KAYSERİ Tüp Bebek Doktor Araştırması

Canm sen nerde yaptırıyosun

Hayorlı olsun canım bana yaz demiştim bende sen yazmayınca mesajlarda farkettim .sağ sağlim kucağına al inşallah bizede dua et olur mu

Hayorlı olsun canım bana yaz demiştim bende sen yazmayınca mesajlarda farkettim .sağ sağlim kucağına al inşallah bizede dua et olur mu
Valla heyecandan nereye ne yazdıgımı bilemedim inan hepiniz görmüşsünüzdür diye düşündüm. Allah razı olsun sonuç bekleyene kadar 1 saat hepinize dua ettim. İnşallah sağlıkla büyür benim bebeğim. Sıra sizde hayırlı haberlerinizi bekliyorum. Güzel günlerde büyüteceğiz bebişlerimizi burada.

İyi maşallah çok güzel rabbim hayırlısını versin. İnşallah sendende bekliyorum güzel haberlerini dört gözle benim de 8 den 3 e kadar düşmüştü 3 tanesi çok iyiydi ikisini dondurduk birini transfer yapmıştı. İnşallah bir sorın olmadan sağlıkla da gelişir Bende salı günü tekrar kan vereceğim sağlık ocağında veririm onu sabah dur bakalım iki katına çıkacak mı beta merakla bekliyorum bende

İnşaalh çıkar canım benim dualarım seninle hayırlısı olsun artık yarına sağlam tek embriyo kalsa bana yine iyi

İnşaalh çıkar canım benim dualarım seninle hayırlısı olsun artık yarına sağlam tek embriyo kalsa bana yine iyi
Aman dur kız bir tane olmaz en az iki kalsın ne olur ne olmaz. O ağrı sızıları bir daha çekme sakın rabbim esirgesin. Bende yarın hemşireyi arayacağım progestan iğnem bir günlük kaldı. Daha önceden 2 kutu fitil olanından almıştım. Ama şuan iğneye o kadar para vermek istemiyorum. Fitile devam etsem sorun olur mu acaba diye bir soracağım. İnşallah olur der. ( Gerçi onuda nasıl becereceğim oda bir ayrı dert )

Amin canım inşallah bende 7 gün sonra öğrenerim artık

Teşekkür ederim mesajınız için nasip diyelim araştırdım inanın diğer oradaki tüp bebek doktorlarını en içime sinen oldu bende bir kayıp yaşadım 17 haftalık bebeğimi inanın doktor ihmali varmı derseniz vardı ilk gün bişeyin yok deyip taburcu etmeselerdi belki durum böyle olmayacaktı her doktorda yaşanıyor olacağı varsa zaten oluyor hayırlısı diyorum Allah’ın izniyle güzel sonuçlar alırız hepimiz

Hadi gözün aydın canım inşallah sağlıkla ilerler sağ salim kucağına alırsın

Ben fitil kullanıyorum çok kolay yaparsın transfer sonrası mı sana iğne verdi Ay ne kadar ki ücreti bitmiyor ödemeler ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…