Kayseri///38

ya arkadaşlar belli bir saat koyalım o saat de buluşalım ben her gün açıyorum ama kimse olmuyor geri çıkıyorum mesela yarın saat 21:00 de herkes açsın tanışalım.

Oyle birsey olacaksa bir aksam bir de oglen grubu yapmamiz gerekicek herhalde, :roflol:Bende aksamlari girmiyorum canim. :jeyyar:

vala hemşolar benim için fark etmez öğle grubu bir saat belirlesin o zaman

kızlaaarr bende varım. kayserideyim.. sayfamız arkalarda kalmış..
hemşeri olmak çok farklı güzel bi duygu..
hepinize sevgiler.......

mrhaba bende kayseriliyim fakat eşimin işi geregi mersin de oturuyoruz.kayseriyi çok seviyorum. hepinizle tanışmak isterdim k.i b :teytey::

arkadslar merhaba....saat koyalım demısınız.bengunduz gıremıyorum.iş nedenıyle...ama barı aksamları burda bulusalım...demı...ben hergun aksam 9 gıbı gelecem artık burayakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

merhabaaaaaaaaaaaaa bende kayseriliyimmmm:)kayseriyi pek sevmesemde kayseride
yaşıyorummm(
betülll buralardamısın canım arkadaşım:))???

hayalet sevgılıııı nereye gıttın kız..arkadslık teklıfını kabul ettım tam sen cıktınnnn
uyelıgınde hayırlı olsunnn...guzel sıteeede
bızım kayserıde ıs yok fazlaaaa.
topıcıgımız hep sessızzzz

kaydirigubbakcemile
merhabaaaaaaaaaaaaa bende kayseriliyimmmm:)kayseriyi pek sevmesemde kayseride
yaşıyorummm(
betülll buralardamısın canım arkadaşım:))???

kız ole deme kayserı cok kotu bır sehır degıl sadece sosyal etkınlıgı yokkkk..bıraz etkın olsa sosoyallık acısındaaannn
dıger sehırlere on basarrrr..ben severım sehrımıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…