- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
Yaa canım bemde valla yok pazara yaparım salı dediler ama zaten 5 gün embriyosuydu varsa çıkar diye düşünüyorumOhh iyi maşallah rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin testi 10 gün sonra mı yapacaksın. Ay ben bile şimdiden heyecan yaptım.
Erken gebelik testinden al çıkar galiba bencede silikte olsa.Yaa canım bemde valla yok pazara yaparım salı dediler ama zaten 5 gün embriyosuydu varsa çıkar diye düşünüyorum
Erken gebelik testinden al çıkar galiba bencede silikte olsa.
Ay evet inşallah yaa bakalımErken gebelik testinden al çıkar galiba bencede silikte olsa.
Senin nasıl gidiyor yarın vericen yine kan hadi hayırla yükselsin inşallah yaErken gebelik testinden al çıkar galiba bencede silikte olsa.
İnşallah vallahi gün geçtikçe biraz belirti artıyor. Karın kasık agrısı bel agrısı olmaya başladı tıpkı adet olacak gibiyim. Bıçak gibi girip çıkıyo sancı bazen ama onun dışında iyiyim şükür. Aynen valla sabah kan testi vericem öğlen sonuna falan çıkar. İnşallah yükselmiştir iyiceSenin nasıl gidiyor yarın vericen yine kan hadi hayırla yükselsin inşallah ya
Hiç umutsuz olma bak bende tık yoktu asla olmaz diye gittim meger hamileymişim hiç haberim yokAy evet inşallah yaa bakalım
Ya aslında bende de umut çok sonra üzülmek istemiyorum hayırlısı tabiki de bir tuhaf oldum transfer oluncaHiç umutsuz olma bak bende tık yoktu asla olmaz diye gittim meger hamileymişim hiç haberim yok
İnşallah tutacak seninki de ben öyle hissediyorumYa aslında bende de umut çok sonra üzülmek istemiyorum hayırlısı tabiki de bir tuhaf oldum transfer olunca
Ayy inşallah canım sonra sağlıkla ilerler ve kucağımıza alırız inşallah değer her şeyeİnşallah tutacak seninki de ben öyle hissediyorum
İnşallah inşallahAyy inşallah canım sonra sağlıkla ilerler ve kucağımıza alırız inşallah değer her şeye
Canım kan verdin miİnşallah inşallah
Yazmadın merak ettim canım doktora da gidecektin sanırım inşallah her şey yolundadır dualarım seninleİnşallah inşallah
Yaaa hiç girmedin bütün gün seni bekledim çok merak ettimYazmadın merak ettim canım doktora da gidecektin sanırım inşallah her şey yolundadır dualarım seninle
İnşallah ya bende bekliyorum haberlerini kaçta gidecekti acabaYaaa hiç girmedin bütün gün seni bekledim çok merak ettiminşallah güzel haberler vereceksin
Sabah giderim demişti doktor kontrolu de olması lazım artık bugun ama inşallah güzel günden buraya girmeye vakti yokturİnşallah ya bende bekliyorum haberlerini kaçta gidecekti acaba
Bugün çok yogundum iş yerinde tam zamanlı kapanma gelecek diye bütün işleri yetiştirmeye çalışıyoruz. Daha yeni duş alıp oturabildim vallahi.. Sabah kan verdim sonucum 225 çıktı. Doktoru aradı değer iyi ikiye katlanmış dedi ilaçlara devam et 10 gün sonra da gel keseye bakalım dedi. Ama sonuç bana biraz düşük gibi geldi. Daha yüksek bekliyodum ben dogrusuYazmadın merak ettim canım doktora da gidecektin sanırım inşallah her şey yolundadır dualarım seninle
Geldim canlarımm geldimm çok özledim sizi giremedim hiç bugün haşat olmuşum.Sabah giderim demişti doktor kontrolu de olması lazım artık bugun ama inşallah güzel günden buraya girmeye vakti yoktur
Ay çalışıyorsun bir de Allah kolaylık versin öncelikle iyiki kapanma geldi dinlen evdeBugün çok yogundum iş yerinde tam zamanlı kapanma gelecek diye bütün işleri yetiştirmeye çalışıyoruz. Daha yeni duş alıp oturabildim vallahi.. Sabah kan verdim sonucum 225 çıktı. Doktoru aradı değer iyi ikiye katlanmış dedi ilaçlara devam et 10 gün sonra da gel keseye bakalım dedi. Ama sonuç bana biraz düşük gibi geldi. Daha yüksek bekliyodum ben dogrusu
Çoda da yorma kendini yaa canım neyse az kaldı dinlen güzelce artıkGeldim canlarımm geldimm çok özledim sizi giremedim hiç bugün haşat olmuşum.
Bende öyle duymuştum sanırım öyle olacak gittiğimde sorarım bi doktora inşallah güzel olur sonucu bakalım şimdi beklemedeyim.Ay çalışıyorsun bir de Allah kolaylık versin öncelikle iyiki kapanma geldi dinlen evdedoktor sıkıntı olsa söylerdi bence inşallah yükselerek devam eder canım benim kese gördükten sonra doktor bakmıyor sanırım değil mi öyle duymuştum yada kalp atışı duyduktan sonra başka doktora geçmek gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?