• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Kays Ya

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
arkadaşım gözünün içine kaçacak kadar boca edersen herşey gelir başına..
Bir iki damla pamuğa suyla seyreltip yüzünü siliceksin..yıkar gibi bol sürülmicek..
Kayısı yağı çekirdeğini hiç kullanmadım..kayısı yağı yağlı ciltlere olur ayrıca çatlağa iyi
gelir diyede duymamıştım hiç.ben sadece lekelerim ve kırışıklık için kullandım..kaydirigubbakcemile4

ben zaten onu seyreltip uygulamıştım ona rağmen bu problem oluştu ... Bence son derece tehlikeli en azından "göz çevresine kullanılmamalı diye düşünüyorum"

ben 2 haftadır falan kullanıyorum sivilcelerime iyi geldi sanki. haftada 2 kez kil maskesi yapıyorum kil ve ılık suyla beraber onun içine 2-3 damla damlatıyorum bunun dışında gündüz cildimi temizledikten sonra her zaman kullandığım nemlendiricimi sürüyorum ama; gece yatmadan önce cildimi temizledikten sonra nemlendirici olarak ıslak pamuğa kayısı yağı damlatıp onu sürüyorum nemlendirici olarak. herkeste farklı etki gösterir tabi ama bana iyi geldi bence. regl haftamda bile sivilcelerim çıkmadı hatta olanları da düzeldi.

Canlarım ben 3yıldır kayısı çekirdeği yağını sulandırdım ve her gün yatmadan önce sürüyorum yaşım 39 ve hiç kırışığım yok sayılır bir çizği var bir tarafımda o da sürekli otarafa doğru yatmamdan kaynaklanıyor.Tav siye ederim çünkü uzmanlardan hep duymuştum.a.s

Kayısı çekirdeği yağını yüzüme sürüyorum, göz altı morlukları ve pürüssüz bir cilt için ideal.

Annemin bir tanıdığı malatyadan kayısı yağı ve kayısı çekirdeği yağı getirmişdi geçen aylarda ve bende kullanmaya başladım. Gece yatmadan temizlediğim ve toniklediğim cildime sürüp silmeden yatıyordm (tabi suyla inceltip) sabah uyandığımda yumuşacık pırıl pırıl oluyordu. Zamanla lekelerde de azalma oldugunu hissetmeye başladım. Ama şöle bi durum varki bende burda yazılanları okuyunca anladım gözaltı ve çevresine sürüldüğünde küçük yağ topları oluşturuyor bende neden oluştu bunlar diyordum. Tabi bu cilt'den cilde farklılık gösterebilir.Ama belki o zamanlar yeni aldığım temizleyici ve toniğinde faydası olabilir mi die de düşünüyorum:1closedeyes:
Ama yaza kadar düzenli kullanıp bütün lekelerimden (su çiçekleri hariçsenağlama)kurtulucam ve fondötene elveda diyicem:sm_cool:

bende kullanıyorum
kızlar hatta eğer gözaltı morluğu olanlar yada kılcal damarları belirgin olanlar için ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ YAĞINI öneriyorum.banada aktardaki adam önerdi.
biraz pahalı 15 milyon kadar
ama cildi bebek gibi yapıyo haberiniz olsun.benim kılcal damarlarım çok belirgindi ve cildim kırmızı kırmızıydı
2 aydır kullanıyorum ve cildim çok düzeldi
ve göz altı morluklarım artık yok
herkes farkediyor bunu
ayrıca kırışıklıklarada süper iyi geliyo
tek bir kötü yanı iğrenç kokuyo

dün aktara gittim bende..gözaltı için bişeyler yok mu die :) aktar amca bilio :)) o yokken kataloğa bakmıştım.şu mu bu mu die başladım tabi sormaya kaydirigubbakcemile3 o dedi boşver hepsini ben sana üzüm çekirdeği yağı vereiym dedi..başladım bakalım..yazarım sonuçları opuyorumnanaktan

biraz alakasız olacak ama ismimim altında nergis yazıo..ne alaka ..ben niye nergis oldum ki :kedi: kaydirigubbakcemile2

merhaba kayısı yağını son 2 aydır kullanıyorum haftada 3 kez akşamları makjay temizliği ve cildimi temizledikten sonra sürüyorum , ben 2. güb faydasını gördüm, özellikle alnımda müthiş bir pürüzsüzlük ve parlaklık sağladı, aynı şekilde göz cevremdede bence o pahalı ürünler hikaye, gül suyu ve kayısı yağı cilt için birebir.

yeniliyorum sorumu çekirdeği yazan var kayısı yağı yazan var?bilmiyorumkismile

kayısı yağı: yüz temizliğnde kullanılır.akneleri temizler.cilde canlılık verir.yağlanma ile çıkar kırısklıkları giderir.nemlendirici özelliği vardır.

kayısı çekirdeği yağı ; cilt bakımında ve göz çevresi kırışlıklarında kullnaılır.ciltte yumusak ve pürüssüz bir etki bırakır.

elimdeki yağların yararlarını sağlayan bir broşür var ordan alıntı yaptım...umarım işinizi görür.

kayısı yağı: yüz temizliğnde kullanılır.akneleri temizler.cilde canlılık verir.yağlanma ile çıkar kırısklıkları giderir.nemlendirici özelliği vardır.

kayısı çekirdeği yağı ; cilt bakımında ve göz çevresi kırışlıklarında kullnaılır.ciltte yumusak ve pürüssüz bir etki bırakır.

elimdeki yağların yararlarını sağlayan bir broşür var ordan alıntı yaptım...umarım işinizi görür.
cnm çok sağolun
geçenlerde kayısı yağı kremi diye bi yer numunesini yollamiştı kremini
benim cildim karma denedim fazla yağlandırdı cildimi ama
canlılık verdi genede
tekrar teşekkürler

ben kayısı yağını kullandım.fakat benim kılcal damarlarım biraz yüzeyde oldğu için mi neden bilmiyorum her sürdüğümde yarım saat falan yanma yapııyodu kızarıyodu cildim bende bırakmak zorunda kaldım

kızlar bende kayısı çekirdeği yagını kullandım normalde cildimbaşka yaglarda hemen kendini belli ediyo iyi veya kötü şekilde... ama bu yagda nötr....... ben bilemedim... acaba kayısı yağı mı almam gerekiyodu......... biden ar cekirdeği yağı kulanan varmı.

kayısı yağını bugün sordum aktara yağlı ve karma ciltler için önermiyorlar. kayısı kremi alabilirsin dedi. ikiside henüz almış değilim

ben kayısı yağını kullandım.fakat benim kılcal damarlarım biraz yüzeyde oldğu için mi neden bilmiyorum her sürdüğümde yarım saat falan yanma yapııyodu kızarıyodu cildim bende bırakmak zorunda kaldım

Kayısı yağı uçucu yağ direk cilde kullanılmaması gerekir doktorların açıklamalarına göre. ayrıca asitli olduğu için hassas ciltlerde de kızarıklık yanma yapar. tecrübe edilmiştir.

merhaba kızlar ben bugün kayısı yağı beyaz kil ve elma sirkesinden oluşan bir maske öğrendim söylediklerine göre sivilce izlerine lekelere iyi geliyormuş. akne için kayısı yağı kullanan oldumu yararı varmı?? bir de başka ne önerirsiniz akne için

merhaba kızlar ben bugün kayısı yağı beyaz kil ve elma sirkesinden oluşan bir maske öğrendim söylediklerine göre sivilce izlerine lekelere iyi geliyormuş. akne için kayısı yağı kullanan oldumu yararı varmı?? bir de başka ne önerirsiniz akne için

Canim soyledigin tarifi verirmisin, miktari, suresi felan, merak ettim..

Back
X