- 9 Kasım 2021
- 683
- 1.280
- Konu Sahibi littlemother
Yooo baglamışlar fakat o bile 100 de 100 degil.Tupler bagli derkendemek ki
Baglayamamislar
Söylemişlerdi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yooo baglamışlar fakat o bile 100 de 100 degil.Tupler bagli derkendemek ki
Baglayamamislar
Bi de evli çocuklu kadınlara, bu kadar sevişme meraklısı iseniz evlenip doğurmasaydınız, benim gibi günde 3 partnerle sevişseydiniz, aklınız fikriniz orda, o çocuklarla ne ara ilgileniyorsunuz demişti ahahahahhaahBu kadini ben hakket anlamiyorum yaw cocuk sahibi olanlara saydiriyo bazen sonra cocuk sahibi olmak istiyorum diyor evli degil bildigiMiz.. birde kurtaj meselesi filan vardi galiba..
Nasil yaabi kapi dusun kapayirsan giremezsin iceri.. oyle dusunYooo baglamışlar fakat o bile 100 de 100 degil.
Söylemişlerdi.
hakket mi valla ne dedigi belli degil bu kadininBi de evli çocuklu kadınlara, bu kadar sevişme meraklısı iseniz evlenip doğurmasaydınız, benim gibi günde 3 partnerle sevişseydiniz, aklınız fikriniz orda, o çocuklarla ne ara ilgileniyorsunuz demişti ahahahahhaah
3-4 hafta olmus biraz daha sabir canim.. 1-2 aya daha iyi algilayacak insallah daha guzellesecek hersey insallahbolca op kokla saril ve kundak yap tavsiyem cok seviyolar ve sakinlesiyolarÇok teşekkür ederim her şey yolunda klasik şeyler uyumuyor , durmuyor
O eller hep açıkta duracak nefret ediyor kundaktan sınırlenip ağlıyor inşallah kirkinin çıkmasını bekliyorum sanki çıkınca birşey olacakmış gibi3-4 hafta olmus biraz daha sabir canim.. 1-2 aya daha iyi algilayacak insallah daha guzellesecek hersey insallahbolca op kokla saril ve kundak yap tavsiyem cok seviyolar ve sakinlesiyolar
Ama baglarken dediler ki bu bile yüzde 100 degil. Yani 1000de 1 oluyor. Bana olduNasil yaabi kapi dusun kapayirsan giremezsin iceri.. oyle dusun
Ben jinekologa sormustum ve kesin cozum demisti…hatta o yuzden yasi genc olanlara yapmiyoruz bu islemiAma baglarken dediler ki bu bile yüzde 100 degil. Yani 1000de 1 oluyor. Bana oldu
Agauahha beklentin cok yuksek olmasin 40 konusunda.. ama agrin sizin varsa toparlarsin sen canim…olsun saril bolca canim.. sonrasinda uyku egitimi fikan denersin.. tek tavsiyem bu konuda.. sallamaya alistirmayin bas edemezsinizO eller hep açıkta duracak nefret ediyor kundaktan sınırlenip ağlıyor inşallah kirkinin çıkmasını bekliyorum sanki çıkınca birşey olacakmış gibi
Nau Nau öyle değil .Kazayla hamile deyince aklıma kaza kurşunu geliyo
Pipisi çıkarmış nişan almış adam piyu piyu piyu diye ateş ediyo kadına falan ajjasj
Sen alıştırmazken dış minnaklar koşa koşa alistiriyorAgauahha beklentin cok yuksek olmasin 40 konusunda.. ama agrin sizin varsa toparlarsin sen canim…olsun saril bolca canim.. sonrasinda uyku egitimi fikan denersin.. tek tavsiyem bu konuda.. sallamaya alistirmayin bas edemezsiniz
Valla cok zor oluyor sallanmaya alisan cocuk..dusun her defadinda sallanmak istiyor..calisiyorsan birde hapi yutarsinSen alıştırmazken dış minnaklar koşa koşa alistiriyor
Kafa göz dalacaksin tam
Bu kez babası alistiriyor
Sallama su çocuğu alismasin diye millete kafa tutarken bı bakıyorsun emzirerek uyumaya alistirmissin
Olsun kısa vadeler bunlar
Yarın özler geriye dönüp baktığında
Varsın alışsın
Yok sallamiyorum ams kucaktan inmek istemiyorAgauahha beklentin cok yuksek olmasin 40 konusunda.. ama agrin sizin varsa toparlarsin sen canim…olsun saril bolca canim.. sonrasinda uyku egitimi fikan denersin.. tek tavsiyem bu konuda.. sallamaya alistirmayin bas edemezsiniz
Zaten simdi alismiyor bence.. ikerki haftalarda alisinca mesela 4-5 aydan sonra alisinca birakmasi zor.Yok sallamiyorum ams kucaktan inmek istemiyor
Bu hap iside risk ama.. hem tam zamaninda icmek gerekiyo hem ishal filan olursan kusarsan mesela baska birsey kullanirsan etkisini azaltip yok edebiliyor..birde uzun vaadede meme kanseri yapiyor diye duydum.. yani ne kadar dogru bilemem tabii.. bu sebeplerden hap cok iyi bir korunma gibi gelmedi bana hic1- geri çekilme yöntemini kullanarak hamile kalıyorlar
2- hapı düzensiz içiyorlar
3- prezervatif ilişkiye başladıktan sonra takılıyor
4- spiralde kayma oluyor
Kazayla olan bunlar genelde iğne em güvenilir yöntem süresini geçirmezseniz hamilelik ihtimali yok gibi