- 19 Kasım 2020
- 22.062
- 48.164
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
AKızlar merhabalar bende mustafa taş ile başladım sürece. gonal f 225 kullandım 5.günden sonra 5günde merional cetr. ekledi. Opudan 2 gün önce (geçen hafta cumartesi) 15-16 yumurtamın olduğunu söyledi. O gün çatlatma iğnesi verdi. Pazartesi günü sabah yumurtalarım toplandı. Ve toplamda 22 yumurta toplanmış. Ertesi gün 1. Gün hastaneden aradılar 15 tanesi olgundu 10tanesi döllendi diye. Dünde 3.günümdü 10taneside devam ediyormuşçok yumurtam toplandığı için transferi 2.adete erteledi mustafa hoca, rahim biraz dinlenir şansımız artar dedi bakalım mustafa hoca çok ilgili duygusal anlamda da çok motive ediyor ben çok memnunum. Daha öncesinde de 9ay yumurta büyütme ve çatlatma tedavisi görmüştüm mustafa hocada. En sonunda tüp bebeğe karar verdik. Bence bi ön görüşme yapın derim düşünenler Ve etrafımda çok pozitif sonuç alanları biliyorm o yüzden gözüm kapalı başka alternatif düşünmeden teslim oldum. Ama tabiki kader kısmet Rabbim nasip etmedikçe isterseniz dünyanın en iyi doktorunu en iyi laboratuvarını bulun, olmayacaksa olmaz. Zamanı değilse olmaz. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin Emeklerimizi mükafatsı bırakmasın, hepiniz dualarımdasınız
Aminn canım inşallah Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasınKızlar merhabalar bende mustafa taş ile başladım sürece. gonal f 225 kullandım 5.günden sonra 5günde merional cetr. ekledi. Opudan 2 gün önce (geçen hafta cumartesi) 15-16 yumurtamın olduğunu söyledi. O gün çatlatma iğnesi verdi. Pazartesi günü sabah yumurtalarım toplandı. Ve toplamda 22 yumurta toplanmış. Ertesi gün 1. Gün hastaneden aradılar 15 tanesi olgundu 10tanesi döllendi diye. Dünde 3.günümdü 10taneside devam ediyormuşçok yumurtam toplandığı için transferi 2.adete erteledi mustafa hoca, rahim biraz dinlenir şansımız artar dedi bakalım mustafa hoca çok ilgili duygusal anlamda da çok motive ediyor ben çok memnunum. Daha öncesinde de 9ay yumurta büyütme ve çatlatma tedavisi görmüştüm mustafa hocada. En sonunda tüp bebeğe karar verdik. Bence bi ön görüşme yapın derim düşünenler Ve etrafımda çok pozitif sonuç alanları biliyorm o yüzden gözüm kapalı başka alternatif düşünmeden teslim oldum. Ama tabiki kader kısmet Rabbim nasip etmedikçe isterseniz dünyanın en iyi doktorunu en iyi laboratuvarını bulun, olmayacaksa olmaz. Zamanı değilse olmaz. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin Emeklerimizi mükafatsı bırakmasın, hepiniz dualarımdasınız
Amin canım inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınA
Aminn canım inşallah Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasınbenimde transferim ikinci adete ertelenmişti böylesi daha iyi çünkü ilk adette ben tam iyileşememiştim. İnşallah hayırlısıyla pozitifle sonuçlanır hepimizin
Aminn inşallahAmin canım inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınSen şuan ne durumdasın transferimi bekliyosun canm
Sanırım kasım sonu gibi canım ama bana hemşireler hastalanınca bizi arayacaksınız dediler bende dedim ama mustafa hoca 2.adetinde yapcz transferi dedim o da bi bakcz değerlerinize dediler acaba değerim iyi olursa şimdi hastalandığımda yaparlarmı transferi kafam karışıkAminn inşallahaynen transfer bekliyorum senin tahmini transfer ne zamana denk geliyor
Hakkınız da hayırlısı olur inşallah ❤ bende araştırma içindeyim baya memnun kalan varmış tabi Allah dan ol derse olur ❤Kızlar merhabalar bende mustafa taş ile başladım sürece. gonal f 225 kullandım 5.günden sonra 5günde merional cetr. ekledi. Opudan 2 gün önce (geçen hafta cumartesi) 15-16 yumurtamın olduğunu söyledi. O gün çatlatma iğnesi verdi. Pazartesi günü sabah yumurtalarım toplandı. Ve toplamda 22 yumurta toplanmış. Ertesi gün 1. Gün hastaneden aradılar 15 tanesi olgundu 10tanesi döllendi diye. Dünde 3.günümdü 10taneside devam ediyormuşçok yumurtam toplandığı için transferi 2.adete erteledi mustafa hoca, rahim biraz dinlenir şansımız artar dedi bakalım mustafa hoca çok ilgili duygusal anlamda da çok motive ediyor ben çok memnunum. Daha öncesinde de 9ay yumurta büyütme ve çatlatma tedavisi görmüştüm mustafa hocada. En sonunda tüp bebeğe karar verdik. Bence bi ön görüşme yapın derim düşünenler Ve etrafımda çok pozitif sonuç alanları biliyorm o yüzden gözüm kapalı başka alternatif düşünmeden teslim oldum. Ama tabiki kader kısmet Rabbim nasip etmedikçe isterseniz dünyanın en iyi doktorunu en iyi laboratuvarını bulun, olmayacaksa olmaz. Zamanı değilse olmaz. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin Emeklerimizi mükafatsı bırakmasın, hepiniz dualarımdasınız
Transfer adetli iken mi oluyorSanırım kasım sonu gibi canım ama bana hemşireler hastalanınca bizi arayacaksınız dediler bende dedim ama mustafa hoca 2.adetinde yapcz transferi dedim o da bi bakcz değerlerinize dediler acaba değerim iyi olursa şimdi hastalandığımda yaparlarmı transferi kafam karışıksenin ne zaman transfer
Ben olmadım ama olcam inşallah canım yardımcı olabilirim ya da benim diğer topikte transfer olanlar var onlara da sorabilirsinMerhabalar. Aranızda dondurulmuş embriyo transferi olacak var mı? Merak ettiğim birkaç nokta var da onları sormak istiyorum.
Yok canım adetten sonra oluyor transferTransfer adetli iken mi oluyor
Olabilir belki canım değerlerine bakar eğer sıkıntı yoksa yapabilirler. Benimki de nasipse haftaya olacak inşallahSanırım kasım sonu gibi canım ama bana hemşireler hastalanınca bizi arayacaksınız dediler bende dedim ama mustafa hoca 2.adetinde yapcz transferi dedim o da bi bakcz değerlerinize dediler acaba değerim iyi olursa şimdi hastalandığımda yaparlarmı transferi kafam karışıksenin ne zaman transfer
Merhabalar bende dondurulmuş transfer olacağım ama biraz daha zamanım var olmak içinMerhabalar. Aranızda dondurulmuş embriyo transferi olacak var mı? Merak ettiğim birkaç nokta var da onları sormak istiyorum.
Hayırla inşallah canım güzel haberler ver bizeOlabilir belki canım değerlerine bakar eğer sıkıntı yoksa yapabilirler. Benimki de nasipse haftaya olacak inşallah
Hayır canım adetten sonra yumurtlama zamanında oluyorTransfer adetli iken mi oluyor
Aynen öyle canım rabbim ol derse olur olumlu düşünelim biz olacak Allahın izniyleHakkınız da hayırlısı olur inşallah ❤ bende araştırma içindeyim baya memnun kalan varmış tabi Allah dan ol derse olur ❤
İnşallah canım benim hep birlikteHayırla inşallah canım güzel haberler ver bize
Bende semih beye gidiyorum inşallah aynı müjdeyi bende veririmMerhabalar.. rabbim isteyen herkese o annelik duygusunu yaşatsın inşAllah.. ben memorialde semih beyde yaptım tedavimi ve şükür ilk denemede taze transfetre mutlu sonucu aldık..
Transferden sonra çok fazla ayakta kalmamaya ağır kaldırmamaya özen göstermemiz gerekiyor canım ama sürekli yatmayı da tavsiye etmiyor doktorlar.hanımlar merhaba transferden sonra kaç gün dinlenmek gerekiyor
Transferden sonra çok fazla ayakta kalmamaya ağır kaldırmamaya özen göstermemiz gerekiyor canım ama sürekli yatmayı da tavsiye etmiyor doktorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?