KAYSERİ Tüp Bebek Doktor Araştırması

A
Aminn canım inşallah Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın benimde transferim ikinci adete ertelenmişti böylesi daha iyi çünkü ilk adette ben tam iyileşememiştim. İnşallah hayırlısıyla pozitifle sonuçlanır hepimizin

Amin canım inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Sen şuan ne durumdasın transferimi bekliyosun canm

Aminn inşallah aynen transfer bekliyorum senin tahmini transfer ne zamana denk geliyor
Sanırım kasım sonu gibi canım ama bana hemşireler hastalanınca bizi arayacaksınız dediler bende dedim ama mustafa hoca 2.adetinde yapcz transferi dedim o da bi bakcz değerlerinize dediler acaba değerim iyi olursa şimdi hastalandığımda yaparlarmı transferi kafam karışık senin ne zaman transfer

Hakkınız da hayırlısı olur inşallah ❤ bende araştırma içindeyim baya memnun kalan varmış tabi Allah dan ol derse olur ❤

Transfer adetli iken mi oluyor

Merhabalar. Aranızda dondurulmuş embriyo transferi olacak var mı? Merak ettiğim birkaç nokta var da onları sormak istiyorum.

Merhabalar. Aranızda dondurulmuş embriyo transferi olacak var mı? Merak ettiğim birkaç nokta var da onları sormak istiyorum.
Ben olmadım ama olcam inşallah canım yardımcı olabilirim ya da benim diğer topikte transfer olanlar var onlara da sorabilirsin

Olabilir belki canım değerlerine bakar eğer sıkıntı yoksa yapabilirler. Benimki de nasipse haftaya olacak inşallah

Merhabalar.. rabbim isteyen herkese o annelik duygusunu yaşatsın inşAllah.. ben memorialde semih beyde yaptım tedavimi ve şükür ilk denemede taze transfetre mutlu sonucu aldık..
Bende semih beye gidiyorum inşallah aynı müjdeyi bende veririm

doktorum bana 2 gün dinlenir sonra işe başlayabilirsin dedi yalnız bir arkadaşım var en az 10 gün yatman lazım diyor kafam karıştı
Transferden sonra çok fazla ayakta kalmamaya ağır kaldırmamaya özen göstermemiz gerekiyor canım ama sürekli yatmayı da tavsiye etmiyor doktorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…