Kazayla nasil hamile kaliniyor?biri beni aydinlatsin

Bu kadini ben hakket anlamiyorum😐 yaw cocuk sahibi olanlara saydiriyo bazen sonra cocuk sahibi olmak istiyorum diyor evli degil bildigiMiz.. birde kurtaj meselesi filan vardi galiba..
Bi de evli çocuklu kadınlara, bu kadar sevişme meraklısı iseniz evlenip doğurmasaydınız, benim gibi günde 3 partnerle sevişseydiniz, aklınız fikriniz orda, o çocuklarla ne ara ilgileniyorsunuz demişti ahahahahhaah

3-4 hafta olmus biraz daha sabir canim.. 1-2 aya daha iyi algilayacak insallah daha guzellesecek hersey insallah💞bolca op kokla saril ve kundak yap tavsiyem cok seviyolar ve sakinlesiyolar
O eller hep açıkta duracak nefret ediyor kundaktan sınırlenip ağlıyor 😅 inşallah kirkinin çıkmasını bekliyorum sanki çıkınca birşey olacakmış gibi ☺️

O eller hep açıkta duracak nefret ediyor kundaktan sınırlenip ağlıyor 😅 inşallah kirkinin çıkmasını bekliyorum sanki çıkınca birşey olacakmış gibi ☺️
Agauahha beklentin cok yuksek olmasin 40 konusunda.. ama agrin sizin varsa toparlarsin sen canim…olsun saril bolca canim.. sonrasinda uyku egitimi fikan denersin.. tek tavsiyem bu konuda.. sallamaya alistirmayin bas edemezsiniz😐

Agauahha beklentin cok yuksek olmasin 40 konusunda.. ama agrin sizin varsa toparlarsin sen canim…olsun saril bolca canim.. sonrasinda uyku egitimi fikan denersin.. tek tavsiyem bu konuda.. sallamaya alistirmayin bas edemezsiniz😐
Sen alıştırmazken dış minnaklar koşa koşa alistiriyor
Kafa göz dalacaksin tam
Bu kez babası alistiriyor
Sallama su çocuğu alismasin diye millete kafa tutarken bı bakıyorsun emzirerek uyumaya alistirmissin

Olsun kısa vadeler bunlar
Yarın özler geriye dönüp baktığında
Varsın alışsın

Sen alıştırmazken dış minnaklar koşa koşa alistiriyor
Kafa göz dalacaksin tam
Bu kez babası alistiriyor
Sallama su çocuğu alismasin diye millete kafa tutarken bı bakıyorsun emzirerek uyumaya alistirmissin

Olsun kısa vadeler bunlar
Yarın özler geriye dönüp baktığında
Varsın alışsın
Valla cok zor oluyor sallanmaya alisan cocuk..dusun her defadinda sallanmak istiyor..calisiyorsan birde hapi yutarsin

Yok sallamiyorum ams kucaktan inmek istemiyor
Zaten simdi alismiyor bence.. ikerki haftalarda alisinca mesela 4-5 aydan sonra alisinca birakmasi zor.

Kucak istemesi normal ozelliklede senin kokunu sicakligini
Ariyordur.. 9 ay boyu hep icindeydi senin kokuna sesine alisik..birde gobuste kucuk bir alanda boyle etraflari sarili.. dunyaya gelince her yerleri acikta kaliyor gibi. O yuzden genelde kundak seviyolar.. bolca
Saril konus onunla💞mis gibi kokuyodur

Aslında riske giriyorlar şöyle olduğunu düşünüyorum....

1)Adeti yeni bitmiştir yumurtlama döneminde değilim diye düşünür ( hata yapar çünkü yumurta olabilir)
Korunma yöntemi kullanmaz bunun sonucu 🍼 ...
2) geri çekilme yöntemini kullanır ama zevk suyundada sperm vardır bunu bilmez sonucu 🍼

3) prezervatif te, kadındaki kuruluktan ötürü o delik oluşur vs farketmezler ve sonucu 🍼

Rabbim isteyen hayırlı anne babalara hayırlı evlat nasip etsin

Benim arkadaşı m iki çocuğuna kaza ile hamile kaldığını söyledi. Toplam dört çocuğu var.

Dedim nasıl bir kaza? o gün korunmadik. Bir defa oldu, onda da hamile kaldım 🤰... Deli mi nedir?

Vallahi onu bende çok merak ediyorum. :işsiz:

3 yıldır çocuk istiyorum kist ameliyatı falan geçti başımdan ama hiç kalamadım yanlışlıkla. Hatta tatilde tam yumurtlama günümdü 10 gün boyunca her gün ilişki oldu biri de mi tutmaz yok asla kalamıyorum. Kazayla hamile kaldım diyorlar ya yada tek denemede kaldım diyorlar işte o zaman böyle bayılasıyım geliyor:kızgın:
Bence İMKANSIZ ben inanmıyorum kesinlikle inanmıyorum kazayla hamile kalana:sinirli:

1- geri çekilme yöntemini kullanarak hamile kalıyorlar
2- hapı düzensiz içiyorlar
3- prezervatif ilişkiye başladıktan sonra takılıyor
4- spiralde kayma oluyor
Kazayla olan bunlar genelde iğne em güvenilir yöntem süresini geçirmezseniz hamilelik ihtimali yok gibi

1- geri çekilme yöntemini kullanarak hamile kalıyorlar
2- hapı düzensiz içiyorlar
3- prezervatif ilişkiye başladıktan sonra takılıyor
4- spiralde kayma oluyor
Kazayla olan bunlar genelde iğne em güvenilir yöntem süresini geçirmezseniz hamilelik ihtimali yok gibi
Bu hap iside risk ama.. hem tam zamaninda icmek gerekiyo hem ishal filan olursan kusarsan mesela baska birsey kullanirsan etkisini azaltip yok edebiliyor..birde uzun vaadede meme kanseri yapiyor diye duydum.. yani ne kadar dogru bilemem tabii.. bu sebeplerden hap cok iyi bir korunma gibi gelmedi bana hic

X