Kayseri///38

mrb arkadaşlar bende kayseriliyim ama istanbula gelin geldim ama annemler talastalar...memleket kokuyo bura yaww:)

CatladaPatla hic duymamistim ole bi sarki oldugunu. Supermis yaa hemen arastiriyorum netten:teytey: DEVDAS meraba canimma.s.

hayırlı günler arkadaşlar bi konuşup tanışıp kaynaşamadık
şiittt sesimi duyan varmı

Maalesef oyle canim bizden pek bi hayir yok anlasilan, zaten bizim topic'i birinci sayfada aramaya da gerek yok cunku kesin alt sayfalardadir. :tomato:

ben bi ara çok yazıyodum baktım kimsedeb ses çıkmıyo küsmüştüm:1no2: sizinle hareketlenmiş yine çok sevindim ismim gülşah işyerim istasyon caddesinde evim fuar yolundaa.s.

ben bi ara çok yazıyodum baktım kimsedeb ses çıkmıyo küsmüştüm:1no2: sizinle hareketlenmiş yine çok sevindim ismim gülşah işyerim istasyon caddesinde evim fuar yolundaa.s.

meraba tatlım hoşgeldin tekrardana.s.senlede yakın sayılırız bende natodayım Şeniz

gunaydın hemserılerım...karsıllasamıyoz...neden acep..bılıyorum sıtede cok hemserımız var..kımse buraya gelmıyorrr...

oooo topik topik geziyosunuz demii buraya uğradığınız yokklava: çıkın çabuk ordan elin burayakaydirigubbakcemile sesimi duyan varmıııııııııııı

merhaba bende kayseriliyim kızlar bende bi kaçkez geldim baktımkimse gelmiyo bende gelmedim ama
bundan sonra gelirimmmmm

gelin tabi yahu,bi tane yazıp kaçmayın millet çatır çatır mesajlaşıyo bizim neyimiz eksik,fazlamız bile var gayseriliyik biz :))))

Ooo gelip te topikimizi birinci sayfada gormek ne guzel. hihoyyyt Nasilsiniz arkadaslar, bu aralar herkes bayram telasinda temizlikti hazirlikti vs, sizler ne durumdasiniz? kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…