Kayseri///38

slm kızlar bende Gayserılıyım....develıden... ama yakın zamanda ayrıldım ordan malesef esimin işi sebebıyle ama....memleketım gıbısı yok cok ozluyorum orayı...helede ercıyes...

merhaba arkadaşlar..
memleketinizde bir düğüne gideceğiz nasip olursa.düğün salonunun yakınlarında bi otel arıyoruz.. sengözlerimebaksanab
düğün salonu: meydan lider unlu mamülleri üzeri tuana düğün salonu
yardımcı olursanız sevinirim yerimseniben

merhaba canım ben sana yardım cı olayım

canım tuanaya en yakın hilton var ama pahalı dersen almer otel var
diğerlerinide pek bilmediğim için tavsiye edemiyorum
yoksa senin dediğin düğün salonu meydanda çarşıya yakın çarşıda oteller var ama temiz değil tavsiye etmem almer otel düvenönünde düğün salonuna biraz uzaklıkta fazla değil
ama hilton meydanda

tşk ederim.. düğün salonun ismi tuana ddediler bize ama.. kütahyadan geleceğiz ve bilmediğimiz yer olduğundan sordum.. merkezinde diye biliyoruz... hilton yakınmış herhalde ama biraz pahalı geldi canım akannehiryerimseniben
dediğin otele bi bakayım internetten.. çok sağol :)

tuana düğün salonu orduevi misafirhanesinin karşısındaymış herhalde değil mi arkadaşlar???:uhm:

arkadaslar 7 senedir akne sorunu yasiyorum , denemedigim seyler kalmadi ama hic bi faydasi olmuyo mafoldumben 19 yasindayim ve düsünün artik 12 den beri cok kötü cildim var , gün gectikce daha da sinirimi bozuyo , almanyada yasiyorum ama yakin zamanda kayseriye gidiyorum , bildiginiz cildiye felan varmi , yardimci olabilirseniz cok sevinirim

kuzenimin cildide çok sorunluydu ama tedavi gördü erciyes ün.fakultesi dr larına gitti sürekli ilaç kullandı ama isimlerini bilmiyorum şimdi cildi çok güzelleşti maşallh inşallah sende kurtulursun artık bu konuda tıp çok ileri

tesekkür ederim bengü , internetten cildiyelere baktim erc.ünisinin numarasini buldum , birde orda görüneyim
benimki artik normal sivilceyi de gecti cok problemli , agir haplar kullandim , doktorum dedi bu hapi kullananda kolay kolay sivilce cikmaz diye de faydasi olmadi hic boshayallersmile

benim eşiminkide çok problemli bir cilt oda zamanında ağır antibiyotikler kullanmış ama pek faydasını görmemiş dr 30 yaşından sonra bişey kalmaz demiş ama hala var eskiye göre daha iyi ama onun sırt bölgesinde çok fazla inşallah sen fayda görürsün canım fakulteye bir git derim şimdi daha iyi ilaçlar var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…