Kayseri///38

Merhaba Arkadaslar,

Kayserili degilim ama orasi benim hayatim sayilir. Sizlerden cok büyük bir ricam var abi, abla, kardes veya arkadas yardimi ile belki bu soruma bir cevap bulabiliriz. Ben 1995 yilinda Melikgazi Lisesinden mezun oldum ve daha sonra yurt disina ciktigim icin arkadaslarimdan bir kaci haric hepsini kaybettim.Sivas caddesinin asagi tarfalarindaydi Lisemiz, hala oradamidir bilmiyorum ama epey bir yukarilarina dogru yürüyünce ROMA DONDURMACISI vardi.

Cok özlüyorum oralari disari cikinca Erciyesi görenler Erciyese, Ali Dagini görenler Ali dagina, Meydana, Fatih Ilkokuluna , Ibrahim Yüzbasiogluortaokuluna, Sivas caddesine hepsine ama hepsine cok selam söyleyin olur mu? 995- 1996 yillari arasinda mezun olan es, arkadas tanidik var ise özelime vaya buraya yzmanizi rica ediyorum, cok tesekkür ederim.

Merhaba Arkadaslar,

Kayserili degilim ama orasi benim hayatim sayilir. Sizlerden cok büyük bir ricam var abi, abla, kardes veya arkadas yardimi ile belki bu soruma bir cevap bulabiliriz. Ben 1995 yilinda Melikgazi Lisesinden mezun oldum ve daha sonra yurt disina ciktigim icin arkadaslarimdan bir kaci haric hepsini kaybettim.Sivas caddesinin asagi tarfalarindaydi Lisemiz, hala oradamidir bilmiyorum ama epey bir yukarilarina dogru yürüyünce ROMA DONDURMACISI vardi.

Cok özlüyorum oralari disari cikinca Erciyesi görenler Erciyese, Ali Dagini görenler Ali dagina, Meydana, Fatih Ilkokuluna , Ibrahim Yüzbasiogluortaokuluna, Sivas caddesine hepsine ama hepsine cok selam söyleyin olur mu? 995- 1996 yillari arasinda mezun olan es, arkadas tanidik var ise özelime vaya buraya yzmanizi rica ediyorum, cok tesekkür ederim.
melikgazi lisesinin adı değişti artık ama bilmiyorum karşı komşumda orda ingilizce öğrt.senin adına söylerim bugun çıkıtğımdayerimseniben

mrb hanımlar
kardeşim kayseri develide üni kazandı nasıl bir yerdir
şehre yakınlığı falan nasıl hiç bilmiorum
bilenler yarımcı olabilirlermi acaba

melikgazi lisesinin adı değişti artık ama bilmiyorum karşı komşumda orda ingilizce öğrt.senin adına söylerim bugun çıkıtğımdayerimseniben

Merhaba Sevgili Bengü,

cevabin icin tesekkür ederim umarim güzel bir haber verebilirsin bana. Öpüyorum Sevgiler Bahar:1hug:

Selam Kayserili arkadaşlar.Bende Kayseriliyim.Şu koca sitede sorularıma cevap verecek kimsecikler yok mu? Acilen iyi bir kadın doğum doktoru arıyorum.Çok memnun olduğum Erciyes hastanesindeki Olcay hanım aniden şehir dışına taşınmış.Randevumu teyit için hastaneyi arayıca öğrendim.36. haftamdayım çok panik oldum..Önerilerinizi bekliyoruum..

Selam Kayserili arkadaşlar.Bende Kayseriliyim.Şu koca sitede sorularıma cevap verecek kimsecikler yok mu? Acilen iyi bir kadın doğum doktoru arıyorum.Çok memnun olduğum Erciyes hastanesindeki Olcay hanım aniden şehir dışına taşınmış.Randevumu teyit için hastaneyi arayıca öğrendim.36. haftamdayım çok panik oldum..Önerilerinizi bekliyoruum..

canım çetin arık var erciyesde ona gidebilirsin bende ona gidiyorum ve memnunum
sezeryan istiyorsan eğer erciyesdeki zerrine git yada hümadaki erşat beye git onlar hep sezeryan yapıyor

merhaba benim dr umda erciyeste zerrin hnmdı ben çok memnun kaldım sezeryan oldum tavsiye ederim ..hayırlı doğumlar..a.s.

mrb hanımlar
kardeşim kayseri develide üni kazandı nasıl bir yerdir
şehre yakınlığı falan nasıl hiç bilmiorum
bilenler yarımcı olabilirlermi acaba

canım şehire yakın sayılır 45dk en fazla ama ben develiyi çok sevdim küçük şirin bir yer özellikle develei cıvıklısı süper meşhur..:lepi:

merhaba kızlar doğu garajına yakın yerden ev tutmayın diyorlar sebebini bilen var mı?
çok bunaldım ya kiracı olmak ne zormuş
işimden dolayı ordaki evlerde oturmak uygun oluyor bize ama kimi görsem tavsiye etmem diyor ama neden tavsiye etmiyorlar?
onlar belki söyleyemiyor bilen varsa bir el atın bu konuya mafoldumben

biraz zaman geçmiş ama tekdende aytül hanım derim ben.

merhaba bende kayseride oturuyorum. annemin doktoruda çok iyi annem memnun. hüma erşat batmaz. aile dokturumuz oldu valla .

çok özledim memleketimi burnumda tütüyor
yok kayseri gibisi

hemşehrililerim iyi bakın memleketime kıymetini iii bilin

ahhhh güzel erciyesim bütün heybetinle o güzel görüntünü seyretmeyi okadar çok özledimkiiii

havasına suyuna hasret kaldığım kayserim

kurtarın beni burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

senağlama

Kayserili hanımlar, merhabalar, ben Adanalıyım... Kayseri'den gelinimiz olacak Allah'ın izniyle... Önümüzdeki cumartesi kız evinde nişan (bizde tatlı yeme şeklinde oluyor) olacak...
Sizlerden Kayseri kız evi adetleri hakkında bilgi rica ediyorum...
Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler...

X