Kb Diyeti İle Hedefe Adım Adım

Canım ben hesaplama yapamadım yumurta omlet oşarakmı gram lamı olcak bide 3 yumurtayı nerdeyse ben yedim nasıl hesaplayacam
Programda peynirli omlet olarak çıkıyor üstte sayısı yazıyor oraya 3 yazacaksın

Hesapladım kalori olarak fazla biraz 470 kalori 12 kb
İki öğün besleniyorsan şayet akşama doğru sebze yoğurt beslenebilirsin. Kalorisi düşük ama kb puanı yüksek dengelemiş olursun

Karnıbahar alsam yoğurtla yesem bide mantar sotede kb değeri düşükmüş onuda yaparım arada
Bi kase karnabahar 3 yk mantar sote süper olur.. ben en fazla 40 yapıyorum kb puanını ama bu bünyeye göre değişiyor.. hızlı yakan bünyeniz varsa 50 olduğu zaman bile verirsiniz

Hâlâ öğle yemeği yiyemedim.. son saatim boşsa birazdan yemeyi düşünüyorum artık akşam yemeği olur bu bana.. akşam da eşimle çay içerken bitter yerim belki.. yemeğim salata ve tavuk ile kabak kızartması

Teşekkürler canım sen daha azimlisin benden daha iyi sonuçlar çıkartacaksın eminim
Ben operasyondan sonra kilo veremezsin diyenlere inat veriyorum valla hem bi organın yokken hem metabolizma çok yavaşken hem tüm değerler tedavilere rağmen düzelmiyorken de kilo veriliyor :)

Bugün bende
sabah
121 gr marul
64 gr yeşil biber
38 gr süzme peynir
48 gr yaprak sarma
2 Türk Kahvesi
2 yeşil çay
Akşam için çocuklara yaprak sarma yaptım ben yemicem akşam kabak haşlayıp yoğurtla yemeği düşünüyorum

Ben operasyondan sonra kilo veremezsin diyenlere inat veriyorum valla hem bi organın yokken hem metabolizma çok yavaşken hem tüm değerler tedavilere rağmen düzelmiyorken de kilo veriliyor :)
Diyecek kelime bulamıyorum Tebrikler canım inadına vericez bu kiloarı:KK52:

Hayırlı akşamlar öğlen yemek yemedim akşamda menemen yaptım fasulke pilav vardı baktım değerler fazla yanında da mor lahana salatası be turşu yedim sonrada biraz çekirdek fazladan hesapladım değer 44 kb ü

Günaydınnnnnnn :) bugün tartı günümüz ve ben aşırı heyecanla tartıldım. Bir haftada eksi 1.4 kilo :) geçen hafta 79.5 olan tartı bugün 78.1 gösterdi :) çok mutluyum aşırı mutluyum :) 3 ay sonra istediğim kilodayım inşallah :)

Kahvaltı menüm şöyle:
2 haşlanmış yumurta 1 dilim köy peyniri bir kase salata bol limonlu 9 yeşil zeytin 5er tane fındık badem antep fıstığı toplam kb puanı 9 kalori ise 410 oldu :) yine iki öğün yapmayı düşünüyorum bakalım ara öğünde yine kuruyemiş yiyebilirim

Meraba benimde cokkkk acil kilo vermem lazım ve sizden çokk etkilendim acaba şuana kadar ne kadar zamanda kaç kilo verdiniz ?

Meraba benimde cokkkk acil kilo vermem lazım ve sizden çokk etkilendim acaba şuana kadar ne kadar zamanda kaç kilo verdiniz ?
Merhaba hoşgeldiniz :) yaklaşık 40 gün oldu 10 kilo verdim:) hızlı sonuç almak ve diyet yaparken yorulmamak için çok etkili bi diyet gerçekten.. ben kendimi çok ama çok iyi hissediyorum. Nefse sahip olmakta çok mühim tabii, evde 2 çocuk ve eş var sürekli hamur işi patates vs yiyorlar canım istese de kendime hakim oluyorum :)

Merhaba hoşgeldiniz :) yaklaşık 40 gün oldu 10 kilo verdim:) hızlı sonuç almak ve diyet yaparken yorulmamak için çok etkili bi diyet gerçekten.. ben kendimi çok ama çok iyi hissediyorum. Nefse sahip olmakta çok mühim tabii, evde 2 çocuk ve eş var sürekli hamur işi patates vs yiyorlar canım istese de kendime hakim oluyorum :)
Süpersinizzzzz peki açlık hissediyor musunuz ?

Süpersinizzzzz peki açlık hissediyor musunuz ?
Bende insülin direnci vardı. Normalde kahvaltımı 2 poğaça ile yapıp öğleye doğru tekrar acıkıyordum, öğle okula ne geldiyse talan edip akşama doğru tekrar acıkıyordum ve markete gidip Allah ne verdiyse.. akşam yine baya yiyip yatana kadar atıştırmalar devam ediyordu. Şuan o el ayak titremeleri hiç yaşamıyorum çok şükür.. ne kadar sağlıklı beslenme o kadar sık acıkmama.. diyete başladığım günden beri hiç o kan şekeri düşmesi olayını yaşamadım. Çok acıkırsanız yine sağlıklı atıştırmalıklar tavsiye ederim. Ben dün 10 da yedim ikinci öğünü 5 te yaptım o arada bikaç fındık yedim ve aç değildim:)

Bende insülin direnci vardı. Normalde kahvaltımı 2 poğaça ile yapıp öğleye doğru tekrar acıkıyordum, öğle okula ne geldiyse talan edip akşama doğru tekrar acıkıyordum ve markete gidip Allah ne verdiyse.. akşam yine baya yiyip yatana kadar atıştırmalar devam ediyordu. Şuan o el ayak titremeleri hiç yaşamıyorum çok şükür.. ne kadar sağlıklı beslenme o kadar sık acıkmama.. diyete başladığım günden beri hiç o kan şekeri düşmesi olayını yaşamadım. Çok acıkırsanız yine sağlıklı atıştırmalıklar tavsiye ederim. Ben dün 10 da yedim ikinci öğünü 5 te yaptım o arada bikaç fındık yedim ve aç değildim:)
Bende öğretmenim hem özel bi okulda çalısıyorm hemde deesaneye gidip kpss ye hazırlaniyorum hemde ehliyet kursununa gidiyorum evliyim ve çokk yoğunum sizce başarabilirmiyim marta kadarv20 kilo verebilirmiyim

X