- 28 Ekim 2013
- 1.082
- 173
-
- Konu Sahibi suheylaylmz
O kadar malmiymisim nasıl çözemedim nasıl anlamadım aklımı kacircamYa da böyleydi ama gerçek yüzünü göstermedi sana karşı.
Inşallah hamile kalırım geçen sene gebeydim yirtttim bu sene ne bok yiycemay çok kötü yane diyim inşallah bi iş çıkarda gidemezsiniz inşallah
herseye tamam ama, balayinda elti hic olmamis..asla yani...bastan alistirmissin sen..Sikilirmis eşim zaten öküz gibi eğlenceyi bilmez benim es
AynenO ne oyle ! Nazi kampi gibi...ヽ(´ー`)ノ
Napıyım kuzum yaa bilemedim bok yedim isteherseye tamam ama, balayinda elti hic olmamis..asla yani...bastan alistirmissin sen..
Valla yazlık olsa da gitsem.İdare et bence sorun çıkarsa dönersiniz.
Canimmmmmm güzel arkadaşım benim yerime sen gitsennnnnnnn ayyy çok tatlisinnnnnnn nooooooooolur
Nerede yazlık?
FocaaNerede yazlık?
eee gitme cnm zorla götürcek haln yok ben seninle tatil istiyorum ailenle degil deEvet demin konuştuk sadece bayram tatilini dedi 3 gün dedi iyide zaten başka tatilimiz yok ki o 3 gün de beraber basbasa olmak hakkım değilmi
Totom yemiyo kuzum şimdiden içerde offluyo bütün huzurumuz kaçtı şimdideneee gitme cnm zorla götürcek haln yok ben seninle tatil istiyorum ailenle degil de
yazlıgınız var demekki paranızda var sen simdiden al 3 günlük tatil o zaman
Evet yaaa ama napıyım kimsem yokTatlım sen haber spikeri gibi sürekli durum raporu vercen galiba 1 saat öncede konu açmamışmıydın
Ayyy evet bu daha zevkli benceeeeeyazlık tatili berbattır özellikle akrabalarla olanlar öldürücüdür
evde küvetin içine ayağınızı sokun daha çok dinlenir ve eğlenirsiniz
Evet yaaa ama napıyım kimsem yok
Keşke ölsemkıyamam yaa nasıl bir ruh haline sokmuşlarsa artık tamam sevmiyorsun ama belli etme lütfen o kadın hep hayatında olacak bunu kabl etmen lazım