Canım ben hesaplama yapamadım yumurta omlet oşarakmı gram lamı olcak bide 3 yumurtayı nerdeyse ben yedim nasıl hesaplayacamOh inşallah :) afiyet şifa olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben hesaplama yapamadım yumurta omlet oşarakmı gram lamı olcak bide 3 yumurtayı nerdeyse ben yedim nasıl hesaplayacamOh inşallah :) afiyet şifa olsun
Programda peynirli omlet olarak çıkıyor üstte sayısı yazıyor oraya 3 yazacaksınCanım ben hesaplama yapamadım yumurta omlet oşarakmı gram lamı olcak bide 3 yumurtayı nerdeyse ben yedim nasıl hesaplayacam
İki öğün besleniyorsan şayet akşama doğru sebze yoğurt beslenebilirsin. Kalorisi düşük ama kb puanı yüksek dengelemiş olursunHesapladım kalori olarak fazla biraz 470 kalori 12 kb
KB kaç olmalı canmİki öğün besleniyorsan şayet akşama doğru sebze yoğurt beslenebilirsin. Kalorisi düşük ama kb puanı yüksek dengelemiş olursun
Bi kase karnabahar 3 yk mantar sote süper olur.. ben en fazla 40 yapıyorum kb puanını ama bu bünyeye göre değişiyor.. hızlı yakan bünyeniz varsa 50 olduğu zaman bile verirsinizKarnıbahar alsam yoğurtla yesem bide mantar sotede kb değeri düşükmüş onuda yaparım arada
Teşekkürler canım sen daha azimlisin benden daha iyi sonuçlar çıkartacaksın eminimİşte buuuuuuuu:) çok sevindim, bende yarını iple çekiyorum:)
Ben operasyondan sonra kilo veremezsin diyenlere inat veriyorum valla hem bi organın yokken hem metabolizma çok yavaşken hem tüm değerler tedavilere rağmen düzelmiyorken de kilo veriliyor :)Teşekkürler canım sen daha azimlisin benden daha iyi sonuçlar çıkartacaksın eminim
Diyecek kelime bulamıyorum Tebrikler canım inadına vericez bu kiloarıBen operasyondan sonra kilo veremezsin diyenlere inat veriyorum valla hem bi organın yokken hem metabolizma çok yavaşken hem tüm değerler tedavilere rağmen düzelmiyorken de kilo veriliyor :)
Merhaba hoşgeldiniz :) yaklaşık 40 gün oldu 10 kilo verdim:) hızlı sonuç almak ve diyet yaparken yorulmamak için çok etkili bi diyet gerçekten.. ben kendimi çok ama çok iyi hissediyorum. Nefse sahip olmakta çok mühim tabii, evde 2 çocuk ve eş var sürekli hamur işi patates vs yiyorlar canım istese de kendime hakim oluyorum :)Meraba benimde cokkkk acil kilo vermem lazım ve sizden çokk etkilendim acaba şuana kadar ne kadar zamanda kaç kilo verdiniz ?
Süpersinizzzzz peki açlık hissediyor musunuz ?Merhaba hoşgeldiniz :) yaklaşık 40 gün oldu 10 kilo verdim:) hızlı sonuç almak ve diyet yaparken yorulmamak için çok etkili bi diyet gerçekten.. ben kendimi çok ama çok iyi hissediyorum. Nefse sahip olmakta çok mühim tabii, evde 2 çocuk ve eş var sürekli hamur işi patates vs yiyorlar canım istese de kendime hakim oluyorum :)
Bende insülin direnci vardı. Normalde kahvaltımı 2 poğaça ile yapıp öğleye doğru tekrar acıkıyordum, öğle okula ne geldiyse talan edip akşama doğru tekrar acıkıyordum ve markete gidip Allah ne verdiyse.. akşam yine baya yiyip yatana kadar atıştırmalar devam ediyordu. Şuan o el ayak titremeleri hiç yaşamıyorum çok şükür.. ne kadar sağlıklı beslenme o kadar sık acıkmama.. diyete başladığım günden beri hiç o kan şekeri düşmesi olayını yaşamadım. Çok acıkırsanız yine sağlıklı atıştırmalıklar tavsiye ederim. Ben dün 10 da yedim ikinci öğünü 5 te yaptım o arada bikaç fındık yedim ve aç değildim:)Süpersinizzzzz peki açlık hissediyor musunuz ?
Bende öğretmenim hem özel bi okulda çalısıyorm hemde deesaneye gidip kpss ye hazırlaniyorum hemde ehliyet kursununa gidiyorum evliyim ve çokk yoğunum sizce başarabilirmiyim marta kadarv20 kilo verebilirmiyimBende insülin direnci vardı. Normalde kahvaltımı 2 poğaça ile yapıp öğleye doğru tekrar acıkıyordum, öğle okula ne geldiyse talan edip akşama doğru tekrar acıkıyordum ve markete gidip Allah ne verdiyse.. akşam yine baya yiyip yatana kadar atıştırmalar devam ediyordu. Şuan o el ayak titremeleri hiç yaşamıyorum çok şükür.. ne kadar sağlıklı beslenme o kadar sık acıkmama.. diyete başladığım günden beri hiç o kan şekeri düşmesi olayını yaşamadım. Çok acıkırsanız yine sağlıklı atıştırmalıklar tavsiye ederim. Ben dün 10 da yedim ikinci öğünü 5 te yaptım o arada bikaç fındık yedim ve aç değildim:)