• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Kays Ya

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
nalan senın yazından sonra vazgeçtim kayısı yağından:(korktum walla

nalan senın yazından sonra vazgeçtim kayısı yağından:(korktum walla

Bencede kullanma denizkizi,ok bu kayisi cekirdegi yagini tanimiyorum ama kayisi yagini biliyorum,tanik oldum ve tv`de doktor agzindanda duydum...Cildini mahvedersin...Internette cok güzel maskeler var cilt tiplerine göre mesela benim cildim karma ben arasira yüzüme bal sürüyorum,bal gercekten yumusatiyor....Ve devamli sabah aksam yüzümü bakteri ve sivilcelere karsi bir jel ile yikayip,(önce sicak su ve ardindan buz gibi su ile yikiyorum)ardindan tonicleyip ve en son nemlendirici kremler kullaniyorum....Maskeleri eger yapabilirsem haftada bir yapiyorum....Ve haftada bir peeling yapiyorum...(ama yeni petler cikmis bir tarafi tüpürlü pleeling yapmak icin ,diger tarafi dalgali masaj yapmak icin gecenlerde satin aldim onla hergün yapabiliyormussun,yani son zamandir hergün peeling yapiyorum)

Ve bir arkadasimizda yazmis yukarda göz altina yaglar sürülmez diye kcüük bezeler yapiyor oda cok dogru... Göz altlarini nemlendirecek malzemeler kullanmalisiniz,Yüz icin cok kuru bir cilde sahip olanlar yagli krem kullanabilir...Ama karma ve yagli ciltler yagli kremlerden ve uzak dursunlar...

ya bu yağ olayı iyce kafamı karıştırdı
sürmeyelimmi yani

off bu yağ bezeleri ondan oluyomuş demekki..bende nemlendirici yerine bu yağlardan sürüyodum ama bissürü yağ butonu oldu gözümde cok korktum hemen bıraktım gözcevremde kullanmıyorum artık.jel bazlı kremlerin içindede gliserin var ,bu maddeyi içeren kremleri almayın kızlar benden sölemesi...gliserin cilt tabakasını örtüp ciltten oksijeni kesiyomuş heleki göz cevresi için cook zararlı,cildin içten çökmesine neden oluyomuş

kayısı yağını sürüyoruz iyi de bu kadar yağ o cilltten nasıl temizlenir.bilen var mı
bir kaç gün sabah akşam sürdüm. derinlemesine temizliği nasıl yapacağım söyleyin lütfen

kızlar kayısı yağı sürülmez yüze kayısı çekirdeği yağı sürülür haberiniz olsun
gerçekten mi ben kayısı yağı kullanıyordum.aktar çekirdeğinin yağını kullan demiştide dinlememiştim.

valla bende bi dönem kullandım ama üşengeçlikten bıraktım hakikaten süperrr

kayısı çekirdeği yağı diye ayrıcamı satılıyor
benim aldıklarım hep kayısı yağı idi
onu nerden bulcaz

Suna Dumankayanın bi tarifi var kayısı yağı ile ilgili.
1 bepanten plus kremi bir kaba boşaltıyorsunuz. İçine 7 damla kayısı yağı damlatıyorsunuz. Göz çevresi ve kuru cilt için kullanılacaksanız buna ek olarak 1 evigen ampul koyuyorsunuz.
Benim kullanan bir arkadaşım var. Çok memnun. 1 ay kullandı. 1 ay ara verdi yine başlayacakmış. Ampul koymamış çünkü çok yağlı o ampul dedi.
Ben göz çevresi kremi olarak denemeyi düşünüyorum.

arkadaşlar bu tür yağları yada maskeleri yada ne bilim işte duyduğunuz herşeyi cildinize hemen uygulamayın derim..

bende bu foruma üye olup bu yağlarla ilgilenmeye başladıktan sonra daha önce bahsettiğim gibi gidip aktardan yağlar aldım (jojoba,kayısı,buğday yağı) bunları karıştırıp kullanmaya başladım herşey iyiye gidiyordu merak bu ya biraz daha kurcaladım bu konuları benim cildim çok kuru ve hassas buna uygun bir de maske buldum bir yemek kaşığı yoğurtla bir çay kaşığı kabartma tozu karıştırıp cildime uyguladım 20 dakika sonra ise ovarak çıkarttım zaten sürer sürmez yanmaya başladı iyi gelecek diye bekledim ne olduysa ondan sonra oldu cildimde ertesi gün güneş yanığı gibi bölgesel dökülmeler pullanmalar oldu şimdi onlarla boğuşmaya çalışıyorum sakın iyice emin olmadan denemeyin derim tecrübe konuşuyor:dance: :dance: :1hug:

kayısı yagını,pamugu ıslatıp uzerıne bıkac damla kayısı yagı dokerek kullanın dıırekt uygularsanız 3 5ay sonra kırıs kırıs olursunuz valla

KAYISI YAĞINI BENDE KULLANIYORUM VE ÇOK MEMNUNUM KIZLAR TAVSİYE EDERİM SABAH VE AKŞAM TEMİZ CİLDE UYGULUYORUM KOLAYCA EMİYO:1yes2:

üzüm çekirdeği yağının ingilizcesini bilmiyorum:(
bende doğal ürünler satan bir yere gitmiştim gül suyu özlü krem almak için
oradaki bey bana bunu önerdi zaten kocamanda bir standı vardı
fiyatı 15 milyon
yeşile çalan yağ renginde
sıvı yağın yeşil renklisini düşün aynen öyle
ilk günlerde çok korktum acaba alerji yaparmı diye
ama sonra zaten farkını hissedebiliyosun
cilde ışılıtılı bir parlaklık veriyo
zaten yararlarıda
göz altı morluğu
kırışıklıklar
mat ve cansız cilt vb
dikkatimi çeken göz altı morluğu idi
her gece sürüyorum yatmadan önce
yıkamıyorum
öyle yatıyorum
zaten cilt hemen emiyo
ve yumuşacık oluyo
kokusu çok kötü:) ama napalım katlanıcaz
ben gerçekten tavsiye ediyorum
faydasını çok gördüm
göz altı morluğumdan eser kalmadı ve herkes farkediyor
eskiden kapatıcı kullansam bile kötüydü
şimdi kapatıcımı birine hediye ettim :)

yaa benim aldığım kayısı çekirdeği yağı yeşil değil sarı renkte, markası mecitefendi...bişey farkeder mi ki canım??

benim kullandığım kayısı yağı değil pardon kayısı kremi diye aldım aktardan ama şu an memnunum cildime bişey yapmadı 1 haftadır kullanıyorum

Uyari:kizlar Benden Bir Tavsiye..eğer Hassas Ciltiniz Varsa Sakin Kaysi Yaği Kullanmayin.çünkü Ben Kullandim Ve Gözlerim Bir Gün Sonra Davul Gibi şişti.1 Haftada Geçmedi.gözlerim Açlimayacak Kadar şişti Hemde.

Önerin için teşekkürler konu açıldığında bir an kullansam iyi olur diye düşünmüştüm ama bende senin gibi hassas cilde sahip olduğum için hemen vazgeçtim aynı şeyi yaşama olasılığım çok yüksek...

arkadaşlar kayısı yağı için yapılan bazı yorumlar var iyi olmadığ yönünde bir de göz altına sürülmemesiyle ilgili ben bir haftadır bütün yüzüme ve gözaltlarıma sürüyorum ve gerçekten çok iyi geldi ama şimdi korkutum kullanan arkadaşlar yazabilir mi acaba yararlı değil mi?

canim bende kayisi yagini kullandim sadece iki kere ama igrenc yapti berbat oldu cildim lekeler filan olustu senağlama ama simdi kabartma tozuyla yogurdu deniyorum suna dumankayanin tarifi,cok iyi geldi.simdi aklima gelince bile cok sinir oldum güzellesecem derken cildimden oluyordum :kızgın:

(herkezin cildi ayri ayri özelliklere sahip herkeze farkli etki gösterebiliyor bazi ürünler )

selam rosebatum, benimde kılcal damarlarım var, demek üzüm çekirdeği yağı iyi geliyor, ben kozmetiğe dünyanın parasını veriyorum ve işe yarayanınıda görmedim.o yüzden şu yağı nasıl kullandığını anlatırsan sevinirim.yani bu yağın üzerine nemlendirici kullanmam gerekirmi ? çabuk emiyomu ? çünkü ben sabah sürüp işe gidicem,emmesini beklemem gerekicek sanırım, parıl parıl sokağı çıkmıyım :)

canım, lokman hekimde çalışan bir bayan bize gözaltına yağ sürmeyin küçük bezeler yapar dedi.daha çok su bazlı şeyler kullanılmalıymış.elma suyu, patates lapası, elma rendesi gibi şeyler kullanman daha yararlı olur sanırım.
bi de ıhlamur, rezene, papatya gibi çaylarla göze kompres de iyi geliyomuş.
son olarak da bayanın dediği bişeyi daha ileteyim size, yüzünüze direkt meyve yagları sürmeyin dedi örneğin kayısı yağını buğday yağıyla karıştırıp sürmeliymişiz yüze.ben direkt kayısı sürüyodum dudak kenarlarım tahriş oldu.(kayısı ve buğday yağı karışımı sivilce lekelerinin pembeliğini alıyo buarada.)
neyse baya uzun oldu keseyim artık.
:1yes2:

benimde sivilce lekelerim var, kayısı ve buğday yağını sürsem geçermi?
günde kaçkere sürmem gerekiyo? yardımcı olurmusun ? ( başka neler kullanabilirim )
şimdiden teşk ederim.

Back
X