KAYSERİ Tüp Bebek Doktor Araştırması

Senin nasıl gidiyor yarın vericen yine kan hadi hayırla yükselsin inşallah ya 🤲😍
İnşallah vallahi gün geçtikçe biraz belirti artıyor. Karın kasık agrısı bel agrısı olmaya başladı tıpkı adet olacak gibiyim. Bıçak gibi girip çıkıyo sancı bazen ama onun dışında iyiyim şükür. Aynen valla sabah kan testi vericem öğlen sonuna falan çıkar. İnşallah yükselmiştir iyice 🙏🥰

Yazmadın merak ettim canım doktora da gidecektin sanırım inşallah her şey yolundadır dualarım seninle 🤲😍
Bugün çok yogundum iş yerinde tam zamanlı kapanma gelecek diye bütün işleri yetiştirmeye çalışıyoruz. Daha yeni duş alıp oturabildim vallahi.. Sabah kan verdim sonucum 225 çıktı. Doktoru aradı değer iyi ikiye katlanmış dedi ilaçlara devam et 10 gün sonra da gel keseye bakalım dedi. Ama sonuç bana biraz düşük gibi geldi. Daha yüksek bekliyodum ben dogrusu 🙄😂

Bugün çok yogundum iş yerinde tam zamanlı kapanma gelecek diye bütün işleri yetiştirmeye çalışıyoruz. Daha yeni duş alıp oturabildim vallahi.. Sabah kan verdim sonucum 225 çıktı. Doktoru aradı değer iyi ikiye katlanmış dedi ilaçlara devam et 10 gün sonra da gel keseye bakalım dedi. Ama sonuç bana biraz düşük gibi geldi. Daha yüksek bekliyodum ben dogrusu 🙄😂
Ay çalışıyorsun bir de Allah kolaylık versin öncelikle iyiki kapanma geldi dinlen evde 🙈 doktor sıkıntı olsa söylerdi bence inşallah yükselerek devam eder canım benim kese gördükten sonra doktor bakmıyor sanırım değil mi öyle duymuştum yada kalp atışı duyduktan sonra başka doktora geçmek gerekiyor

Ay çalışıyorsun bir de Allah kolaylık versin öncelikle iyiki kapanma geldi dinlen evde 🙈 doktor sıkıntı olsa söylerdi bence inşallah yükselerek devam eder canım benim kese gördükten sonra doktor bakmıyor sanırım değil mi öyle duymuştum yada kalp atışı duyduktan sonra başka doktora geçmek gerekiyor
Bende öyle duymuştum sanırım öyle olacak gittiğimde sorarım bi doktora inşallah güzel olur sonucu bakalım şimdi beklemedeyim. 🥰 Vallahi kapanmak çok güzel oldu bebeğin şansından galiba evde iyice yatıp dinleneceğim. Evden uzaktan çalışmak daha iyi oluyor. 😂

Back