KAYSERİ Tüp Bebek Doktor Araştırması

Fotoğraf ekleyerek gönderiyorum ama telefondan anlayamadım görünüyor mu sizde ?
9.gün demiştin dimi erken değil mi belki ondan çıkmamıştır. Fotoğraf görünmüyor dosya ekle den yaptıktan sonra bide ordan tekrar ekle demen lazım

9.gün demiştin dimi erken değil mi belki ondan çıkmamıştır. Fotoğraf görünmüyor dosya ekle den yaptıktan sonra bide ordan tekrar ekle demen lazım

Telefonun flashını tur bak Bi canım hiç mi yok silik de olsa gölge Belki idrar da çıkmadı hemen kötü düşünme kan verene kadar umut var
Çok çook silik bir çizği var ama ben pek umutlu değilim çıkmaz diye düşündüm. Çapraz duran testi yaptıktan 4 5 dk sonraki hali düz duran test ilk yapar yapmaz çıkan.. Fotoğraf yüklemeyi becerebilirsem sizde bir bakın canlar belki siz anlarsınız.

Ewt pozitif bnece de yeni olduğu için silik çıkmıştır. Çatlama iğnesi yapılmıyor dimi bu süreçte. Yani iğne etkisi de değildir hadi bakalım inşallah sağ salim kucağına alırsın

Aaa maşşlahh bak demiştim sana zaten ilaç etkisi falan geçmiştir varsada ikincisi 9.gün daha yeni yeni yükseliyordur.sen yarın ilk işin erkenden git kan ver buraya da yaz sonucunu mutlaka

Ewt pozitif bnece de yeni olduğu için silik çıkmıştır. Çatlama iğnesi yapılmıyor dimi bu süreçte. Yani iğne etkisi de değildir hadi bakalım inşallah sağ salim kucağına alırsın
Yok sadece suan progestan iğne folik asit falan kullanıyorum. İnşallah ilaçların etkisi falan değildir. Rabbim kan testindede görmeyi nasip eder inşallah yarın bir gidiyim sizede haber veririm.

Çatlama yaptık ama yumurta toplamadan önce iğne etkisi şuana geçmiştir arada 13 14 gün var çünkü bende aynı süreçte olunca biliyorum

Aaa maşşlahh bak demiştim sana zaten ilaç etkisi falan geçmiştir varsada ikincisi 9.gün daha yeni yeni yükseliyordur.sen yarın ilk işin erkenden git kan ver buraya da yaz sonucunu mutlaka
Kız sen nerelerdesinn senin gazına geldim bir umutsuzlukla test yaptım sabahtan beri yazmanı bekliyorum hiç bişey anlamadım. Çok silik ama inşa ilaç etkisi falan değildir. Yarında hemen bi hastaneye gidip kan vericem inşallah dogrudur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…