Kb

Siz diş göstermiyorsunuz, yakınıyor merhamet bekliyorsunuz.

Lütfen terapi alın, belli ki yetiştiğiniz aile yüzünden bu haldesiniz, hakkınızı savunamıyorsunuz...

Allah aşkına canınızı kurtarın, ne eli yaaaa ,hale bak ...

Çalışan meslekli bir kadına göre fazla pasifsiniz, tabi ezerler, bence psikolojik yardım almalısınız, özgüveniniz ve benlik kavramınız hiç yok gibi ...
Yardım aldım
Bana söylediği insanları öyle kabul edin ee ben onları zaten değiştirmeye çalışmıyorum ama misal ben hazır cevap biri değilim diye de çok kırılıp ezilen taraf oluyorum bunun çaresi yok ki

Lütfen terapi alın, belli ki yetiştiğiniz aile yüzünden bu haldesiniz, hakkınızı savunamıyorsunuz...
Terapi aldım 1 yıla yakın
Sonra bıraktım maalesef..
İnsanları öyle kabul edin siz değişin diyor ee ben kendimi değiştirebilsem gelmem zaten
Hazır cevap biri değilim bi kere..
Bu yüzden bile fazla kırıp dökülen biriyim ve toparlanmam uzun sürüyor

Siz anlattıkça kendim yaşamış gibi sinirlendim,İşe önce eşinize üzülmeyerek,acımayarak başlayın.Bunların suçlusu önce sen,sonra eşin.Kendi evinizde size nasıl hesap sorabilirler.Ayrıca eşinize kim izin vermedi doğum için?Orasını anlamadım

Daha iyi bir psikoloğa gidin bence..

Patron

Yakında senide atıcam deyin lütfen…

Konuyu bukadar uzatıp başlığa Kb yazmanız

İnsan hak edene yumuşak başlı davranır bunlar gibi deccallere değil. Yumuşak başlı olacağım derken kendinizi ezdirmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…