Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol tatlım hoşgeldin ohh be yeni sımsıcak bi evimiz var bundan böylehayırlı olsun canm benm hemen geldim
insallh canm hosgeldinmrb canlarr yeni sayfamız hayırlı vede ugurlu olsun inş.
hosgeldin canmmerhabalar
iyi düşünmüşsün şifacım hayırlı bol muhabbetli olsun
saol canm sende hosgeldinbende geldim hayırlı olsun
Kayseri ' den dostlarla her telden sohbet zamanı
bende geldim hayırlı olsun
hayırlı olsun canım kafamızı toparlayalım herkes nasıl diye soramıyorum herşey yolundadır inşallah
saol canm hosgeldin
şifa bi süre yok ama arada girer sanırım ben cevap verim dedim :)
istediğini yaz istediğini sor canm nie soramayacakmısın.
biz iiyiz cok şükür sen nasılsın pasa nasıl dikkat et kendine.
hayırlı ramazanlar...
sanda hayırlı ramazanlar canım Rabbim bugünlerin yüzü suyu hürmetine herkesi evlat sahibi etsin. ne biliyim son zamanlarda çok gerildim üzüldüm ondan soramıyorum sanki suç işliyorum. paşa iyi teyzesi banypsunu yaptı uyudu güzelce bu aralar azı dişini çıkarttı 2tane epeyi zorladı şimdi toparlanmaya çalışıyor çok güzel baba demeyi öğrendi artık ele avuca sığmıyor bizi yönetiyor. senin paşa ne yapıyor emeklemeye başladımı dişlerde faaliyet olmasa keşke bu aralar sıcakla beraber mahvolur öpüyorum onu Allah'a emanet olun
oh maşallah paşam tay durmaya başlıyo desene geç çıkması iyi oluyor diyolar dişleri geç dökülürmüş bi tanıdığımda götürdüde yapacak bişey yok demişler diyorum ya şu sıcaklar geçsin çıkarsın paşa arka arkaya çıkar inşallah hepsi paşamı üzmeden
merhaba kızlar
gulom soya çekimdir canım
benim bebeler 2 biri 1 tanede birinde var 5 aylıkken çıkardılar
bende eşimde 4 aylık çıkarmışız dişlerimizi
ayrıca dişlerim gayet sağlam
maşallah papatyacım senin paşalar hemencecik çıkarıvermiş dişleri hayırlı dişleri olsun kuzucukların nasıllar emekliyorlarmı artık