KAYSERİ Tüp Bebek Doktor Araştırması

Benimde orta ve sağ tarafımda kasıkta hafif ağrı yanma özellikle uzanırken çok hissediyorum
Bendede oluyordu öyle hafif sancılar kötü düşünme hemen.♥️ Gün geçtikçe de şiddeti arttı. şuan özellikle gece uyurken ve sabahları karın sancılarım çok oluyor. Bıçak gibi kramplar girip üç beş saniye sonra çıkıyor. Senin bebişte tutunuyodur belki. 🥰🥰

Bendede oluyordu öyle hafif sancılar kötü düşünme hemen.♥️ Gün geçtikçe de şiddeti arttı. şuan özellikle gece uyurken ve sabahları karın sancılarım çok oluyor. Bıçak gibi kramplar girip üç beş saniye sonra çıkıyor. Senin bebişte tutunuyodur belki. 🥰🥰
Ayy şuan ben gerçekten inşallah öyledir yani öyle hissediyorum Rabbim boşa çıkarmasın inşallah ya 🤲🥰

İnşalla tatlım valla bakalım artık

Ya benim de sol hafif de belim başladı inşallah iyidir diyorum sağda tık yok
Ya bence adet sancılarıyla tamamen aynı hamilelik. Farkedilmesi imkansız ikisinin. Benim adetime 2 gün var mesela. Dediğim kasok agrılarım belimin agrısı hatta suratımda her ay çıkan sivilcelerim bile çıktı. Kanda Pozitif görmesem ben hamile falan değilim diycem. 😂 İnsan korkuyor valla şu keseyi bir görseysim hayırla kucağımıza alsaydık şu minikleri. 🥰

Evet aslında ben bı baslik açmak istiyorum belki cikar
Ben universite hastanesinde yaptirdim ama onermem. Labaratuvari çok gelismis değil.istanbul tup merkezinde yaptirdim arada dağ gibi fark var. Transferden sonra doğru duzgun ilac bile vermediler.memoriali de begenmiyorum
Nurettin turktekin zamaninda çok iyiydi. Arzu Hanımla pek ilerletemediler semih bey geldi şimdi de onu sevmiyorum soguk nevale. Universite hastanesinde tuplerimden Ona ameliyat olmuștum. Hic iyi yapamamiș yıllar sonra tekrar ameliyat olmak zorunda kaldim onun yüzunden

Ya bence adet sancılarıyla tamamen aynı hamilelik. Farkedilmesi imkansız ikisinin. Benim adetime 2 gün var mesela. Dediğim kasok agrılarım belimin agrısı hatta suratımda her ay çıkan sivilcelerim bile çıktı. Kanda Pozitif görmesem ben hamile falan değilim diycem. 😂 İnsan korkuyor valla şu keseyi bir görseysim hayırla kucağımıza alsaydık şu minikleri. 🥰
Yaa Aminn canım gerçekten önce pozitif görme sonra kese kalp atışı sağlıkla ilerleme ve sonuç 🙈🤲 İnşallahh🥰

Yaa Aminn canım gerçekten önce pozitif görme sonra kese kalp atışı sağlıkla ilerleme ve sonuç 🙈🤲 İnşallahh

Bende hafif bir gölge gibi gördüm ama bende bir iki gün sonra tekrar yap at bakıyım ne çıkacak 😂
Dayanamadım bir de akşam yaptım sanki daha net yada bana öyle geldi

Eklentiler

• 6B966BC4-A9D8-408C-82BE-1C8E49AD0519.jpeg
    6B966BC4-A9D8-408C-82BE-1C8E49AD0519.jpeg
    164,1 KB · Görüntüleme: 54
  • DC9FDFFA-4F55-4C77-9F1A-6217EB408B05.jpeg
    DC9FDFFA-4F55-4C77-9F1A-6217EB408B05.jpeg
    174,2 KB · Görüntüleme: 42
Ben universite hastanesinde yaptirdim ama onermem. Labaratuvari çok gelismis değil.istanbul tup merkezinde yaptirdim arada dağ gibi fark var. Transferden sonra doğru duzgun ilac bile vermediler.memoriali de begenmiyorum
Nurettin turktekin zamaninda çok iyiydi. Arzu Hanımla pek ilerletemediler semih bey geldi şimdi de onu sevmiyorum soguk nevale. Universite hastanesinde tuplerimden Ona ameliyat olmuștum. Hic iyi yapamamiș yıllar sonra tekrar ameliyat olmak zorunda kaldim onun yüzunden
Teşekkür ederiz bizimle paylaştığınız için. Ben de baya kararsız kalmıştım fakülte konusunda

Merhaba Buda transferimin 5.günü idrar testi var mı sizce gebelik paylaşırsanız sevinirim

Eklentiler

• 173B9970-7E22-4E22-8F2F-285D7AAC5DCD.jpeg
    173B9970-7E22-4E22-8F2F-285D7AAC5DCD.jpeg
    170,3 KB · Görüntüleme: 46
  • 1465816C-B866-4199-A429-564F44C1C443.jpeg
    1465816C-B866-4199-A429-564F44C1C443.jpeg
    126,3 KB · Görüntüleme: 46
Back