• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Kays Ya

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
kızlar,üzüm çekirdeği yağını kullanan lar ...nasıl gidiyor..olumlu yönde gelişme var mı memnun musunuz?
ben bir türlü karar veremedim ciltteki kızarıklık ve sivilce izlerine ne kullansam acaba?çayağacı yağı mı kayısı yağı mı üzüm yağı mı ...
siz ne tavsiye edersiniz?kullanmadığımız bir şey kalmayacak bu gidişle

arkadaşlar bende gokceee arkadaşımızla aynı şeyi merak ettim bu kayısı yağını maske gibi uygulayıp bir süre sonra temizliyormuyuz yoksa ciltte kalmasımı gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim bende denemeye karar verdim çünkü.

:uhm: :uhm:
benimde akne tedavisi (roaccutane) sonrası kızarıklıklarım var dr zamanla gececeğini söledi bu süreci azaltmak için peeling+vitamin maskesi öneriyor 3ayda bir bakıma gidiyorum ama bu kırmızıklıklardan kurtulmak için bi önerisi olan varmı kızlarr:uhm: ya da benimkine benzerde durumda olanlar varmı acabaaaaa

meraba bende roaccutane kullanıyorum 5. aydayım yüzüm kızarıklıklar içinde bıktım doğrusu artık sen kaç ay kullandın bitti mi? acaba roaccutane kullanırken zararlı olur mu bu yağlar.:uhm:

arkadaşlar bende gokceee arkadaşımızla aynı şeyi merak ettim bu kayısı yağını maske gibi uygulayıp bir süre sonra temizliyormuyuz yoksa ciltte kalmasımı gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim bende denemeye karar verdim çünkü.

valla kimiler i bir kaçsaat sonra yıkıyor.kimileri de gece yatmadan önce sürüyor ve sabah yıkıyor.denemediğim için yorum yapamam maalesef...ama faydası olduğunu belirtiyorlar...ben de tam bilmiyorum.
ben hala karar veremedim hangiyağı kullansam diye .akneli ciltler için şimdi çayağacıyağı modaymış...

Ben de kullanıyorum,mis gibi kokuyor

Gece yatarken sürüyorum,cilt bir süre sonra emiyor zaten.Yastık falan batmıyor yani.Sabahta yıkıyorum,sadece suyla.

bende kullanıyorum
kızlar hatta eğer gözaltı morluğu olanlar yada kılcal damarları belirgin olanlar için ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ YAĞINI öneriyorum.banada aktardaki adam önerdi.
biraz pahalı 15 milyon kadar
ama cildi bebek gibi yapıyo haberiniz olsun.benim kılcal damarlarım çok belirgindi ve cildim kırmızı kırmızıydı
2 aydır kullanıyorum ve cildim çok düzeldi
ve göz altı morluklarım artık yok
herkes farkediyor bunu
ayrıca kırışıklıklarada süper iyi geliyo
tek bir kötü yanı iğrenç kokuyo
Göz altı morluğuna iyi geldiğini dumuştum,hatta bir yerde okudum kadının ne yapsa göz altı morluğu geçmiyormuş küçüklüğünden beri.üzüm çekirdeği yağını kullanınca eser kalmamış.

bende kullanıyorum
kızlar hatta eğer gözaltı morluğu olanlar yada kılcal damarları belirgin olanlar için ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ YAĞINI öneriyorum.banada aktardaki adam önerdi.
biraz pahalı 15 milyon kadar
ama cildi bebek gibi yapıyo haberiniz olsun.benim kılcal damarlarım çok belirgindi ve cildim kırmızı kırmızıydı
2 aydır kullanıyorum ve cildim çok düzeldi
ve göz altı morluklarım artık yok
herkes farkediyor bunu
ayrıca kırışıklıklarada süper iyi geliyo
tek bir kötü yanı iğrenç kokuyo
benim de cildimde sivilceler oluyor,lekeleri duruyor,ayrıca burun etrafımda kılcal damarlar var,sürekli kızarıyorum...
üzüm çekirdeği yağını tavsiye ediyorsun.canım sen ne sıklıkta ve ne şekilde kullanıyorsun.ne kadar zaman sonra faydasını gördün anlatırmısın?
ayrıca çayağacı yağı nı da duydum...

o kadar şey var ki sürecek şaşırdık vallaha ne sürecez diye...

teşekkür ederim cevaplarınız için ben aktara sordum kayısı yağının içine aynı ölçekte jojoba yağı ve buğday yağıda koyarsam daha iyi olacağını söyledi bende öyle yaptım şimdi sabah akşam temiz cilde uyguluyorum bir daha yıkamıyorum yani bütün günün bu yağlarla geçiyor ama sanırım işe yarayacak şimdiden cildim yumuşacık oldu birde aktar yara ve yanık izleri için elma yağının iyi geldiğini söyledi ilginizi çekerse deneyin derim

arkadaşlar bu tür yağları yada maskeleri yada ne bilim işte duyduğunuz herşeyi cildinize hemen uygulamayın derim...çünkü okadar farklı cilt tipleri varki neyin iyi gelip neyin iyi gelmeyeceğini bilemiyorsunuz...mesla soda cilde çok iyi geliyor dediler ben kullandım fakat cildim çok hassas ve kuru olduğundan sanırım cildimi daha çok kuruttu..gülsuyuda çok iyi geliyor diye duydum fakat maalesef pek faydasını göremedim..bence sizlerde uygulamadan önce cildinizi bir cilt uzmanında anliz ettirin o size neyin iyi gelip gelmeyeceğini söyleyecektir...bunları ücretsiz yapan yerlerde var..ben geçemlerde bir uzmana danıştım..cildimde sivilcem yok fakat cildim çok kuru ve haliyle solgun görünüyor ve parlak bir cilt istediğimi söyledim....normalde hiçbir krem cildime iyi gelmez fakat verdiği krem ve tonik okadar iyi geldiki 2 günde faydasını gördüm.ürünler tamamen bitkisel ve hassas ciltler için fakat biraz pahalı.3 ürün 90 ytl.isteyenkere ismini ve ürünlerin internet adresini verebilirim...hassas ciltleri olanlar ve kuruluğundan şikayet edenler bu ürünleri denesin derim...ayrıca bunu 2.kez yazıyorum arkadaşlar bol bol maydonoz yiyin inanın cilde çok faydası var ve günde 2 litre su içmeye çalışın...soğan suyununda cilde çok faydası olduğunu duydum...ben yakın zamandan beri maydonoz yemeğe başladım ve inanın faydasını gördüm..birşey kaybetmezsiniz ..bence deneyin....

Arkadaslar yazilarin hepsini okumadim ama dikkat ettim kayisi yagi demissiniz..Bilmeniz gereken birsey ucucu yaglar direk cilde sürülmez bunu gecenlerde bir doktor acikladi..Ve benim abim kayisi yagini uzun süre kullandi cildine,yüzüne her aksam sürüyordu,kokusuda cok hos geliyordu ama yarium sene sonra cildi inanilmaz kurudu ve burustu...O zamandan beri kullanmiyor..Sakin iyice bir bilginiz olmadan bu yaglari direk cilde sürmeyin..Cünkü bu yaglar cilde iyice isleye bilmek icin ciltteki suyu cekiyor..

Arkadaslar yazilarin hepsini okumadim ama dikkat ettim kayisi yagi demissiniz..Bilmeniz gereken birsey ucucu yaglar direk cilde sürülmez bunu gecenlerde bir doktor acikladi..Ve benim abim kayisi yagini uzun süre kullandi cildine,yüzüne her aksam sürüyordu,kokusuda cok hos geliyordu ama yarium sene sonra cildi inanilmaz kurudu ve burustu...O zamandan beri kullanmiyor..Sakin iyice bir bilginiz olmadan bu yaglari direk cilde sürmeyin..Cünkü bu yaglar cilde iyice isleye bilmek icin ciltteki suyu cekiyor..

ayy ne yapacaz şimdi hangi yağları seğreltip te güvenle kullanabiliriz o zaman.elma yağı hakkında daha fazla fikri olan var mı?

Kayısı yağı dedin de aklıma geldi kayısı yağının iyi geldiğini bende duydum :1yes2:

BU BİR UYARIDIR.:1no2:
konu açıldı diye söylüyorum denemeyi düşünen arkadaşlara uyarı yapıyım
dün cildi canlandırdığını heryerde okuduğum "muzla 1 kaşık süt'ü ezip yüzünüzde 20 dakika bekletin" ben değil 20 dakika 2 dakika sonra 1 saat önce banyo yapmış olmama rağmen duşun altına zor attım kendimi.Bir kaşıntı anlatamam yüzüm kızarıklıklarla doldu.... Allah'tan 45 dakika falan sonra düzeldi de ben de kendime geldim.belki benim cildim çok hasssa ondandır.yine de söyliyim dedim.

aynı şey salatalık kabuğu yüzünden başıma gelmişti.Ya salatalık hormonlu dedim,ya da cildim allerjik.

Yaglari alirken sorup ögrenin cogu yagin mutlaka su ile inceltilmesi gerekiyor..Hangileri oldugunu tam bilmiyorum.Doktor ucucu yaglar dedi...Ama kayisi yagini abimden cok iyi biliyorum aman derim sakin direk cildinize sürmeyin 1 yil gecmeden annanem gibi olursunuz valla...

Ve maskelerdede dikkat etmeniz gereken cilt tipiniz...Cildinizin yaglimi kurumu oldugunu ögrenip ona göre maske yapin...

kayısı yağını göz altındaki kırışıklıklar için:uhm: sürmek istiyorum göz altına süren varsa beni bilgilendirir mi

ben kullanıyorum ama sanırım belli bir zaman geçmesi gerekiyor fayda göstermesi için.ben gözaltı torba ve morlukları için kullanıyorum.

Yaglari alirken sorup ögrenin cogu yagin mutlaka su ile inceltilmesi gerekiyor..Hangileri oldugunu tam bilmiyorum.Doktor ucucu yaglar dedi...Ama kayisi yagini abimden cok iyi biliyorum aman derim sakin direk cildinize sürmeyin 1 yil gecmeden annanem gibi olursunuz valla...

evet haklısın.diğer yağları bilmiyorum ama kayısı yağını nemli bir pamuk yardımıyla sürmemiz gerekiyor,ıslak bile olabilir.

selam arkadaşlar foruma yeni üye oldum, çok hoşuma gitti burası ne güzel bilgi ve deneyimlerinizi paylaşabiliyorsunuz...benim cildim de çok yağlı kayısı yağı kullanan arkadaşlar var iyi geldiğini söylemiş kimileride dikkat edin demiş ki doğrudur şaşırdım şimdi bende kullanmayı düşünüyordum neyapmalıyım şimdi? kullanan arkadaşlar ne kadar süredir kullanıyor bilgi verebilirler mi? 1 yıldır kullanan var mı mesela?:uhm:

Kayisi Yağini Bende Kullanmaya Başladim Ve şu Anda Memnunum Bakalim Görcez Nasil Etkileri Olucak Onunla Birlikte Kara üzüm çekirdeği Tozuda Yiyiyorum Artik Kariştikbakalim Ne Olcak

Back
X