Kb Diyeti İle Hedefe Adım Adım

okudum internette de araştırdım , fat secret programınıda yükledim. sadece aklımı karıştıran şu oldu mak. karb kaç olmalı ? . Bugün yediklerime baktım karb 42 civarı çıktı. bazı sitelerde 50 ve altı yazmışlar bazıları 60 civarı ve altı . kilo vermek için doğrusu ne kadar acaba bunu öğrenmek istiyorum , teşekkür ederim :)

okudum internette de araştırdım , fat secret programınıda yükledim. sadece aklımı karıştıran şu oldu mak. karb kaç olmalı ? . Bugün yediklerime baktım karb 42 civarı çıktı. bazı sitelerde 50 ve altı yazmışlar bazıları 60 civarı ve altı . kilo vermek için doğrusu ne kadar acaba bunu öğrenmek istiyorum , teşekkür ederim :)
Bünyeden bünyeye değişir. Ben 50 yi geçmedim hiç.. siz de 30 40 arası tutun

Yeni yıl herkese öncelikle sağlık getirsin, sonra huzur mutluluk para aşk getirsin:) sabah kahvaltım 1 haşlanmış yumurta 1 dilim süzme peynir yarım dilim kaşar peyniri 5 zeytin 1 dilim çemeni sıyrılmış pastırma 2 badem 5 fındık 1 ceviz 1 yemek kaşığı mantar sote ve çay ile toplam kb puanı 10 kalori ise 400 oldu :)

Az önce 20 dk tempolu oynadım zumba sayılmasa da baya nabzım yükseldi böyle böyle artıracağım inşallah.. birazdan yeşil çay ve bi kare bitter çikolatamı hüpleteceğim:) sonrada akşam yemeği için sağlıklı tariflere gezerken canımın istediğini yaparım mis :)

Akşam için eşimi ve kızımı bekledim o yüzden 18.30 gibi yedim.. bi kase kırmızı lahana bi kase iceberg kabak kızartması o da yarım kase kadardı hepsini yoğurt mayonez sarımsak ile karıştırdım.. yanına da tavuk vardı ama tavuktan belki 5 minik parça almışımdır salata çok hoşuma gitti onu yedim sadece.. yediklerim gün boyu toplam kb puanı 33 kalori ise 800 oldu :) yarını da hayırla atlatırsam cuma tartı :) regl azaldı ama bitmedi, umarım tartıya olumsuz etkisi olmaz..

Iyi geceler arkadaşlar iyi seneler herkese buarada geç oldu biraz
Akşam için eşimi ve kızımı bekledim o yüzden 18.30 gibi yedim.. bi kase kırmızı lahana bi kase iceberg kabak kızartması o da yarım kase kadardı hepsini yoğurt mayonez sarımsak ile karıştırdım.. yanına da tavuk vardı ama tavuktan belki 5 minik parça almışımdır salata çok hoşuma gitti onu yedim sadece.. yediklerim gün boyu toplam kb puanı 33 kalori ise 800 oldu :) yarını da hayırla atlatırsam cuma tartı :) regl azaldı ama bitmedi, umarım tartıya olumsuz etkisi olmaz..
Gününü çok güzel beslenerek geçirmişsin kb 33 çok iyi Screenshot_2020-01-02-00-53-22.png yediklerimi yazmaya üşendim bundan sonra dikkat ederim yazmaya
Rengli oldum bende yarın tartı günü dur bakalım nasıl bir sonuç çıkacak merak ediyorum doğrusu

Iyi geceler arkadaşlar iyi seneler herkese buarada geç oldu biraz

Gününü çok güzel beslenerek geçirmişsin kb 33 çok iyiEki Görüntüle 2571662 yediklerimi yazmaya üşendim bundan sonra dikkat ederim yazmaya
Rengli oldum bende yarın tartı günü dur bakalım nasıl bir sonuç çıkacak merak ediyorum doğrusu
Günaydın :) bende aşırı merak ediyorum normalde regl bitiminin 2 gün sonrası uygun diyor uzmanlar ama ben tartılacağım, inceldiğimi hissediyorum. Keşke mezura ile de takip yapsaydım en azından göbeği bilirdim. Çok canımı sıkıyor kocaman bişey yaa :KK43:

Kahvaltımı 10.00 da yapacağım çünkü dersim boş:) 2 haşlanmış yumurta 1 dilim süzme peynir 1 dilim kaşar peyniri 11 yeşil zeytin 2 ceviz 3 badem 5 fındık ile toplamda kb puanı 8 kalori ise 480 oldu :) öğle içinde salata ve tavuk getirdim kabak kızartması kalmıştı dünden onu da getirdim hepsini yiyemem sanırım kalanı akşama:)

Kahvaltımı 10.00 da yapacağım çünkü dersim boş:) 2 haşlanmış yumurta 1 dilim süzme peynir 1 dilim kaşar peyniri 11 yeşil zeytin 2 ceviz 3 badem 5 fındık ile toplamda kb puanı 8 kalori ise 480 oldu :) öğle içinde salata ve tavuk getirdim kabak kızartması kalmıştı dünden onu da getirdim hepsini yiyemem sanırım kalanı akşama:)
Merhaba bende diyetteyim karbonhidrat diyeti yapmak istiyorum kullandığın bir program varmı bilgi alsam ve kilo verebiliyomusun

Merhaba bende diyetteyim karbonhidrat diyeti yapmak istiyorum kullandığın bir program varmı bilgi alsam ve kilo verebiliyomusun
Hoşgeldin :) fatsecret kullanıyorum baya yardımı oldu bana yoksa hesap yapamazdım.. 1 ayı geçti yarın tartılacağım 9 kilo verdim ben. Ve bir sürü kilo verememem için sebeplerim var ona rağmen verdim. Sağlıklı olanlar daha fazla verir bu diyetle :)

Hoşgeldin :) fatsecret kullanıyorum baya yardımı oldu bana yoksa hesap yapamazdım.. 1 ayı geçti yarın tartılacağım 9 kilo verdim ben. Ve bir sürü kilo verememem için sebeplerim var ona rağmen verdim. Sağlıklı olanlar daha fazla verir bu diyetle :)
Ayy maşallah sevindim senin adına daha kahvaltı yapmadım o zaman başlıyorum

Şimdi ne yememinönerirsin peynir zeytin yumurta bunların değeri az sanırm
2 haşlanmış yumurta yada tereyağında tavada yanında en az 9 zeytin bir dilim peynir. Peynirin çeşidi varsa evde süzme kaşar lor gibi karışık da alabilirsin. Yanında kuruyemiş yeşillik varsa az da yeşillik süper olur :)

Çocuklar var 3 kaşarlı yumurta yapayım yanında zeytinle yerim programında indireyim bol su olur inşallah

X