Kayseri///38

kısslar %99 bende geliorum olurda arka kapıda buluşmaya geç kalırda hemen yukarı çıkarsam ve gözlerim orada birilerini ararsa lütfen bana sahip çıkınkaydirigubbakcemile3 yoksa oralara geldğimle kalırım...yeniyim daha bralarda kimseyide tanımıorum..ee kaynaşalım yani.....hastaneden çıkıp gelcem inşallah sizlere hayırlı haberler getiririm..hepinizi öpüorum....

tatlıcık hayırlı haberlerinle seni bekliyoruz cano sen yukarda kadınlar kulübünden gelen kızları arıyorum de sana sahip çıkarlar kaydirigubbakcemile3
Görüşürüz sekerim Şeniz

Canim Shakespeare de bulusuyoruz haberin var degil mi,
sekercinin orada takili kalma seni bulamayiz bak. kaydirigubbakcemile3

Canim Shakespeare de bulusuyoruz haberin var degil mi,
sekercinin orada takili kalma seni bulamayiz bak. kaydirigubbakcemile3

şekercimidelikafadulden ayy bayılıorum o reyonada :dance: kıslaaar hastaneden geldim ama ayrıntılaı bulunşunca anlatırım ...görüşmek üüüümüdüüülen:teytey:

size yazarım demiştim...gelir gelmezde yazdım işte....gerçekten güsel bi buluşmaydı...hepinizi çoooook sevdim..kendinize cici bakınkaydirigubbakcemile2

günaydın millet nasılsınız :lepi:
buluştunuz burayı unuttunuz taa nerelerde kalmış topiğimiz
hadi anlatın nasıl buluştunuz birbirinizi nasıl buldunuz delikafadulden
kadınlar kulübü adına masa ayırttırmışsınızya adamlar sizi görünce naptı kaydirigubbakcemile3

Kız çok eğlenceliydi zaten kapıda beklerken tatlıcık geldi birbirimize baktık güldük :))
Hemen anladık ama her gelen birbirini tanıyo gibi geldi acayip güzel bi buluşmaydı delikafadulden

bulusma rezalettı ben hıc sevmedım keske gıtmeseydımm resımlerde guldugume bakmayınn hıc zevk alamadımm nerde cıns cıns gacılar var hepsı toplanmıss..:roflol::roflol:

Son düzenleme:
bulusma rezelatlı ben hıc sevmedım keske gıtmeseydımm resımlerde guldugume bakmayınn hıc zevk alamadımm nerde cıns cıns gacılar var hepsı toplanmıss..:roflol::roflol:

:mymeka: klava:

:sm_cool: :sm_cool: deme kız öle cins gacı :)))

Kız çok eğlenceliydi zaten kapıda beklerken tatlıcık geldi birbirimize baktık güldük :))
Hemen anladık ama her gelen birbirini tanıyo gibi geldi acayip güzel bi buluşmaydı delikafadulden

ya çok sevindim ne güzel olmuş tanıdık çıkan var mı diye baktım ama yok
bir tek bengüyü tanıuyorum sanki bir yerde gördüm yabancı gelmediCADIARZU

bulusma rezalettı ben hıc sevmedım keske gıtmeseydımm resımlerde guldugume bakmayınn hıc zevk alamadımm nerde cıns cıns gacılar var hepsı toplanmıss..:roflol::roflol:

bu arada pek bis süslüyüz
maşallah hepiniz ayrı bi güzeldiniz

Ne güzel kızlar ya buluşmuşsunuz..Ben de okuyup okuyup çatlıyorum burda...klava:

sorma bende çok çatladım...çok merak ediyordum herkesi neyse kısmet işte benneyaptımki

ya çok sevindim ne güzel olmuş tanıdık çıkan var mı diye baktım ama yok
bir tek bengüyü tanıuyorum sanki bir yerde gördüm yabancı gelmediCADIARZU

doğrudur bekarken çok gezerdim aktiftim,şimdi evlendik çoluk çocuk eve kapandık :çok üzgünüm:

Kıslar buluştunuz tanıştınız buraya uğramaz oldunuz..şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…