• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Keçiboynuzu Küründen Fayda Görenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Keçiboynuzu kürü'nün faydasını gördük

• Ankete Katılan
    44
Sevgili rosem darısı bizlerinde başına canım bir aydır bende eşime içiriyorum takfiye olarakte fındık fıstık ceviz ne bulursam yediriyorum umarım bizede bir faydası olur :Saruboceq:

insalalh canım ınsalalh faydasını görürsünüz.:Saruboceq:

bizim sperm sayısı 2-5 milyon, hareketleri düşük, morjoloji bozuk
4 tüp bebek kendiliğinden hamile kalmam %5.
Bu kürü 3 ay uyguladık ve ben doğal yollardan hamile kaldım. Bu kür mucizevi birşey
ben çok faydasını gördüm kızlar pes etmeyin mucizeler sizi de bulabilir buna inanın:Saruboceq::Saruboceq:

Herkese merhaba ben yeniyim
benim de eşimin sperm hareketliliğinde sorun var. ilk testi mart ayında yaptırdık, sperm sayısı 22 milyon/ml ve ileri hızlı hareketli 0 idi. temmuza kadar hem keçi boynuzu kürünü uyguladık hem de ilaç tedavisi gördü ama kullandığı ilaçlar hareketlilikten ziyade morfoloji içindi,
temmuzdaki sonucu ise 136 milyon/ml sperm ve ileri hızlı hareketli %5 olmuş. doktorların söylediği ilaçların hareketliliği çok çok az etkilediği yönünde burdan hareketle sanırım bize de faydası oldu
birdahaki ay aşılama yaptıracağız dualarınızı eksik etmeyin

herkese slmlar,bende k.b kurunun faydalarini sizlerden ogrendim ve hemen uygullamaya basladik.1 haftadir devam ediyoruz ins faydasi goruruz,,eger faydasi olursa burda sizlerle paylasicam,,rabbim hepimizin yardimcisi olsun hayirli ramazanlar

selam kizlar nasil yani keci boynozunu kaynatipmi icmesi gerekiyo yoksa onun bask bi yöntemi dahami var benimde esimin sperm kalitesi düsük cok ilgimi cekti...

bize etkili oldu sayımız 1,5 milyondu 3 milyon oldu tabi bebiş olması için yeterli değil ama tedavi için olumlu olacagına inanıyoruz

kızlar bizde keçiboynuzunun faydasını görenlerdeniz aslında tam olarak kürü uyguladık sayılmaz eşim günde 1 çorba kaşığı keçiboynuzu pekmezi yedi ve 6 haftanın sonunda sperm sayısı 15 milyondan 55 milyona yükseldi ama hareketliğe pek faydası olmamış

Back
X