• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayseri///38

garserili gadasını aldıklarım size yeni bir üye daha :) bende varım, aslen kayserli değilim ama burda okuyorum, bir çok yerini gezdim fakat hisarcık gibisi yok :) ne güzel, yer özelliklede yaz akşamları manzara süper tafsiye ederim. :)

Hepinizin bayrami kutlu olsun hemsolarimma.s....

Simdi Kayseride sevdiklerimle olmak vardi. Bayrami orda kutlamak vardi.. Çok ozledim ya çokksenağlama Offfff:delphin:

tüm canım hemşerilerimin bayramını kutlyorum :teytey: her günününz bayram tadında geçsin inşallah :Saruboceq: :dance:

Merhaba bende geldim:)Hepinize güzel bir gün diliyorum...
Nasılsınız arkadaşlar?

topıgımız yınne arka sayfalarda kalmıs....azcuk yazı yayımda cıksın yukarı...kayserıye yakısmaz alt sıralrda durmak demıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kapuzbasiselalesizz4.jpg

buda kapuzbası selalemız..

bence de kayseriyi birinci sayfada görmek çook güzel :dance: antalya nın o kadar şelalerini gezdim memleketimin şelalesine gitmek bi türlü kısmet olmadı benneyaptımki

03xt2.gif

bu bızım hakkımız demı 1.sıraya cıkmak..cok durgun topıgımız denk gelemıyoruz hemserılerımlee olsun..onların varlıgının bılmekde guzel

Back