Kayseri///38

selam arkadaslar, bende Kayseriliyim ama uzun zamandir yurtdisinda yasiyorum. Hani bülbülü altin kafese kapatmislar oda illede vatanim demisya bende her zaman illede Kayseri diyorum. herkese iyi gunler

ben değıl ama kocam kayserılı olsun artık bende sayılırım dımı gadasını aldıımın....

BELİSSİMO İZMİRİN NERESİNDESİN BEN SEFERİHİSARDAYIM CANIM HEMŞERİM

kusura bakma efşan geç gördüm mesajını.gaziemir de oturuyorum.yeni taşındık buraya.alışmaya çalışıyorum.ama izmirin bi çok yerini gezdim kısa sürede.karmaşa içinde sakinlik gibi sanki:)tayin sebebiyle mi oradasın?

nörüyüm,iyiyim ben de :)) sen nassın :) hanımannen,efendin nasıl yavrum :)

evet canım tayin nedeniyle buradayız eşim askeriyede 1 buçuk senedir burdayiz sen neden burdasın

uzun zamandır giremiyordum kk ya..aramızda bilenler var izmirliyim ama eşim kayserili olduğu için burada yaşıyorum...tüm kayseridekilere selam....gorüşürük:çok üzgünüm: :1yes2:

ve de bennn hoşgeldin aramıza funda

vooo gadasını aldıklarım kaşıklada buluşsakta içesine bir mantı yağlama niy yisek.......efşannnn sende gel gadoşşşş

merhaba Funda38 evet Kayserili epey var ama uzun zamandır sesleri çıkmıyor.Görüşmek dileğiyle sevgilerimle.:içelim:

evet baya kayserili varmış bu konu daha öncede açılmış ben yeni üye oldugum sonradan gördüm..herkese sevgiler..

kızlar linkimizi hep yukarıda tutalım takılın formumuza ama olmuya,o gadasını aldıklarım.

Gadasını aldıklarım nörüyonuz? Bende Kayseri Bünyan danım. Ankara'da oturuyorum. Hepinizi öpüyorum.:çiçek:

İkizlerim merhaba,valla bizler iyiyiz ama maalesef Kayserili ekibi olarak çok aktif değiliz.Yaz geliyor umarım biraz daha hareketli oluruz.Ha unutmadan bende Bünyanlıyım.Genç kızlık soy ismim Demirhan,şimdiki soy ismim Akbaş.Belki seni Bünyan'dan tanıyorumdur.Ben Kayseri'de oturuyorum.Ve burada çalışıyorum.Seninle tanışmaktan memnun oldum.Eğer görüşmek istersen msn adresim [COLOR="Red"]xxxxxxxxxxxxxxxx[/COLOR] memleketten bol bol selam ve sevgiler geldiğinde görüşebilmek dileğiyle öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…