- 30 Aralık 2009
- 23.190
- 91.238
- 1.123
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
ALLAH muhafazaProfil fotonu dinle ve zictired derim. Cana gelmedikçe gerisi boş. Bir yayaya, kediye çarpabilir ya da kendini yaralayabilirdin.
Keyfimden !
Anlasılmayan nedir
Tek yönlü ara yoldan bildiginiz üzerime dogru gelen bir araba
Daracık yol ne yapmamı bekliyorsunuz kafa kafaya girelim mi ?
Tövbe ya :)
Degil mi ?Artık devlet bile isteyene sadece otomatik vites araçlar için ehliyet verirken eşinizin hala manuel ısrarı mantıksız. Kumandalı tv varken ayağa kalkıp kanalı değiştirmek kadar mantıksız
ekinize cevab
Banane bacım arayın bulun.
Ya da paralı otoparka bırakın.
Adresini ver arabana çarpacagım okey ?Okadar dar yolda yavas gudın o zaman ıkınızde duramıcak kadar nereye gıdıyorsunuz öyle bur yolda? Durun yerınızde vursun madem park halındekı araca gırıncede kaza yapmış oldunuz zaten. Nefret edıyorum şu durumdan milletın park halındekı aracının suçu neydi. Bırı daha vardı bızı ezecektı,dedım napıyorsun? Öndekıne carpmamak için kırdım dıyo... Ölür müsün öldürür müsün bız ınsan degılız, bizim malımız mal degıl
Beni ilgilendirmez :)Park etmeyı bılmeyenler paralı otoparkada gelıyor ne yazık kı... Hiç biyerde kurtuluş yok
Of aok harbiden aklıma geldikçe üzülüyorum.Çok geçmiş olsun, göz rahatsızlığım yüzünden aktif sürücü değilim ama berbat bi duygu olduğu kesin, kendini beceriksiz hissetme ya daha kötüsü olsaydı hissi...tekrar geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim inşallah dediginiz gibi olur bende de.Bende öyleydim ilk başta merak etme. Hatta 6 ay arabayı kullanmamıştım ilk aldığımızda. Sonra ufak tefek kazalar yapa yapa öğrendim. Sonrası zaten çorap söküğü gibi geliyor. Cesaretin kırılmasın sakın. Hayatımda hiç otomatik vites arabam olmadı. Artık öyle bir hale geldimki vites olayı otomatiğe bağlandı benim için. Sadece heyecan yapma ve bol bol pratik yap. Pes etme,devam et
Fotograf aldım numaramı da bıraktım araba camınabirincisi manuel kullanmakla cok iyi etmissiniz. esiniz cok hakli. ikincisi en ista sofor bile kaza yapar . kaza yapmak aptallik degildir. ucuncusu carptiginiz arabanin fotografini dilerim cekmissinizdir cunku baska bir kazasini size yikabilir boyle insanlar malesef var.
hata varda yok. frene basip dursaydin seni sıkistiranda durmak zorun kalirdi.Çok pis bir ruh hali içindeyim, sabah iş arkadaşımı yoldan alıp iş yerine gidecektim, çocugumu okula bıraktım ve devam ediyordum derken kaza yaptım
Bir şey olmadı bana ama cesaretim çok kırıldı.
Dar yolda (mahalle arası ) sıkıştırdı beni elemanın biri, üzerime üzerime geldi ve mecburen artık sağ taraftaki park halinde duran arabaya tosladım. benim lastik direksiyonu çevirdigim için onun tampon kısmına geldi benim ön tampon ve arabanın sag üst kaputunda hafif çizikler oldu
Arabanın camına numaramı yazdım bıraktım, görünürde onun arabasında bir şey yoktu.
Bense az bir müddet daha yol aldıktan sonra lastikte sorun oldugunu anladım.
Arkadası bekledigi yerden aldım ama lastikte sorun var sürekli sağa dogru bir çekme oluyor arabada dedim
Ben indim o bindi ve evet lastikte sorun bariz belliydi.
Lastikte aks diyorlar sanırım o degişti ve 2 saat sonra çıktık işe geldik beraber.
Kızlar gerçekten çok kötü hissediyorum suan kendimi.
Bu işi kavrayamıyor muyum, aptal mıyım neden böyleyim bilmiyorum.
Bu arada araba manuel eşim ısrarla bu arabada kullanmanı ve öğrenmeni istiyorum dedigi için manuel araba aldı.
Ama ben aşırı strese kapılıyorum.
Hata bende de vardı dar yolda işin ne senin APTAAAAAL dedim kendime.
Of deminden beri gözlerim doluyor.
Şu manuel arabayı ve özellikle İstanbul'da yaşayan hatunlar bana bir anlatın nasıl başarıyorsunuz ?
Adresini ver arabana çarpacagım okey ?
Teşekkürler umarım tekrarı olmazhata varda yok. frene basip dursaydin seni sıkistiranda durmak zorun kalirdi.
yada korna.
bu size ders olsun..gecmis olsun.
herkes kaza yapabilir adi uzerinde kaza....
Sizdeki bu manasız tepki nedir anlamadım. Siz hiç acemi olmadınız mı doğdunuz ve harika bi sürücü olarak koltuğa mı oturdunuz. Kullanamıyorsan kullanma nedir yani trafikte bi stop edersin sizin gibi insanlar dat dat kornaya basar bilmiyorsan kullanma diye. Çünkü herkes bilerek doğuyor ne hikmetseO degılde kadınların şu " beni sıkıştırıyor" olayını ben çözemedim daha. Üstüme üstüme geldi nedir yani üstünüzden gececek hali yoktu ne dıye baska arabaya bindiriyorsunuz ki. Neyse geçmiş olsun.
Ek: Suremıyorsanız, surmeyın veya otomatık alın herkes becerecek dıye bısey. Sızın gıbı ınsanlardan dolayı park ederken gelip bırı vurur kesın dıye guvenlı yer arıyorum.
bizde de motorsiklet var. ileri surus egitimi aldi esim. artmoto dan . siddetttttle tavsiye ederim. arkasinda yol yaparken bile artik iyi hissediorum kendimi. bende bir kere egitimlere katilmistim. keyifli ve cok da eglenceli oluor. gercekten ama gerrcekten tavsiye ederim..Arabamız yok motosikletlerımız var. Motosiklet kullanmak erkek içinde bir kadın içinde trafıkte çok daha sıkıntılı oluyor. Özellikle İstanbuldayken. Her sıkıştırıldıgımda sıkıştırıyorlar dıye sağa sola toslasam suan burada olmazdım herhalde. Ehliyet sınavları ve eğitim fazlasıyla yetersiz ülkemde. Yaşını alan B ehlıyet alıyor.
Anasının karnında öğrendi çünküSizdeki bu manasız tepki nedir anlamadım. Siz hiç acemi olmadınız mı doğdunuz ve harika bi sürücü olarak koltuğa mı oturdunuz. Kullanamıyorsan kullanma nedir yani trafikte bi stop edersin sizin gibi insanlar dat dat kornaya basar bilmiyorsan kullanma diye. Çünkü herkes bilerek doğuyor ne hikmetse
Aynen böyle zamanlarda kısacık bi korna yaparsanız (abanmayın amahata varda yok. frene basip dursaydin seni sıkistiranda durmak zorun kalirdi.
yada korna.
bu size ders olsun..gecmis olsun.
herkes kaza yapabilir adi uzerinde kaza....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?