Kb

Evet kadının canı çok önemli değil . Doğum çok basit bir olay zaten. Eğer errrrkek adamlar doğum yapsaydı kul köle olurduk hep birlikte . Kadın dediğin nedir ki ölürse yenisi gelir . Ben bu umursamamanin alt yapısının bu olduğuna inanıyorum .

Bacısı pırtlatsa bi tane, koşa koşa giderdi, gitmediyse bişey bilmiyorum.

Aksine tek çalışan gelin benim..
Ama çok küçükken girdim aileye ve hep ezdiler şimdi cevap versem de etkisi pek olmuyor
Sana inanamıyorum . Gerçekten sana inanamıyorum . İkiz çocuk bir bebek birde çalışıyorsun. Bu hayata bir kere geliyorsun bacım şöyle bir silkelen kendine gel . Neden geç kaldın diye imali konusan insanı yemin ediyorim sana kolundan tutar evden atarım . Seni ezmiyorlar ki uzerinde zipliyorlar. Adam doğumdan sonra almaya gelmemiş . Bak gerçekten üzmek için yazmıyorum. .lütfen canının kıymeti yoksa o çocuklarının hakkı için daha o adama aciyorsun . Lütfen bak destek alacak durumun yoksa öz degerle ilgili bir sürü video var internette. İşi gücü olmayan evde oturan kadına ağızlarını açıyorlar mi bak

Ahh işte.
Ben çocukların ödevlerinden toplantılarına evdeki etkinliklerinden hatfasonu yapılacak kurslarına kadar ilgileniyorum eşime geçen hafta dedim ki istiklal marşının 7kıtasını ezberlettim son 3kıta kaldı çok sıkıldım sen ilgilen dedim
Noldu dersiniz ?
1dize bile ilerlemediler o günden bu yana..

o kadar haklısınız ki, doğurabilen erkek olsa taht yaptırıp oturtulurdu bence de.ama işin kötüsü sadece erkekler de yok bu mantık, bazı kadınlar da altı üstü doğum diye bakıyor olaya. insan kendi yaşadığı şeyi bu kadar da basitleştirmemeli.

Burada da hamilelik hastalık mı abartmayın diyeni mi ararsın ben sezaryen doğumdan iiki gün sonra iyileştim diyeni mi ? Valla benim hamileliğim de doğumum da berbatti . Kaldı ki öyle nazlı bir kadın da değilim . Kolay kolay canımın yandigini söylemem . Hayatımın en zor zamanlariydi

Ben anlamadım kp hasta diye geliyor e kv de refakat ediyor diye geldi sorması ayıp görümce niye geliyormuş o gezmeye geliyor herhalde. Bundan önce yaptıklarınızı unutun artık bundan sonrasına bakın kullandırmayın kendinizi çünkü insanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapamıyor. “Hayır yapamam” demeyi bileceksiniz

Ah ah bi de benim 10yıldan sonra gelmişti kızlarım ve 75gün küvezde kalmışlardı ama gelmemişti eşim
“İzin vermediler ne yapayım” diyen adam şuan hemen hemen hergün hastaneye gidiyor..

Son düzenleme:
Görümcem normalde evliydi şuan boşanma aşamasında o da babaevinde yani.

Olabilecek en normal doğumları yaptım. Hiçbir sağlık sorunu yaşamadım. Ooo sen daş gibisin gelmeme gerek yok diyen adam eski koca olurdu.

Ah ah bi de benim 10yıldan sonra gelmişti kızlarım ve 75gün küvezde kalmışlardı ama gelmemişti eşim
“İzin vermediler ne yapayım” diyen adam şuna hemen hemen hergün hastaneye gidiyor..
Ne diyebilirim ki üç çocuk var ortada . Canınızın azıcık kıymeti varsa gerçekten artık şunlara izin vermeyin ayıp ya yaptıklarına bak

Dersinizi epey iyi almışsınız. Bu dan sonra siz de onların istediklerini değil kendi karar verdiklerinizi yapın. Misafire meyve getir dediğinde, meyve bitmiş kusura bakmayın de, gelecek misafire menü saydıklarında ben bunlarla uğraşamam aklımda başka şey var de, ya da bunlar çok yorucu siz pişirecekseniz olur de. Eşiniz veya kendileri için bir şey istediklerinde eşim isterse kendi de alabilir, siz de artık misafir sayılmazsınız, istediğinizi istediğiniz zaman alıp sonra kaldırabilirsiniz demelisiniz. Maalesef biz kendimizi kollamazsak kimse kollamıyor, aksine tepemize binmek in fırsat kolluyorlar.

Kesinlikle haklısınız

Ben laf sokma ya da afra tafrayla hiçbir sorunun çözüldüğünü görmedim sülalelerde
O yüzden sakin bir gün oturup söyleyin kv ye. Bana böyle yapılıyor ama eltime böyle yapılıyor, neden diyin. Konuşun, içinizde tutmayın.

Kayınpedere elinizden geleni yapmanızı da ayrıca takdir ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…