- Konu Sahibi EU1
Arkadaşlar,kayısı yağı mı,kayısı çekirdeği yağı mı kullanıyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nalan senın yazından sonra vazgeçtim kayısı yağındankorktum walla
gerçekten mi ben kayısı yağı kullanıyordum.aktar çekirdeğinin yağını kullan demiştide dinlememiştim.kızlar kayısı yağı sürülmez yüze kayısı çekirdeği yağı sürülür haberiniz olsun
arkadaşlar bu tür yağları yada maskeleri yada ne bilim işte duyduğunuz herşeyi cildinize hemen uygulamayın derim..
bende bu foruma üye olup bu yağlarla ilgilenmeye başladıktan sonra daha önce bahsettiğim gibi gidip aktardan yağlar aldım (jojoba,kayısı,buğday yağı) bunları karıştırıp kullanmaya başladım herşey iyiye gidiyordu merak bu ya biraz daha kurcaladım bu konuları benim cildim çok kuru ve hassas buna uygun bir de maske buldum bir yemek kaşığı yoğurtla bir çay kaşığı kabartma tozu karıştırıp cildime uyguladım 20 dakika sonra ise ovarak çıkarttım zaten sürer sürmez yanmaya başladı iyi gelecek diye bekledim ne olduysa ondan sonra oldu cildimde ertesi gün güneş yanığı gibi bölgesel dökülmeler pullanmalar oldu şimdi onlarla boğuşmaya çalışıyorum sakın iyice emin olmadan denemeyin derim tecrübe konuşuyor:dance: :dance: :1hug:
üzüm çekirdeği yağının ingilizcesini bilmiyorum
bende doğal ürünler satan bir yere gitmiştim gül suyu özlü krem almak için
oradaki bey bana bunu önerdi zaten kocamanda bir standı vardı
fiyatı 15 milyon
yeşile çalan yağ renginde
sıvı yağın yeşil renklisini düşün aynen öyle
ilk günlerde çok korktum acaba alerji yaparmı diye
ama sonra zaten farkını hissedebiliyosun
cilde ışılıtılı bir parlaklık veriyo
zaten yararlarıda
göz altı morluğu
kırışıklıklar
mat ve cansız cilt vb
dikkatimi çeken göz altı morluğu idi
her gece sürüyorum yatmadan önce
yıkamıyorum
öyle yatıyorum
zaten cilt hemen emiyo
ve yumuşacık oluyo
kokusu çok kötü:) ama napalım katlanıcaz
ben gerçekten tavsiye ediyorum
faydasını çok gördüm
göz altı morluğumdan eser kalmadı ve herkes farkediyor
eskiden kapatıcı kullansam bile kötüydü
şimdi kapatıcımı birine hediye ettim :)
Uyari:kizlar Benden Bir Tavsiye..eğer Hassas Ciltiniz Varsa Sakin Kaysi Yaği Kullanmayin.çünkü Ben Kullandim Ve Gözlerim Bir Gün Sonra Davul Gibi şişti.1 Haftada Geçmedi.gözlerim Açlimayacak Kadar şişti Hemde.
canım, lokman hekimde çalışan bir bayan bize gözaltına yağ sürmeyin küçük bezeler yapar dedi.daha çok su bazlı şeyler kullanılmalıymış.elma suyu, patates lapası, elma rendesi gibi şeyler kullanman daha yararlı olur sanırım.
bi de ıhlamur, rezene, papatya gibi çaylarla göze kompres de iyi geliyomuş.
son olarak da bayanın dediği bişeyi daha ileteyim size, yüzünüze direkt meyve yagları sürmeyin dedi örneğin kayısı yağını buğday yağıyla karıştırıp sürmeliymişiz yüze.ben direkt kayısı sürüyodum dudak kenarlarım tahriş oldu.(kayısı ve buğday yağı karışımı sivilce lekelerinin pembeliğini alıyo buarada.)
neyse baya uzun oldu keseyim artık.
:1yes2: