Kayseri///38

azad merhaba canım.dilevinxx arkadaşımınızın verdiği linke tıkla kayserililer genelde orda oluyoruz.:1hug:

slm hanımlar bende kayseriliyim ama evlendim su anda samsunda yasıyorum kayserinin melikgazi ilcesinde turan köyündenim benim köylüm olan varmı arkadaslar cok özledim memleketimi...

mrb arkadaşlar bende kayserılıyım ama bursada oturyorum maalesef gelın geldım buraya ama temmuzda gelcem gısmetse siz nöörüyonuz anam iyimisiniz gadasını aldıklarımmmm bu arada bunyanlı varmı aranızda

kayserili hanımlar,mevcut işleri olup ek iş fırsatıyla tanışmak isteyenler ya da bir iş projesiyle ilk kez tanışıp zaman ve para dengesi kurmak isteyenler ,kayseri mrk.yaşıyorum karlı projemi paylaşmak için msj.attın özel mesajdan tanışıp konuşalım.,

(bu arada size bir de kayseri den haberler vereyim bugün kayseri parkta 2 kadın saç başa girmiş aaaaaaaaaa)

mrb arkadaşlar bende kayserılıyım ama bursada oturyorum maalesef gelın geldım buraya ama temmuzda gelcem gısmetse siz nöörüyonuz anam iyimisiniz gadasını aldıklarımmmm bu arada bunyanlı varmı aranızda

Arkadaşlar çooookkk uzun bir aradan sonra merhabalar.Arkadaşım seckin bende Bünyanlıyım.Umarım bundan sonra haberleşir görüşürüz.Herkese selamlar sevgiler güzel paylaşımlar.zemuszemus

X