Kayseri///38

garserili gadasını aldıklarım size yeni bir üye daha :) bende varım, aslen kayserli değilim ama burda okuyorum, bir çok yerini gezdim fakat hisarcık gibisi yok :) ne güzel, yer özelliklede yaz akşamları manzara süper tafsiye ederim. :)

Hepinizin bayrami kutlu olsun hemsolarimma.s....

Simdi Kayseride sevdiklerimle olmak vardi. Bayrami orda kutlamak vardi.. Çok ozledim ya çokksenağlama Offfff

tüm canım hemşerilerimin bayramını kutlyorum :teytey: her günününz bayram tadında geçsin inşallah :Saruboceq: :dance:

Merhaba bende geldim:)Hepinize güzel bir gün diliyorum...
Nasılsınız arkadaşlar?

topıgımız yınne arka sayfalarda kalmıs....azcuk yazı yayımda cıksın yukarı...kayserıye yakısmaz alt sıralrda durmak demıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bence de kayseriyi birinci sayfada görmek çook güzel :dance: antalya nın o kadar şelalerini gezdim memleketimin şelalesine gitmek bi türlü kısmet olmadı benneyaptımki

bu bızım hakkımız demı 1.sıraya cıkmak..cok durgun topıgımız denk gelemıyoruz hemserılerımlee olsun..onların varlıgının bılmekde guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…