Kayseri///38

:sm_cool::sm_coolh ohh bulusun hemsolarim kayserimizin nesi eksik bea:sm_cool:
kayseride olmak vardi simdi kacar mi bu bulusma bakip bakip ic geciririz artik..:çok üzgünüm:
resim eklemeyi unutmayin:mymeka: ona gorebenneyaptımki

Ben gelemiyorum kızlar ya burda olmayacağım kesinleşti:çok üzgünüm: Bi sonrakini kaçırmıycam ama!!!! Fotoğraflarınızı koyun olur mu....

ya bayanlar mızıkçılık yapmayın şöyle hep beraber gülelim eğlenelim

Ben gelemiyorum kızlar ya burda olmayacağım kesinleşti:çok üzgünüm: Bi sonrakini kaçırmıycam ama!!!! Fotoğraflarınızı koyun olur mu....

yaaaaaaaa:çok üzgünüm:

Çok üzgünüm çoook

kötükedihüso

kaydirigubbakcemile

:mymeka:

klava:

:tomato:

Anladın senn sengözlerimebaksanab

Canim ben resim eklemem ama digerleri kendileri bilir tabiki.
Ayri ayri cekeriz artik yerlestirmek isteyen, yerlestirmek istemeyen diye. kaydirigubbakcemile2

Canim ben resim eklemem ama digerleri kendileri bilir tabiki.
Ayri ayri cekeriz artik yerlestirmek isteyen, yerlestirmek istemeyen diye. kaydirigubbakcemile2

a.s a.s
Herkse saygı duymalıyız tabiki dediğin de haklısın ayrı ayrı cekeriz a.s.

ayyy kıslar heyecanlandım bak şimdi saat kaçta ve nerde kesin olarak yeri makanı söylermisiniz ben çalışıorumda kaypaklık yaparsam gelirim bu arada işyerim hunata yakın...formu okuyamadım tama olarak nerde buluşuosunuz....

kayseri parkın arka kapısında saat 2.30da canım inşallah gelebilirsin bekleriz geç kalırsanda direk shakespera çık cnm

anladım canım yaa çok üzüldüm inanki neyse artık bidahaki gelirsin sende :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…