- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Ya benim de sol hafif de belim başladı inşallah iyidir diyorum sağda tık yokBenimde orta ve sağ tarafımda kasıkta hafif ağrı yanma özellikle uzanırken çok hissediyorum
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya benim de sol hafif de belim başladı inşallah iyidir diyorum sağda tık yokBenimde orta ve sağ tarafımda kasıkta hafif ağrı yanma özellikle uzanırken çok hissediyorum
Bendede oluyordu öyle hafif sancılar kötü düşünme hemen.Benimde orta ve sağ tarafımda kasıkta hafif ağrı yanma özellikle uzanırken çok hissediyorum
Ayy şuan ben gerçekten inşallah öyledir yani öyle hissediyorum Rabbim boşa çıkarmasın inşallah yaBendede oluyordu öyle hafif sancılar kötü düşünme hemen.Gün geçtikçe de şiddeti arttı. şuan özellikle gece uyurken ve sabahları karın sancılarım çok oluyor. Bıçak gibi kramplar girip üç beş saniye sonra çıkıyor. Senin bebişte tutunuyodur belki.
![]()
İnşalla tatlım valla bakalım artıkBendede oluyordu öyle hafif sancılar kötü düşünme hemen.Gün geçtikçe de şiddeti arttı. şuan özellikle gece uyurken ve sabahları karın sancılarım çok oluyor. Bıçak gibi kramplar girip üç beş saniye sonra çıkıyor. Senin bebişte tutunuyodur belki.
![]()
İnşallah dua edelim şu mübarek aylarda güzel sonuçlar alalım hepimiz.Ayy şuan ben gerçekten inşallah öyledir yani öyle hissediyorum Rabbim boşa çıkarmasın inşallah ya![]()
Ya bence adet sancılarıyla tamamen aynı hamilelik. Farkedilmesi imkansız ikisinin. Benim adetime 2 gün var mesela. Dediğim kasok agrılarım belimin agrısı hatta suratımda her ay çıkan sivilcelerim bile çıktı. Kanda Pozitif görmesem ben hamile falan değilim diycem.Ya benim de sol hafif de belim başladı inşallah iyidir diyorum sağda tık yok
Ben universite hastanesinde yaptirdim ama onermem. Labaratuvari çok gelismis değil.istanbul tup merkezinde yaptirdim arada dağ gibi fark var. Transferden sonra doğru duzgun ilac bile vermediler.memoriali de begenmiyorumEvet aslında ben bı baslik açmak istiyorum belki cikar
Yaa Aminn canım gerçekten önce pozitif görme sonra kese kalp atışı sağlıkla ilerleme ve sonuçYa bence adet sancılarıyla tamamen aynı hamilelik. Farkedilmesi imkansız ikisinin. Benim adetime 2 gün var mesela. Dediğim kasok agrılarım belimin agrısı hatta suratımda her ay çıkan sivilcelerim bile çıktı. Kanda Pozitif görmesem ben hamile falan değilim diycem.İnsan korkuyor valla şu keseyi bir görseysim hayırla kucağımıza alsaydık şu minikleri.
![]()
Yaa Aminn canım gerçekten önce pozitif görme sonra kese kalp atışı sağlıkla ilerleme ve sonuçYa bence adet sancılarıyla tamamen aynı hamilelik. Farkedilmesi imkansız ikisinin. Benim adetime 2 gün var mesela. Dediğim kasok agrılarım belimin agrısı hatta suratımda her ay çıkan sivilcelerim bile çıktı. Kanda Pozitif görmesem ben hamile falan değilim diycem.İnsan korkuyor valla şu keseyi bir görseysim hayırla kucağımıza alsaydık şu minikleri.
![]()
Dayanamadım bir de akşam yaptım sanki daha net yada bana öyle geldiBende hafif bir gölge gibi gördüm ama bende bir iki gün sonra tekrar yap at bakıyım ne çıkacak![]()
Lekelenme herkeste olan bişey değilKızlar transferin tutması için illaki lekelenme olması gerekiyor mu yani bu belirti yaşanır mı illaki
Bi gölge var gibi ama daha çok erken lütfen kendinizi strese sokmayın. Bu günlerin tadını çıkarın inşallah gönlünüzce olurDayanamadım bir de akşam yaptım sanki daha net yada bana öyle geldi
Teşekkür ederiz bizimle paylaştığınız için. Ben de baya kararsız kalmıştım fakülte konusundaBen universite hastanesinde yaptirdim ama onermem. Labaratuvari çok gelismis değil.istanbul tup merkezinde yaptirdim arada dağ gibi fark var. Transferden sonra doğru duzgun ilac bile vermediler.memoriali de begenmiyorum
Nurettin turktekin zamaninda çok iyiydi. Arzu Hanımla pek ilerletemediler semih bey geldi şimdi de onu sevmiyorum soguk nevale. Universite hastanesinde tuplerimden Ona ameliyat olmuștum. Hic iyi yapamamiș yıllar sonra tekrar ameliyat olmak zorunda kaldim onun yüzunden
Amin inşallahBi gölge var gibi ama daha çok erken lütfen kendinizi strese sokmayın. Bu günlerin tadını çıkarın inşallah gönlünüzce olur
Bu daha net çıkmış ama ilaçların etkisi de olabilir bence bekle biraz ne kadar sabırsızsın kız bir kaç takma kafana dizi film falan izle başka şeylerle meşgul olDayanamadım bir de akşam yaptım sanki daha net yada bana öyle geldi
İnşallahYaa Aminn canım gerçekten önce pozitif görme sonra kese kalp atışı sağlıkla ilerleme ve sonuçİnşallahh
Bende lekelenme hiç olmadı canım bence bünyeden bünyeye belirtiler farklılık gösteriyorKızlar transferin tutması için illaki lekelenme olması gerekiyor mu yani bu belirti yaşanır mı illaki
Aynen canımBende lekelenme hiç olmadı canım bence bünyeden bünyeye belirtiler farklılık gösteriyor![]()