Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Camdankalp bende merkezde oturuyorum ve iki aylik evliyim.
@camdankalp38, tsk ederim Allah seni de mesut etsin canim, su an calismiyorum sen calisiyor musun?
Evet canım çalışıyorum muhasebeciyim,bebek olana kadarda çalışıcam inş.Allah nasip ederde bebeğim olursa çalışıcamı sanmıyorum en azından 3 yaşına gelene kadar...yerimseniben
@camdankalp38, tsk ederim Allah seni de mesut etsin canim, su an calismiyorum sen calisiyor musun?
Evet canım çalışıyorum muhasebeciyim,bebek olana kadarda çalışıcam inş.Allah nasip ederde bebeğim olursa çalışıcamı sanmıyorum en azından 3 yaşına gelene kadar...yerimseniben
En guzellini yapiyorsun canim Allahim gonlune gore versin. :1hug: Nerede calisiyorsun?
Çok güzel düşünüyorsun, çocuklar herşeyden daha önemlia.s.
bebekleri olan hemşerilerimiz varmı aramızda???
Benim var ama bebek degil delikanlı oldu artık, 7 yaşına girdi, 1.sınıfa başladıgamyoncuiremsu