• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayseri///38

Merhaba arkadaşlar bende Kayseriliyim ve Develi de oturuyorum, haydi arkadaşlara canlanalım biraz...

anammmm:1no2:
koskoca sayfada tek ben mi bekarımm evde kaldım valla...fisfisfis(aman allahım korusun :)
bekar arkadaşlarıda bekliyoruz buraya...:lepi:
evli olanlarada allah bir ömür boyu mutlu,huzurlu,saglıklı yaşamayı nasip eder inş...:Saruboceq:
bekar olanlarımız içinde inş allahım hayırlı insanlarla karşılaştırır allahtan korkan kuldan utanan insanlar çıkar karşılarına...:Saruboceq:
ahahahaaha çoştum ben yine :lepi:
arkadaşlar boş bırakmayın yaa burayı sıkıldıkca gelip yazışalım burdan sonuçta aynı şehirde yaşıyoruz:içelim:

Bekar hemşehrilerim rabbim hayırlı eşler nasip etsin hepinize, evlilerimize mutluklar diliyorum...

@camdankalp38, tsk ederim Allah seni de mesut etsin canim, su an calismiyorum sen calisiyor musun?

@güldenn, yasini bilmiyorum ama bosver tadini cikart bekarliginin nasil olsa herzaman evlenebilirsin ama evlendikten sonra birdaha bekarligini yasayamazsin. kaydirigubbakcemile2

Allahim bekar ve evlenmek isteyene en hayirlisindan es nasip etsin ve evlilerimizi de bir omur boyu mesut etsin insallah. :1hug::asigim:

@camdankalp38, tsk ederim Allah seni de mesut etsin canim, su an calismiyorum sen calisiyor musun?

Evet canım çalışıyorum muhasebeciyim,bebek olana kadarda çalışıcam inş.Allah nasip ederde bebeğim olursa çalışıcamı sanmıyorum en azından 3 yaşına gelene kadar...yerimseniben

Evet canım çalışıyorum muhasebeciyim,bebek olana kadarda çalışıcam inş.Allah nasip ederde bebeğim olursa çalışıcamı sanmıyorum en azından 3 yaşına gelene kadar...yerimseniben

En guzellini yapiyorsun canim Allahim gonlune gore versin. :1hug: Nerede calisiyorsun?

Çok güzel düşünüyorsun, çocuklar herşeyden daha önemlia.s.

Sen bebek dusunuyor musun canim, yoksa hamilelik falan var mi?

Ee kayserililer bukadar mi yani koskoca sitede? :sm_confused:

SENSİ bebek çok istiyorum ama daha çok yeniyiz biraz daha toparlanmamız lazım 1 yıl kadar düşünmüyorum eşim benden çok istiyo 3 ay geçti 9 ay kaldı diye gün bile sayıyo :)) senin varmı bebeğin????

ayyy bebeğin düşüncesi bile güzel :emir_bebek: sırf bebek için evlenmek istiyorum desem yalan olmaz kaydirigubbakcemile3

Back