Kayseri///38

kızlar herkes kimse yok mu diyip duruyor burdayız herks burda ama sohbet yok ben eski bir üyeyim biz daha önce bu sayfayı açan neşe abla ve diğer bir kaç üye çok güzel bir buluşma yaptık ve tanıştık hala süren dostluklarımız var geli biraz sohbet edelim tanışalım buluşalım.konuyu ben açaym kayseri de neler yapıyorsunuz???

kayseri develi li geldiiiiiiiiiii
:)
selam olsun hepinize
fakat enteresan olan şuki,kanımda develiyi hisstetmeme rağmen
hiç kalmadım gibi bişi...

ama anne tarafım feci kayserili...benimde gurur kaynağımm
gadanızı alayım hepinizin.

merhab. bende kayseri de oturyorum. aslen NEVŞEHıRLıYıM AMA yıllardır Kayseri de oturunca bende Kayserili oldum.

zezem bu arada çok şekersin yaa. güldürdün beni.

bu topiği yeni keşfettim..bende üzülüydum kk da kayserili az diye..epeyde varmışız ama pek aktif değiliz ne yazıkkii...
ben gülşen kayseriliyim yillisiyim hemdekaydirigubbakcemile3

anaaaaaaaaaaam sizin konusmalariniza gurban olurum :KK70: delikafadulden
bende yeni farkettim bu bölümü ablalarim / arkadaslarim , bende kayseriliyim , ama malesef almanyada yasiyorum

anaaaaaaaaaaam sizin konusmalariniza gurban olurum :KK70: delikafadulden
bende yeni farkettim bu bölümü ablalarim / arkadaslarim , bende kayseriliyim , ama malesef almanyada yasiyorum

OOO hoşgeldin aramıza.
bende aslen Nevşehirliyim ama yıllardır Kayseri'de oturyorum.buralı olduk artık. sen nörüyon alamanya da?çalışıyon mu?

sende bizim aramiza hosgeldin canim
yok yok calismiyom okuyom daha üni 1 , burcu burcu kayseri kokusu geliyo he :KK70: sırnaşık şey cok sanslisiniz arkadaslar ya ben o kadar uzaktayim cok sevdigim kayserimden

kızlar selam ben uluslar arası bir projenin türkiye ayağında çok karlı bir iş yapıyorum.kayseriliyim burda yaşıyorum ama buraya izmirden geldim.tanışmak isteyen olursa hem iş fikri paylaşmak hem de arkadaşlık etmek isterim.

evet evden de yapılabilir istersen bana msn adresi verirseniz eklerim ve detayları önce yazışır sonra yüz yüze konuşuruz.nerde oturuyorsunuz?daha önce hiç çalıştınız mı?

kızlar bende kayseriliyim yeni farkettim burayı nasılsınız canlarım

X