim anasigile gider yada onlar bi telefon açar bütün ikna biterbalayına eltinizle mi gittiniz
siz eğer böyle bir tatil yaparsanız dinlenmek yerine daha beter bir yorgunlukla geri döneceksiniz ..
eşinizi ikna etme gibi bir imkanınız yok mu başbaşa gitmeye ?
Sikilirmis eşim zaten öküz gibi eğlenceyi bilmez benim esHakkaten cok guldum bu kismi okuyunca.. balayinda elti ne alaka :)
ne saçma ya zorla mıAnca olursem gitmem kuzum yada yazlık yanrsa yada bosanirsak
Eşimi bi tanisan kuzum fitil fitil getirir burnumdantatıle gıtmeyelım de daha ıyı vallahı
evde oturalım de
3 gün dayancan canım napıcaksn baskaEşimi bi tanisan kuzum fitil fitil getirir burnumdan
Bahane hazır zaten o zaman sen de kendi kardeşini getirmeyi teklif etseydin,senin eşin sanırım ömür boyu böyle gider gibime geliyor.Sikilirmis eşim zaten öküz gibi eğlenceyi bilmez benim es
ne saçma ya zorla mı
off emrivakilerden nefret ederim bahane bul hasta ol uydur
su kötü sözüde etme canım lütfen
Tabiki ailesiyle onun ailesi annesi babası[/ ozaman şuna hakkın var ailesiyle aldıgı karara ailesiyle eşin gidecek sen gitmee
Oğlan çocuğuyla evlenmisim lanet olsun Nişanlıyken böyle değildiBahane hazır zaten o zaman sen de kendi kardeşini getirmeyi teklif etseydin,senin eşin sanırım ömür boyu böyle gider gibime geliyor.
Ya da böyleydi ama gerçek yüzünü göstermedi sana karşı.Oğlan çocuğuyla evlenmisim lanet olsun Nişanlıyken böyle değildi
ay çok kötü yaBen ikna ederim anasigile gider yada onlar bi telefon açar bütün ikna biter