- 17 Nisan 2021
- 252
- 309
- 33
- 28
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
Ayy canım benim Allah razı olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin devamında getirsin.Çoda da yorma kendini yaa canım neyse az kaldı dinlen güzelce artıkbütün gün merak ettim valla yatıyorum ya zaten sürekli girdim baktım kendime ederken dua sana da ettim ve isteyen herkese tabiki
Evet ya bende geçen yıla kadar çalışıyordum ücretli öğretmenlik yapıyordum ortalık durumu iş yok inşallah aradan çıkmış oalcak bebiş deBende öyle duymuştum sanırım öyle olacak gittiğimde sorarım bi doktora inşallah güzel olur sonucu bakalım şimdi beklemedeyim.Vallahi kapanmak çok güzel oldu bebeğin şansından galiba evde iyice yatıp dinleneceğim. Evden uzaktan çalışmak daha iyi oluyor.
Canımm kalkıyorum zaten yanımda kimse yok yukarı falan uzanmıyorum ağır kaldırmıyorum ama evde dolaşıyorum şimdilik iyiyim sol yumurtalık ağrıyor dünden beri sabah da Çooook az yok gibi bile minik damla kahve leke geldi afedersin peçeteye inşallah dedim tutunuyordurAyy canım benim Allah razı olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin devamında getirsin.Çokta sürekli yatma arada dolan kalk bagırsakların falan hareket etsin sen napıyosun nasıl gidiyor durumun nasıl hiç soramadım sana
İnşallah valla çok iyi oldu.Evet ya bende geçen yıla kadar çalışıyordum ücretli öğretmenlik yapıyordum ortalık durumu iş yok inşallah aradan çıkmış oalcak bebiş degüzelce dinlen bebişin güzel güzel büyüsün
Ayy hadi inşallah yaa çok mutluyum şuanCanımm kalkıyorum zaten yanımda kimse yok yukarı falan uzanmıyorum ağır kaldırmıyorum ama evde dolaşıyorum şimdilik iyiyim sol yumurtalık ağrıyor dünden beri sabah da Çooook az yok gibi bile minik damla kahve leke geldi afedersin peçeteye inşallah dedim tutunuyordur
A ne güzel sağlık ocakları hamile olunca kaydediyor canım takibini yapıyor aşı falan da olur arıyorlar diye biliyorum sevmen ilgilenmeleri güzelAyy hadi inşallah yaa çok mutluyum şuandört gözle bekliyorum güzel haberlerini aynen bugün sağlık ocagındaki ebe de perde asma durumu gibi sakın uzanıyım deme birşeye dedi. Kayıt falan yaptı beni ebeler kayıt yapıyormuş sağlık ocağındaki ne için anlamadım sağlık bakanlığına falan bildiriyomuş galiba boyumu kilomu falan ölçtü. 11. Hafta da gel bir vitamine başlayalım dedi adını unuttum da. Şuanda takibini başka doktor yapıyormuş netleşince gebelik daha sık görüşürüz falan dedi baya ilgilendi. Sevdim.
İnşallah kaçıncı gün oluyordu pazar günüA ne güzel sağlık ocakları hamile olunca kaydediyor canım takibini yapıyor aşı falan da olur arıyorlar diye biliyorum sevmen ilgilenmeleri güzelinşallah bende bu aşamaya geçerim ya pazar kan vericem sabah
7.gün oalcak ama kan da çıkar varsa artıkİnşallah kaçıncı gün oluyordu pazar günü
Çıkar bence de İnşallah7.gün oalcak ama kan da çıkar varsa artık
AA öylemi hiç bilmiyordum yeni öğrendim.Evvett sağlık ocağında dört izlemin olcak. Bebek hareketini hissettiğin anda tetanoz aşın yapılcak(ilk dozu) doğum yapıncada haber vermen gerek. Topuk kanı cocuğu sisteme kaydetme aşıları için falan
İnşallahh canımmAA öylemi hiç bilmiyordum yeni öğrendim.İnşallah hepimiz o güzel günleri görürüz.
İnşallah canmAA öylemi hiç bilmiyordum yeni öğrendim.İnşallah hepimiz o güzel günleri görürüz.
Bence çok erken yapmışsın canım bir kaç gün daha bekle idrara geçmesi uzun zaman alıyor Çünkü.Kızlar bugün dondurulmuş embriyo transferinin 4.günü erken mi test için yoksa var mı
Evet canım erken farkındayımBence çok erken yapmışsın canım bir kaç gün daha bekle idrara geçmesi uzun zaman alıyor Çünkü.
İnşallahh canımmAA öylemi hiç bilmiyordum yeni öğrendim.İnşallah hepimiz o güzel günleri görürüz.
Canım sanki gölge var gibi ama erken değil mi 4Kızlar bugün dondurulmuş embriyo transferinin 4.günü erken mi test için yoksa var mı
Ya bende tutamıyorum kendimi nerdeyse yapacamEvet canım erken farkındayım
Benimde orta ve sağ tarafımda kasıkta hafif ağrı yanma özellikle uzanırken çok hissediyorumYa bende tutamıyorum kendimi nerdeyse yapacam3.gün daha 5 gün embriyosu ama çıkmaz yani idrarda hele hiç sanırım bugun de ağrım oldu sol taraf yumurtalık da inşallah iyi bişidir ya of beklemek çok zor
Bende hafif bir gölge gibi gördüm ama bende bir iki gün sonra tekrar yap at bakıyım ne çıkacakEvet canım erken farkındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?